Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
Halveszély! 18 - Helycserés támadás 2.
Feltötés dátuma:
2010. március 01.
Kommentek száma:
37
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2010. november 11.
Gabor1. Te tudsz valamit? Lesznek új részek? :-)
2010. november 11.
szia gábor,
köszönjük az érdeklődést, de egyelőre nincs készülőben új epizód.
üdv az egész team, azaz gábor nevében is :)
pip
2010. november 11.
Sziasztok
Nagyon örülök,hogy újra megy a portál.
Remélem hamarosan lesznek új epizódjai a halveszély videó galériának is
üdv: az egész teamnak
2010. március 09.
Nagyon köszi!
Meg néztem és ha látok a boltokban akor kipróbálom majd,és a dynamite baits termékek is nagyon jók lehetnek csak azok elég drágák és azért nem használom.
Én most a Carpzoom,és a Haldorado termékeket akarom kipróbálni meg ha látom akkor ezt az x21:
Nagyon köszi Szia!
2010. március 09.
Nagyon köszi!
Meg néztem és ha látok a boltokban akor kipróbálom majd,és a dynamite baits termékek is nagyon jók lehetnek csak azok elég drágák és azért nem használom.
Én most a Carpzoom,és a Haldorado termékeket akarom kipróbálni meg ha látom akkor ezt az x21:
Nagyon köszi Szia!
2010. március 09.
Nem hanem látóképen,de azóta is voltam kint 1x de csak 3 keszeg
2010. március 08.
kösz zsola! itt fogtad a törpéket, bokodon?
2010. március 06.
Gratulálok jó videó!, én 2x voltam kinn de csak addig jutottam hogy fogjak 2 darab törpeharcsát.

Üdv:zsolamola
2010. március 04.
szia szili, nem topmix az. hanem egy tutter kis etetőanyag külföldről. beírtam a gúgliba hogy x21 groudbait, aztán ezt adta ki. pár sort írnak róla. http://www.anglingnews.net/baitrep.asp?ID=7

gábor kedvence a piros, ami pont nincs a képen.
de legalább ennyire, ha nem még jobb etetőanyagokat találhatsz a peca.hu oldalon, a dájnemájtbéc termékei között is ;)
2010. március 04.
Sziasztok
Nagyon jó lett a videó,és én is majdnem teljesen egyet értek laci19870707-el azaz miattatok látogatom az oldalt meg pár jó cikkért.
Lehet,hogy én tudatlan vagyok de én nem tom mi az az piros x 21(top mix talán vagy mi)
Sziasztok
2010. március 03.
hülyék :)
2010. március 03.
most már elárulhatom, hogy gábor a hibás, mert kicsi a keze. én simán átfogok minden ilyen pontyot kézzel, azt hittem, ez neki is megy, de nem... :))))
na, tényleg nem csinálunk ilyet többé.
legközelebb szigonyozzuk
2010. március 03.
Nem az a baj, ha nem szákolunk egy halat! Sőt sokszor a kéz a kíméletesebb. Magam is igyekszem kézzel kivenni mindent, aminek stabilan át tudom fogni a TARKÓJÁT; és itt a lényeg. Ugyanis a kopoltyú alá nyúlásnál kockázatosabb dolgot nem is lehet művelni szerencsétlenekkel! Elég egy rossz mozdulat, vagy szegény rúg egyet és máris széttrancsírozza az ujj a légzőszervét!
Srácok imádom a videóitokat, a humort, a valódi horgászat visszaadásának szándékát, de ezt légyszi ne! Rossz nézni!

Ez szerencsétlen potyesznak olyan, mint nektek az urológus, csak a halnak még életveszélyes is a mutatvány!

A hal ne legyen veszélyben... ;)

Amúgy meg hajrá!
2010. március 03.
Cool!XD

a kövi részben amurokat is fogjatok
5p
2010. március 03.
Azért abba nem hal ám bele ha nem szákkal van kivéve, ennyire zöldek ne legyünk, ennyi erővel ne horgásszunk :) Nagyon jó video lett mint az eddigiek, így tovább!
2010. március 03.
jaja, ének nélkül is megáll. még a cimbalmos dalocska ilyen nekem. most lesz koncertje a lelkemnek a hétvégén, csak hát ugye odaát...
2010. március 02.
kössz-kössz,hibátlan az instruja!
2010. március 02.
dravaolom, majdnem elfelejtettelek!

