bogrács
Fokhagymás balin
Receptet feltöltötte: halaskarcsi
Fokhagymás balin
Recept értékelése Értékeld Te is!

1

2

3

4

5
Hozzávalók:

1.5kg alatti balin,só,fokhagyma granulátum,kolozsvári szalonna(15dkg)

Elkészítési módja:

A balint rendesen beirdalom(2mm-enként),sózom.A vékonyra szeletelt szalonna felét lerakom a tepsibe.a balint kívül belül meghintem a fokhagymával,tetejére rakom a maradék szalonnát és mehet a sütőbe.Amikor a tetején a szalonna megpirult,kész is van.kb 25 perc.Márnából,dévérből,paducból is finom.Pontyból,kárászból nekem nem ízlett igazán,harcsából szerintem jó,de nem próbáltam.

Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások.
Az első ragasztott nádbotot egy amerikai hegedűkészítő mester alkotta meg 1846-ban.