Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
Multis suli
Feltötés dátuma:
2012. október 09.
Kommentek száma:
51
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2012. október 26.
sziasztok !!! tudtok nekem segíteni abba h ebbe a letisztult vizbe milyen színek működnek csukára a gumik terén ????
2012. október 19.
Gondolom, ezek után már nem nagyon fog megjelenni több multi sulis videó itt:)
Kár lenne pedig.
2012. október 15.
Elárulod melyik víznél készült? A víz nagyon szimpinek tűnik.
2012. október 14.
Sziasztok!
Sztem a hang minősége ok borzalom-de az anyag vállalható....-bár nem vagyok multis-de használok (uhh borzalom) multis botot....és sztem a srác azért hozzáértőnek tűnik....legalábbis én nehezen tudnék 20 percet folyamatosan beszélni bármelyik pecámról....persze ez lehet hogy csak a gyenge elmémnek tudható be....
azért a lényeg sztem:amikor egy bottal sok sok száz halat fogtál-és tudod hogy melyik műcsali hogy rezdül ha így tartod,ha úgy húzod...akkor elmonhatod hogy kezded kapizsgálni....egy példa..kimegyek csukázni...kiviszek vagy 20 különböző csalit-egy bottal (egyenlőre nem élek az usában:-)..és nem is akarok)...és dobod a súlytalan twinyót-felrakod a kis támolygót...utána egy körforgóval próbálod....én kis vizen azonnal látom a csukák reakcióit,követi követi-akár 10m-en-de nem kapja el..megorrolja,de nem kell neki...azonnal műcsali csere.és bumm...megvan....ahhot hogy ez így menjen nagyon sokat kell dobálni-főleg amikor nem látod a halat....és ezt leginkább 1,2 bottal lehet megtanulni...nem kell 8-10-mert soha nem fogod kiismerni a botot....és egy kicsit lágyabb bottal is megütöd a csukát (is),csak jó legyen a horog...a szuper gyors botoknak nem vagyok híve-bár ez biztos szentségtörés-de a szuper gyors bot spiccén nem érzem annyira a finom dolgokat....a műcsali mozgására értem...csao,ez csak az én véleményem,peace N
2012. október 14.
Crankbait; szabadon kurblizható csali.
Peti jó a videó, annak akit érdekel atéma végignézi, akit nem csak szájkaratézni akar az meg kapcsolja ki. Ha valakinek az agya is borzas az minek nézi.
Zoli profi előadó és már az elején is mondtad hogy azért hívtad mert jobban érti a témát.Amit meg Te tudsz azt Te adod hozzá.Ez igy van rendjén. Én is fordulok néha okosabbhoz ha valami nem megy.Így tovább. Üdv.
Ui.Régen olvastalak ujságban ????
2012. október 13.
A crankbait az nem a wobbler amerikai neve?
2012. október 13.
Te félelmetes vagy, neked mindent belekel rágni a szádba, vagy meg kell magyarázni.
Ezt írtam,hogy csinált már egy jót,és ehhez a foshoz adta a nevét.Tőle az ember nem ilyet vár.Te mit nézel cseh kettőt jó ember.Kezdek benned is csalódni.
Szép napot
2012. október 13.
Üdv , gratula a videóhoz, match-es videót is készíthetnél ismét :) - kevésbé szeleset :)
2012. október 13.
Te...

Ezt is Zoli csinálta 95%-ban.Ő mutatta be a felszerelést,hát nem figyeltél..???...:)
Vagy már el is felejtetted..??...:)
Akkor írd a szakirodalmadat.Jó munkát..! Én azt is várom...
2012. október 13.
Magnum97!!Rosszul látod a helyzetet itt senki fele nem irányul semmi!!!!
Csak szeretnék egy jó multis sulit egyet már láttam az profi volt(Zoli csinálta)
Nekem ez a mérce,neked nem tudom mi ,de nem is érdekel!A süllős filmet láttam (Drop Shot) az tetszett,ott is Péter volt. Na mindegy nem taglalnám tovább.Péter sok sikert a köv filmedhez.Remélem a süllős színvonalat fogja csapkodni.
ui:magnum ha lesz harcsás film te leszel benne, ha vállalod mint a" MULTISOK ISTENE :) ahogy itt valaki ezt a titulust rakta rád.
Szép napot
2012. október 13.
Na Péter te akartál a showbusinessbe bekerülni, most kapsz, ez ilyen sport:) Annyit rontottál el, hogy egy olyan témát választottál (peca), ami szélesebb merítéssel vonzza társadalmunk különböző rétegeit:) Mivel építő jellegű kritikát is kaptatok lehet van min elgondolkodni, de a is elképzelhető, hogy érdemes a hozzászólásokat letiltani a videó alatt. Fantasztikus, hogy ilyen mértékű ellenérzéseket tud kiváltani egy ingyen letölthető és megnézhető anyag, kb a play gombot kell eltalálni a képernyő közepén, és esetleg a stop gombot, ha még sem jött be az anyag, de ehelyett sértődött hozzászólok esnek egymás torkának. Ez is egy tanulság. Bár feltételezem elődeid már meséltek neked arról mire is vállalkozol, úgyhogy most már szívd föl a fogad és ne hagyd abba:)
2012. október 13.
Borzas..!