Nők unnak

http://muranyitoni.com.visionflyfishing.hu/images/a udio/Muranyi%20Toni%20-%2015%20-%20A%20nok%20unnak.mp3

mu rányi tóni egy reneszánsz ember, ezt nem győzöm hangsúlyozni.
2010. március 02.
szivarólom sorai majdnem könnyet csaltak a szemembe. majd azon leszünk, hogy tényleg olyan jó legyen a műsor, ahogy leírta, de talán az az utolsó gondolat a legnagyobb dicséret. és egyúttal köszönjük mindenkinek a biztató, elismerő stb. szavakat. nem tudunk mást mondni. kösz.
talán még annyit, hogy nehéz olyat csinálni, ami mindenkinek jó. érezhető ez a két rész is lehetett volna talán gördülékenyebb, vagy egyszerűen rövidebb, de sokan meg pont azt szeretik, ha hosszú egy videó, mert addig is 'horgásznak' úgymond.
nem ilyennek indult a HV, de kicsit alkalmazkodott az igényekhez.
2010. március 02.
igen igen, tudjuk, ciki a szákos dolog. különösen úgy, hogy ráadásul ott volt, csak nem nyitottuk ki.
apró mentség, hogy kézzel is biztosan és bántás nélkül ki lehet venni a halat, és mivel álló horgászat volt, a megszákolt halat elég körülményes kivenni a hálóból, ha nincs hely letenni, mert ugye pontymatracunk sem volt. így viszont végig kézben maradt mindegyik állat.
legközelebb, azért igyekszünk.
üdv
pip
2010. március 02.
Sziasztok
Nagyon jó lett a videó,és én is majdnem teljesen egyet értek laci19870707-el azaz miattatok látogatom az oldalt meg pár jó cikkért.
Lehet,hogy én tudatlan vagyok de én nem tom mi az az piros x 21(top mix talán vagy mi)
Sziasztok
2010. március 02.
Sziasztok!

Nem szeretnék bele rontani a videó dicséretébe, de szerintem felháborító az hogy valaki ki megy finom szerelékes cuccal horgászni és egy k**va szákot nem visz magával!!!! Ha már videót csináltok adjátok már meg a halnak ami jár...

Kösz, Dani!
2010. március 02.
Végre egy sorozat, ahol HORGÁSZNAK. Akadóban, csónakból, folyón, csatornán, holtágban, pergetve, úszóval, féderrel, fenekezővel, versenyeznek, utaznak, értékes infókat mondanak, gondolkoznak, betliznek, terveznek, fédereznek match bottal :), nem fognak mindig nagy halat, vagy sokat, nem fognak csak 100m felett..., néha fagyban, néha esőben, lapátolnak vizet csónakból, mutatnak madarat, ahogy halat eszik, beszélgetnek, mérgelődnek, nagyon kicsit reklámoznak, tévednek, és ami a legfontosabb képesek arra, hogy amikor csónakon szelik a vizet, a szobámban ülve én is érzem ahogy fújja a hajamat a szél...
2010. március 02.
pip
mi a szám címe ami a videó alatt szól?
előre is köszi,üdv
2010. március 01.
Én is szeretem a videóitokat! Egyedi a stílus, szerintem szórakoztató. De azért azzal egyet értek, hogy nem mindegyik indokolt a két részre bontás. Jó, persze nem sikerülhet minden peca extrémen jól, van amelyik film csak simán jó :)
De légyszi! Rakjátok már össze azt a szerencsétlen merítőt és ne nyúljatok a kopoltyújuk alá!!!
Komolyan!
Egyébként minden zsír! ;)
2010. március 01.
Sziasztok király a videó!!
Boccs az off-ért de szerintem ez fontos:
Tegnap jelentették be az Ausztria 3! rádióban. Kérlek, adjátok tovább ezt a hírt barátaitoknak, családotoknak, és ismerőseiteknek: Legyetek elővigyázatosak és a következő napokban ne nyissatok meg egyetlen e-mailt Ref. vagy meghívó (Einladung) csatolással, függetlenül a feladójától, bárki legyen is az. Egy olyan vírusról van szó, amely egy olimpiai fáklyát gyújt és tönkreteszi az egész merevlemezt. A vírust elküldheti egy ismerősötök, akinek a levelezőlistáján vagytok. Ha valakitől levél érkezik ref. vagy EINLADUNG csatolással ne nyissátok meg a levelet és AZONNAL KAPCSOLJÁTOK KI A SZÁMÍTÓGÉPET! Ez idáig a valaha a CNN által jelentett legveszélyesebb vírus. Ezt az új vírust január 29-én fedezte fel az Mc Afee és a Microsoft az eddigi legveszélyesebb vírusnak minősítette. A vírus megtámadja és tönkreteszi a merevlemez ZERO ZÓNÁJÁT ( a lemez középső részét ) amely tartalmazza a számítógép létfontosságú adatait.
Vigyázzatok!
2010. március 01.
Sziasztok! Milyen madár tette tiszteletét a válladon? szép fehér pötyi. Jó a videjó nagyon, bírom a stílust. A bevezető kicsit Bokor Karcsisra sikeredett.:)))Hajrá!
2010. március 01.
Én a Halveszély! miatt látogatom az oldalt.
Ezzel azt hiszem kellően érzékeltetni tudtam mennyire tetszenek a videóitok.
A negatív kritikákat nem értem. A Mi szórakoztatásunkért fáradnak, akkor minek leszólni pip-et és multicapot? Magyarországon a legjobb horgászvideókat csináljátok! Csak így tovább!
Ejj megint egy hónap....
2010. március 01.
Ismét csak azt tudom mondani, hogy jó lett!
Hétvégén mindenképpen kimegyek, nagyon jó kedvcsináló

