Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
Kovács Dávid videója
Feltötés dátuma:
2012. december 17.
Kommentek száma:
23
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2013. január 29.
Több hónap, különböző helyeken. Októberben víz se volt már sajnos.
2013. január 29.
kösz!
2013. január 27.
A pályát ismerem. Melyik hnapban volt az akció mer október végén én már üresen találtam a vizet.
2013. január 27.
Nagyon jó lett gratula ! :)
2013. január 01.
erredmenyes vaszaszat gratula
2012. december 31.
Szia turboo!
A saját videómnál írtam neked,de itt is leírom,hogy ne haragudj,írhattam volna visszafogottabban is.Bocs megint!
Bandi!
Neked is írtam a sajátomnál.
Üdv,Peti
2012. december 31.
Peti
Először is én is bocs, mert számomra nem derült ki, hogy a Te videód a topwater balinos. Vártam rég, hogy mit küldtél be de nem erre számítottam. :) Valamiért azt gondoltam lesz benne Balcsi is őszintén szólva. Amúgy oda is ment az 50 pont, pusztán a videó miatt. :)
Turboo.
Nem tartom nyilván, hogy ki miket csinál és hogy hányat. Ha egy videót írok és esetleg több van fenn az ugyanúgy nem helyes, de fogalmam se volt. Számomra most derül ki, hogy ezt a Szabó Petit ráadásul ismerem is. :)
2012. december 30.
Szia Szabó Péter! Elnézést kérek, hogy összetévesztettelek mással. Igazán röstellem. Azért nem kéne mindjárt a torkomnak ugorni, de tényleg nem figyeltem. Mégegyszer elnézést!
Bandibá! Igazán figyelmeztethettél volna te is, hogy keverem a szezont a fazonnal (gondolom feltűnt) :)
Azt, hogy "videói", úgy értelmeztem (nem is tudom miért), hogy több videója van fent, ergo valaki akinek több videója van a peca.hu-n. Szóval ez egy kicsit összefolyt, és megkevert. Nem magyáráznám tovább a bizonyítványom, és még egyszer elnézést kérek! Béke! :)
2012. december 30.
Szia turboo!
Nem tudom honnan vetted,hogy reklámfilmeket csinálok,de nagyon valószínű,hogy te nem az én videómra gondoltál,hanem Sztahovics Péterére.Ő készít videót ide Pecára,Haldora,ír cikkeket horgászújságokba,így te rá gondoltál.Egyrészt nekem nincs fent több videóm,másrészt én nem csináltam reklámfilmet soha,szóval kérlek,mielőtt leírnál valamit legalább nézz utána annak,amiről szó van.(Legalább a névnek.)
Bandi!
Amikor tavasszal PP-vel sügéreztünk,találkoztunk a mólón,akkor mondtam,hogy vettem kamerát.Akkor beszélgettük ha jól emlékszem a fejkamera vs. camcorder dolgot.Szerintem is van jó tulajdonsága a fejkamerának,például a mobilitás,ennek segítségével nem kell egy egész stábtagot magunkra kötnünk,hogy minden meg legyen örökítve.Osztom a véleményed,hogy a fejkamera -és az erre a célra készített eszközökkel a "sima" kamerát is felrögzíthető- megoldások sokkal jobban vissza tudják adni a horgászat személyes élményét,ami szerintem a legjobb élményt adja.(Szerencsére kiváló minőségű nyakba,mellkasra,fejre erősíthető alkalmatosságokat gyártanak már kimondottan camcorderekhez.)
Üdv:
Szpeti20,azaz Szabó Péter
2012. december 28.
Péternek a pályázatos anyagára gondoltam elsősorban. Egyébként kíváncsi lennék mi lenne a véleményed miután túl vagy az első videódon. :)
2012. december 28.
