Galéria
Válasszon pecahelyet!
Válasszon pecafotóst!
Az ifjak támadása 2.
Az ifjak támadása 2.
Az ifjak támadása 1.
Az ifjak támadása 1.
Nő a helyi dokik állománya :)
Nő a helyi dokik állománya...
Egy igazi túlélő 1 :)
Egy igazi túlélő 1 :)...
Egy igazi túlélő :)
Egy igazi túlélő :)
Dunáról fúj a szél
Dunáról fúj a szél
Egy jó este a Dunán
Egy jó este a Dunán
Egy jó este a Dunán 2
Egy jó este a Dunán 2...
Egy jó este a Dunán 3
Egy jó este a Dunán 3...
Egy jó este a Dunán 4
Egy jó este a Dunán 4...
Egy
Egy
A
A
nagyduna. 3 fél.
nagyduna. 3 fél.
erős hétvégés kezdés a tilalom után :)
erős hétvégés kezdés...
egy 3 as :)
egy 3 as :)
balinozgatas
balinozgatas

" Kezdésnek " nem rossz...
Az idei első doki :)
Az idei első doki :)
Nagytesó
Nagytesó
Kistesó
Kistesó
aki fotója
4
4
3
3
2
2
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).