Hírek
Ízelítő a tartalomból
Megjelent a Pontyvilág legújabb száma, mely ezúttal is számos hazai és külföldi pontyhorgász élményeit, praktikáit osztja meg a nagyérdeművel....
Ízelítő a tartalomból
Megjelent a Pontyvilág legújabb száma, mely ezúttal is számos hazai és külföldi pontyhorgász élményeit, praktikáit osztja meg a nagyérdeművel....
Ízelítő a tartalomból
Megjelent a Pontyvilág legújabb száma, mely ezúttal is számos hazai és külföldi pontyhorgász élményeit, praktikáit osztja meg a nagyérdeművel....
Ízelítő a tartalomból
Megjelent a Pontyvilág legújabb száma, mely ezúttal is számos hazai és külföldi pontyhorgász élményeit, praktikáit osztja meg a nagyérdeművel....
Ízelítő a tartalomból
Megjelent a Pontyvilág legújabb száma, mely ezúttal is számos hazai és külföldi pontyhorgász élményeit, praktikáit osztja meg a nagyérdeművel....
Ízelítő a tartalomból
Megjelent a Pontyvilág legújabb száma, mely ezúttal is számos hazai és külföldi pontyhorgász élményeit, praktikáit osztja meg a nagyérdeművel....
Ízelítő a tartalomból
Megjelent a Pontyvilág legújabb száma, mely ezúttal is számos hazai és külföldi pontyhorgász élményeit, praktikáit osztja meg a nagyérdeművel....
Ízelítő a tartalomból
Megjelent a Pontyvilág legújabb száma, mely ezúttal is számos hazai és külföldi pontyhorgász élményeit, praktikáit osztja meg a nagyérdeművel....
 
1 | 2 tovább »
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).