bogrács
Lazac csíkok snidlinges paradicsommal
Receptet feltöltötte: FishKngiht
Lazac csíkok snidlinges paradicsommal
Recept értékelése Értékeld Te is!

1

2

3

4

5
Hozzávalók:

60 dkg friss lazac vékony csíkokra vágva,4 paradicsom,8 dkg (4 evőkanál) kis kapribogyó,4 kávéskanál citromlé,4 kávéskanál extra szűz olívaolaj,4 kávéskanál napraforgó olaj,snidling,só,bors,ánizs

Elkészítési módja:

Készítsünk mártást olívaolajjal, citromlével, sóval, és ánizzsal. Váguk apróra a snidlinget vagy újhagymát. Kockázzuk fel a paradicsomot. Egy serpenyőben forrósítsuk fel a napraforgó olajat, majd fektessük a halszeleteket, és pár perc alatt süssük meg. Tegyük egy edénybe, adjuk hozzá a snidlinget, a kockára vágott paradicsomot és a kapribogyót, majd öntsük rá a mártást. Tálalás előtt borssal ízesítsük. JÓ ÉTVÁGYAT!

Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások.
A harcsázáshoz otthon tartott piócákat amennyiben rendszeresen csirkemáj darabokkal etetjük rövid időn belül jelentős testtömeg növekedést érhetünk el.