bogrács
Paradicsomos csuka
Receptet feltöltötte: Icuka1
Paradicsomos csuka
Recept értékelése Értékeld Te is!

1

2

3

4

5
Hozzávalók:

1.5 kg csuka só,bors 30-40 dkg paradicsom püré 1 kg vöröshagyma cukor,liszt,olaj

Elkészítési módja:

1.A csukát hosszában kettévágom és feldarabolom. A haldarabokat sózom,picit borsozom,és egy serpenyőben kevés olajon megsütöm. (natúr)A megsült halszeleteket az olajtól lecsepegtetem,és egy tepsibe sorba lerakom 2.A vöröshagymát kevés olajon pépesre fonnyasztom . 3.A paradicsom püréből a szokásos módon mártást készítek.(cukorral) 4.Az elkészült paradicsom mártáshoz hozzáadom a hagymapépet,és a tepsiben lerakott halszeletekre öntöm. A tepsit előmelegített sütőbe teszem,és kb. 180 fokon 20 percig sütöm a halat a paradicsom mártással. Burgonya pürével tálalom. Melegen,és hidegen is kitűnő halétel.

Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások.
Az első ragasztott nádbotot egy amerikai hegedűkészítő mester alkotta meg 1846-ban.