bogrács
Tepsis Márna
Receptet feltöltötte: fastaction
Tepsis Márna
Recept értékelése Értékeld Te is!

1

2

3

4

5
Hozzávalók:

1,5kg-os márna , 10dkg liszt , olaj , 1db nagy tejföl , 2 gerezd fokhagyma , 1nagy fej vöröshagyma , 40dkg gomba ,1 kávéskanál őrölt pirospaprika, bors .

Elkészítési módja:

A halat lefilézzük és 1mm-enként beirdaljuk , úgy hogy a bőr egyben tartsa a húst . A halat sózzuk , majd lisztben megforgatjuk . Olajban ropogósra sütjük , mindkét oldalát . Eközben a tejfölbe belereszeljük a fokhagymát és beletesszük a finomra vágott vöröshagymát , őrölt borsot , pirospaprikát és a megtisztított , szeletelt gombát . Egy tepsit kikenünk vajjal és a sült hal szeleteket egymás mellé pakolásszuk . Leöntjük az elkészült mártással , úgy hogy ellepje a halat . 30-40 percig sütjük sütőben . Ínyencek tehetnek a tetejére sajtot is . :) Köretként rizst kínálhatunk , vagy , akár sült krumplit . Száraz fehér borral kísérve az igazi . Jó étvágyat kívánok ! Fastaction

Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások.
A hang a vízben 1400-1500 métert tesz meg másodpercenként.