Pip pergetős videó mikor lesz ? Nem ismertek olyan tavat ahol nincs rabló tilalom, ill. nem kell májusig várni a pergetéssel ?
Üdv: Peti
2010. március 01.
Videó bejön,más negatív reakcióival tényleg ne foglalkozzatok!:)
Pip!
Fekázni mentek majd megint délegyre?
Én megyek nyáron is meg előbb is,remélem én is fogok 1-2-őt!:P
Amúgy más csalikkal nem próbálkoztatok csak műférgekkel?
Gondolok a poppokra....
Köszi!

Üdv:Petya
2010. március 01.
wolfy
a halőr védelmében el kell mondani, hogy, mint kiderült, ő nem tudott arról, hogy megyünk, és így annak szellemében járt el, amit a szabályzat előír.
talán az volt fura neki, hogy megváltott jeggyel forgattunk - bár elég átlátható a helyzet, ha egy ember egy bottal horgászik, és egy másik egy kamerával forgat. a szákba tett halat nem írtuk be, ez volt a másik gondja. ez is jogos, ha úgy vesszük.
kérdeztük, hogy azért csak nem gondolja, hogy videóra felvéve közszemlére kitett versenyszákba gyűjtjük az ellopni szánt halat. erre azt mondták, hogy már láttak ilyet is... :)
2010. március 01.
laca hozzászólása akkor rosszindulatú, ha annak vesszük, én megpróbálom nem annak venni, és ennek szellemében reagálni.
igen, ez valóban az a peca, ami a ssh-ban is megörökítésre került. de ott ugye pár tízezer ember olvashatja, itt meg kicsivel kevesebb nézi. harmadik rész nem lesz, mert egyelőre egy hónapban egy pecát mutatunk be, két részletben.

a magam nevében csak annyit jeleznék, hogy ezen kívül nem is tudok több anyagomról, ami ssh-s és peca.hu-s előadásra került. és bár én sem szeretek egy-egy sztorit eladni több felé, abban az esetben, ha más jellegű orgánumokról van szó, nem érzem vállalhatatlannak.
sajnos a sügerek tényleg nem voltak nagyok, de ez is mutatja, hogy nem mindig a nagy, vagy a sok hal kell egy érdekes videóhoz. ezzel együtt igyekszünk majd nagyobb sügereket is mutatni legközelebb. viszont erős túlzásnak érzem kabátos halnak jegyezni egy olyan sügeret, ami száj mellé akad.

