Pecatárs kereső
Válassz országot!
Válassz utazási módot!
Válassz megyét!
Válassz korosztályt!
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | Z
a
Szabolcs-Szatmár-Bereg
a0411a
Zala
a73
Jász-Nagykun-Szolnok
a7878
Szabolcs-Szatmár-Bereg
AAA
Budapest
Aaa001
Budapest
aaa888
Szabolcs-Szatmár-Bereg
aaa999
Budapest
aaaa
Baranya
aaki
Győr-Moson-Sopron
aamen
Budapest
aangie
Fejér
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).