Pecatárs kereső
Válassz országot!
Válassz utazási módot!
Válassz megyét!
Válassz korosztályt!
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | Z
1119
Pest
111sil0
Budapest
12
Tolna
1212
Veszprém
1228kzs
Baranya
12345
Békés
123456
Bács-Kiskun
1234567
Borsod-Abaúj-Zemplén
1234567890
Pest
1234csaba
Budapest
1234EVELIN
Győr-Moson-Sopron
124576
Hajdú-Bihar
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).