Cikk oldal

Adatvédelem



Adatkezelési tájékoztató

A Sprint Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) hírlevél küldésével és a ”Klubélet”, ”Fórum”, ”Adok-veszek” funkció működtetésével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag hírlevél küldése céljából, és a fent leírt funkciók működtetése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az adatkezelő neve: Sprint Kft.
A weboldal címe: www.peca.hu
Az adatkezelő címe: 1137 Budapest, Újpesti rakpart 7. (www.sprintkiado.hu)
Az adatkezelő elérhetősége: Tel.: 06-1-237-5060, fax: 06-1-237-5069, e-mail: sprintkiado@sprintkiado.hu
Az adatkezelés jogalapja: A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó a regisztráció során kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: A regisztrált felhasználók.
A kezelt adatok köre: (a weboldalon regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott adatok): Felhasználói név, születési év, jelszó, e-mail cím, lakhely (ország, megye), Horgászattal kapcsolatos kérdések: Évente hány napot tölt horgászattal? ; Többnapos horgászatait hogyan szervezi? ; Milyen társaságban megy horgászni? ; A horgászhelyet hogyan közelíti meg? ; Melyek a legkedvesebb horgászhelyei? ; Általában mennyit költ horgászatra évente? ; Melyek a kedvenc horgászmódszerei?

Az adatgyűjtés célja:
• Hírlevelek küldése,
• ”Klubélet”, ”Fórum”, ”Adok-veszek” funkció működtetése a peca.hu weboldalon

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A Sprint Kft. munkatársai.
Az adatkezelés időtartama: Az elektronikusan tárolt személyes adatok addig tároljuk, amíg azok törlését az adatok tulajdonosa nem kéri

A megrendelő kérelmezheti az adatkezelőnél:
• tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
• személyes adatainak helyesbítését,
• személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a megrendelő erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a megrendelőkérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. Ha a megrendelő nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat. A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Sütik (cookie-k)

A www.peca.hu felületén süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat.

A harcsázáshoz otthon tartott piócákat amennyiben rendszeresen csirkemáj darabokkal etetjük rövid időn belül jelentős testtömeg növekedést érhetünk el.