bogrács
HARCSA TEKERCS
Receptet feltöltötte: admin
HARCSA TEKERCS
Recept értékelése Értékeld Te is!

1

2

3

4

5
Hozzávalók:

1 kg harcsa filé 20 dkg füstőlt szalonna citrom,só,bors,fokhagyma

Elkészítési módja:

A harcsafilét kb. 3cm vastag csíkokra vágjuk,sóval,borssal,citromlével és fokhagymával ízesítjük majd 1-2 órára hűtőbe tesszük.A szalonnát nagyon vékony szeletekre vágjuk.A harcsa darabokat a szalonnaszeletekkel körbetekerjük,fogpiszkálóval rőgrítjük a feltekert szalonnát.forró sütőbe rakjuk.és addig sütjük míg a szalonna ropogósra nem sül rajta.Rizs v. burgonyakörettel lehet tálalni.

Hozzászólások
sullo722011.02.05.Nagyon ötletes,biztos finom lehet,üdv. Zsolt....
xXx2008.09.25.nagyon finom lehet én eleve szeretem a halételeket
tvince2008.01.05.Isteni finom lehet. Azért én is elkészítem egyszer, csak a baj az, hogy még sajnos nem sikerült harcsát fognom!

Üdv.: tvince
A süllő háromnyaras korában éri el a kifogható méretet, mely 30 cm.