Üdv Bandibacsi! Szabó Peti videói szerintem reklámfilmek, és nem horgászvideók. Ezt a népszerűtlen véleményemet már kifejtettem egynéhányszor a videói alatt. Akkor már inkább zenére horgászat torzítással. Félre ne értsd, mint oly sokan, nem Petivel van gondom, hanem azokkal a haldós hangulatú videókkal. (inkább leállok, mert megint meglincselnek). Persze értem mire gondoltál Peti videóival kapcsolatban. Én is hasonló videózási módban gondolkodnák, de ha már belevágnák egy videóba mindenképpen szükségem lenne segítségre. Maximalista vagyok, és nem elégszem meg akármivel. Ha egyszer videót küldenék be, az oda fog b.szni rendesen, ígérem ;)
u.i: A te győztes videódban nem volt szükség az általam lentebb említett dolgokra, mert voltak benne eredeti ötletek, és nagyon kreatív volt, annak ellenére, hogy zenére horgásztál ;) Szóval peace! (Na most döglött meg a magyar nyelv :)
2012. december 28.
Szia Turboo! Én is sokat kutakodtam a kérdésben, kerestem a megoldást erre a problémára de végül a fejkamera volt az egyetlen épkézláb megoldás. Van példa rá több is itt a pályázatban amit mondasz, igaz többnyire valaki tartja a kamerát és követi az eseményeket amíg a másik horgászik. Azok közül akik egyedül vették fel a felvételeket szerintem Szabó Peti videói hasonlíthatóak össze, amik ránézésre "normál" optikával készültek. Szerintem azok is szuper videók, de teljesen más világ. A különbség, valamint a két módszerben rejlő előnyök és a hátrányok jól láthatóak a felvételeken, szerintem mindegyiknek meg van a varázsa.
Sok sikert a mobilhoz! ;)
2012. december 28.
Szervusz spicces! Nem kell az a széles látószögű fejkamera, csak lehet ;) Én mindenesetre igyekeznék más megoldást találni. Ez a felgumizott mobiltelefonos ötlet tetszik. Lehet kipróbálom :)
2012. december 20.
Szia!
Turboo! Kell az a széles látószögű fejkamera anélkül nem sok minden fér bele a képbe, állandóan kapkodni kell a fejeddel, hogy követni tudd a halat főleg amikor már a közeledben fárasztod, én próbáltam nem egyszer, de így a jobb, hidd el. Ha mégsem győztelek meg, akkor gumizz egy mobilt a fejedre ami tud videót felvenni és rájössz a kettő közti különbségre.
Az ilyen jellegű zenék viszont szerintem sem illenek oda, legalábbis nem a teljes film alatt. A diszkóba sem horgászbottal járunk....
A videóhoz gratulálok.
2012. december 18.
Arra még felhívnám a figyelmet, hogy talán ezen a kis video-n úgy tűnik a Balaton maga a balinparadicsom, sajnos a valóságban nem ilyen szívderítő a helyzet. Elég nagy mészárlás folyik tilalmi időben és ősszel, ami sajnos a kutyát nem érdekel. Néha úgy érzem mintha nem is Magyarországon élnék hanem valami harmadik világbeli országban.
2012. december 18.
Köszi szépen!
Én imádom ezt a kamerát! Jobban semmi más nem adná vissza az aktuális peca élményét, mint a saját szemszögem. A halszem tényleg zavaró, meg az is hogy a mikrofon csak 1-1 nagyobb loccsanást vagy a vulgáris beszédem rögzíti. Bár a Balaton közepén egyébként sincs túl sok hangja a természetnek :)
2012. december 18.
Még mindig jó, ment az 5 pont... Csak azt nem értem mi alapján kerülnek fel a videók, én előtted vagy 3-4 nappal raktam fel...
2012. december 18.
