Pecatárs kereső
Válassz országot!
Válassz utazási módot!
Válassz megyét!
Válassz korosztályt!
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | Z
g0515
Bács-Kiskun
g1979
Veszprém
g1980
Békés
G30
Hajdú-Bihar
g45
Nógrád
g50cent
Komárom-Esztergom
gaaal
Hajdú-Bihar
gaab07
Szabolcs-Szatmár-Bereg
gaabi29
Budapest
gaabor
Pest
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).