az, hogy horgászik az ember, és az, hogy egyikből másikból film szerűséget is csinál, két teljesen különböző dolog.
egyedül ezt gondolatot érzem kicsit furának: „ha már a lehetőség neked adódott, nem másnak!”
üdv pip
2010. március 01.
WOLFY-Köszi hogy mellénk álltál! Én már nem is reagálok a rosszindulatú kritikára! Mi lett az ellenőrzéssel?Semmi lényeges :-) Meg jött a tógazda (halőr invitálására :-) ) akivel le volt beszélve a forgatás.Elmondta azt a halőrnek (aki egyébként rendőr :-)) amit már mi is. Nagy nehezen megértette(a halőr), hogy nem feltétlen kell elvenni az engedélyünket :-)) A tógazda megvárta míg lefotóztuk és visszaengedtük a halakat és elment haza :-).
2010. március 01.
Jó a videó srácok csak így tovább!
Nem szólva arról hogy pénzt és időt áldozva a mi szórakoztatásunkra ,lehet utánuk csinálni!
Az ellenőrzés végkimenetele mi lett?
2010. március 01.
Mint mindenhol, itt is vannak rosszindulatú emberek! Fel nem foghatom, hogy miért kellett lepontozni az elsőknek! Egészen jó film lett ez is. Nem mindenkinek van internetje így a horgászok egy egészen nagy szelete csak nyomtatott sajtóból jut infokhoz. Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy írásos formában is lejött a történet! Kritizálni természetesen a leg könyebb! Főleg ha érdek is fűződik hozzá!
2010. március 01.
Imádom ahogy a spori a csikket elhajítja..
2010. március 01.
Igazán nem akarok tiszteletlen lenni, de mintha ezt a pecát írtad volna meg az ssh-ban is. Esetleg lesz még belőle 3. rész is?
Amúgy jó a videó, és mint látom, itt a portálon gyakorlatilag az újságokban megjelenő cikkeket láthatjuk és hallhatjuk hetekkel előbb. Kicsit olyan megélhetési fílinges a dolog. 3 db 10 cm-s sügérből két videó...(kabátos halat szándékosan nem veszem bele, más talán ki is vágta volna, de gondolom egy parányi sügérből már talán neked is ciki lenne 10 perces videót készíteni)
Remélem a jövőben többet horgászol és nem szorulsz ilyenekre, ha már a lehetőség neked adódott, nem másnak!

Üdv: lá
2010. március 01.
Halveszély! 18 - Helycserés támadás 2.
Hozzászólások száma:
37
Szavazatok száma:
25
Pontátlag:
4
Megtekintve:
22640
2010. február 22.
Halveszély! 18 - Helycserés támadás
Hozzászólások száma:
48
Szavazatok száma:
34
Pontátlag:
4
Megtekintve:
51489
2010. február 16.
Rablótanyákon 48. rész
Hozzászólások száma:
28
Szavazatok száma:
25
Pontátlag:
4
Megtekintve:
31247
2010. február 11.
Csukakalandok a Boddenen 3. rész
Hozzászólások száma:
29
Szavazatok száma:
11
Pontátlag:
3
Megtekintve:
22329
2010. február 05.
Lago Di Superiore 3. rész
Hozzászólások száma:
21
Szavazatok száma:
15
Pontátlag:
4
Megtekintve:
19695
2010. február 02.
Rablótanyákon 47. rész
Hozzászólások száma:
59
Szavazatok száma:
28
Pontátlag:
5
Megtekintve:
31760
2010. január 29.
Rablótanyákon 46. rész
Hozzászólások száma:
57
Szavazatok száma:
30
Pontátlag:
5
Megtekintve:
37198
2010. január 26.
Halveszély! 17 - Sügérles 2.
Hozzászólások száma:
24
Szavazatok száma:
27
Pontátlag:
4
Megtekintve:
20963
2010. január 22.
Lago Di Superiore 2. rész
Hozzászólások száma:
14
Szavazatok száma:
13
Pontátlag:
4
Megtekintve:
20984
2010. január 19.
Halveszély! 17 - Sügérles
Hozzászólások száma:
25
Szavazatok száma:
19
Pontátlag:
4
Megtekintve:
17381
« vissza10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 tovább »