Üdv Bandibacsi! Úgy oldanám meg, hogy nem használnák olyan kamerát. Persze ha a csak az áll rendelkezésre oké, de számomra zavaró tud lenni, hogy a hal által meggörbített bot valahogy nem sugároz feszültséget, vagy hogy is mondjam. Biztos sokakat nem zavar. Nem tudom. Te is unod az egyhangú videókat?! Ezaz! Nem vagyok egyedül!:) A jó horgászvideó célja (szerintem), hogy egy kicsit a néző is beleélhesse magát a horgászat élményébe. Ami elég nehéz, ha mondjuk egész végig a Gangnam hülyeség szól a háttérbe. Hála Istennek ilyen szélsőséggel még nem találkoztam :) A tréfát félretéve... A létjogosult zene és a természet hangjai megfelelő arányban nagyban hozzájárulnának a horgászat hangulatának átérezhetőségéhez. Ja, és ha a videóban előfordul némi épkézláb elmélet, az meg már maga az utópia :) Tudom sokat akarok, de láttam már példát nekem is nagyon tetsző horgászvideóra. Szóval nem lehetetlen, és nem is túl bonyolult. Ha valaki új dolgokkal próbálkozik, mégha nem is sikerül jól, sokkal többre tudom értékelni, mint aki biztosra próbál menni, és palacsintával kínál. Imádom a palacsintát, de a századik már nekem is megüli a gyomrom ;)
2012. december 18.
Cső Dave!

Mintha jobb lenne,mint amikor utoljára láttam:D
A vége is jó lett így a számmal,szép munka.Röptettem neked 5pontot gyorsan!

2012. december 18.
Turboo! Szerinted hasonló fejkamerás felvételekből hogyan lehet jó videót összeállítani? Mi kéne alá zene helyett és hogyan oldanád meg széles látószög nélkül? Tényleg érdekel, mert már és is unom, hogy mindegyik videó(m) ugyanolyan. :)
2012. december 17.
Üdv! Megint egy zenére horgászás és fárasztás szem és fültanúja lehettem. Egy kicsit klisé szaga van. Értem én, hogy ez a legegyszerűbb formátum, de ez a legegyszerűbb formátum! A remegést leszámítva viszont nagyon, ismétlem nagyon szépek a felvételek. Oké, még hozzátenném, hogy a széles látószög számomra nem kompenzájla a zavaró torzítást. Szóval szerintem felesleges.
2012. december 17.
Szevasz Dave!
A zene megint csak nem az enyém. Picit nekem hiányzik a videó eleje és a vége. Amúgy jól összeraktad a felvételeket, nagyon jósnittek vannak benne. A rablások, a kiugró balinok, és nem kicsiket fogtatok! És persze a leglényegesebb, hogy mindez BALATON!
Csak így tovább!
2012. december 17.
Mestermű! ;)
Ment az 50 pont!
2016. december 12.
Deeper - Állítsd össze arzenálod!
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
0
Pontátlag:
0
Megtekintve:
81979
2016. december 01.
IPCC második forduló!!
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
1
Pontátlag:
5
Megtekintve:
17286
2016. november 30.
ORPB 2016 - Tisza-tó (Rippin' Rap forduló)
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
0
Pontátlag:
0
Megtekintve:
5222
2016. október 26.
ORPB 2016 Pécsi-tó (Tail Dancer forduló)
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
0
Pontátlag:
0
Megtekintve:
6780
2016. október 13.
IPCC beharangozó
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
0
Pontátlag:
0
Megtekintve:
4446
2016. szeptember 14.
Rapala Skitter Pop
Hozzászólások száma:
1
Szavazatok száma:
1
Pontátlag:
5
Megtekintve:
7130
2016. augusztus 17.
Storm Gomoku Popper
Hozzászólások száma:
2
Szavazatok száma:
4
Pontátlag:
5
Megtekintve:
6839
2016. június 27.
Method Pack-kal a Keve Horgászparkban
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
1
Pontátlag:
5
Megtekintve:
7651
2016. május 27.
ORPB 2016 Tisza-tó (BX Jointed Shad forduló)
Hozzászólások száma:
1
Szavazatok száma:
0
Pontátlag:
0
Megtekintve:
10142
2016. május 06.
ORPB 2016 Csépány-tó (Scatter Rap Crank Shallow forduló)
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
0
Pontátlag:
0
Megtekintve:
8637
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »