bogrács
PISZTRÁNG HOLLANDI MÁRTÁSSAL
Receptet feltöltötte: admin
PISZTRÁNG HOLLANDI MÁRTÁSSAL
Recept értékelése Értékeld Te is!

1

2

3

4

5
Hozzávalók:

(4 személyre)
60 dkg pisztráng szelet

1 dl fehér bor
4 dl hollandi mártás

Elkészítési módja:

1. A kibelezett, jól megmosott, megsózott pisztrángokat kivajazott tűzálló tálban, fehér borban, zsírpapírral letakarva kb. 10-12 perc alatt megpárolom.
2. Közben vízgőzön elkészítem a hollandi mártást.
3. A pisztrángokat tálaláskor bevonom a mártással, citromkarikával díszítem, és újkrumpliból készült vajas burgonyát adok hozzá.

Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások.
A compó a magyar vizek orvoshala. Onnan kapta ezt az elnevezést, hogy a bőrén lévő nyálkahártya más halak sérüléseit képes begyógyítani, amennyiben azok nekidörgölik testüket.