bogrács
Csőben sült ponty
Receptet feltöltötte: FishKngiht
Csőben sült ponty
Recept értékelése Értékeld Te is!

1

2

3

4

5
Hozzávalók:

1 kg ponty filé,6-8 db paradicsom,30 dkg durumtészta,2 csomag Knorr Sajtszósz Rafinéria,1 evőkanál olaj,só,bors

Elkészítési módja:

A paradicsomok bőrét keresztben bemetszem, és pár másodpercre forrásban lévő vízbe dobom, majd kiveszem, és jeges vízbe mártom. Lehúzom a héját, és karikára szeletelem. A durumtésztát félkeményre főzöm, majd leszűröm. Egy jénait kikenek 1 evőkanál olajjal, belehelyezem a félig főtt durumtészta felét, majd erre helyezem az előzőleg sóval, borssal fűszerezett halfilé szeletek felét. Erre ráhalmozom a paradicsomszeleteket. Az utolsó réteg a fűszerezett halfilé másik fele, tetejére újra a tészta. A Knorr Sajtszósz Rafinériát elkészítem a leírás szerint, majd a halra öntöm. Előmelegített sütőben addig sütöm, míg szép aranyszínű lesz.

Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások.
Az első ragasztott nádbotot egy amerikai hegedűkészítő mester alkotta meg 1846-ban.