bogrács
tejfölös tormás csuka
Receptet feltöltötte: lacikeri
tejfölös tormás csuka
Recept értékelése Értékeld Te is!

1

2

3

4

5
Hozzávalók:

7-8 szép csukaszelet,étolaj,ecetes reszelt torma,tejföl,vékonyra szelt császárszalonna,hagyma,citrom.

Elkészítési módja:

A csukaszeleteket egy tepsibe fektetjük olajat öntünk alá egy kicsit betesszük a meleg sütőbe 2-3-perc.A hagymát összevágjuk körberakjuk vele a halat betakarjuk egy vékony szelet szalonnával visszatesszük a sütőbe amikor a szalonna szépen megpirul ráöntjük a tejfölt egy kevés tormát 2 percre visszatesszük és kész is.Párolt zöldséges rizzsel egy kis rácsorgatott citromlével tálaljuk.

Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások.
A halak nem csak a kopoltyúkon keresztül beáramló vízből jutnak oxigénhez. A testüket fedő bőrön keresztül is jelentős mennyiségű oxigént választanak ki a vízből.