Azért a videó elérte a célját,ha így kielemezted és többször megnézted..:)
Várom a haris kisfilmedet továbbra is,had "szakértsük" meg,remélem az lesz itt a peca.hun a következő videós anyag minden hiba nélkül és szivaccsal a mikin.

Szerintem a személyeskedésed felvállalt arc stb nélkül főleg Peti ellen irányúl,ezért meghagylak neki..

Béke veled,és forgass,én várom..!


2012. október 13.
Sziasztok. A deps botért bocs,meg néztem jobban, ez egy zillion.Elnézést a hibáért:)
Szép napot
2012. október 13.
Szia SzPeti.

Aki hülyeséget beszél az te vagy, hisz a filmben is bizonyítottad.Ki állsz ország világ elé,és fogalmad sincs, hogy mi az a Crankbait-ek,.Zoli ezt nagyon szépen fogalmazta TAKONY KÖLYÖK vagy,szerintem telibe talált.Te ne fikázz senkit,először készülj fel aztán okoskodj :) ezen is könnybe lábadhatsz,nekem sikerült :)
Tehát röviden várom a következő filmet eme műfajban,remélem az is ily sok örömet okot :D. ui:Szia Magnum97.Értelek, minden botnak meg van a szerepe a multis világban,ezt most had ne soroljam hisz téged itt multis istennek titulálnak :).
tehát minek kell össze hasogatni a különböző karakterisztikájú blenkeket.Erre utaltam a filmből.általában ezek határozzák meg a bot stílusát: Jerkbait-ek
Swimbait-ek
Crankbait-ek
Topwater-ek
Plasztikcsalik
Vertikális csalik
Spinnerbait-ek
Drop Shot csalik
ha nem így van akkor,légyszí világosítsatok fel.MULTIS ISTENEK :)
Szép napot ui:a forgatáson ha fúj a szél ,akkor húz szivacsot a mikrofonra,csodákra képes:)


2012. október 13.
Nagyon jó kis film, roppant szórakoztató, minnél több ilyet!

u.i.: Ha Magnum szerint tartalmilag rendben van akkor rendben van, hiszen közkivánatra ő a multi istene!
2012. október 13.
Borzas, mindig könnybe lábad a szemem az örömtől, ha ilyen hozzád hasonló profikról szerzek tudomást kis országunkban!:) Kb 95%-ban a Dunán horgászom, mi tagadás, jóóónagy akvárium..:))) (Heti 4-5 alkalommal, ha tehetem többször) A maradék 5%-ban Balaton, Tisza, Deseda, esetleg külföld, és évi 1-2 alkalommal egyéb tavakon. Azért amit egyszer megtanultál, ne felejtsd el.. Akkor kár volt megtanulni...:) Ami botot Zoli a kezébe vett, nem Deps volt, úgyhogy ezzel megint lyukra futottál. (nincs is depse...) Egyéb iránt, ha ismernéd őt, vagy engem, nem beszélnél hülyeségeket.

üdv.: Peti
2012. október 13.
Szia Borzas..!

Ha valamit nem hasonlítasz "semmihez" sem,akkor honnan tudod meg milyen?Vagy az a jó ha csak azt mutatják istenítik sulykolják beléd,hogy ez csakis ez a jó,és vedd meg feltétel nélkül,minden hibájával együtt??
Anno én is összehasonlítottam a saját botjaimat,egymással és mással az irományaimban,és így tudtam beazonosítani behatárolni mire lesz vagy lehet jó.

Ha tényleg figyeltél volna, elhangzik az melyik bot az,(és nem csak Zoli szerint) ami hazai viszonylatban ebből a sorból jó lehet.Vagyis jobb.Ez..:

http://www.energofish.hu/product.php/BOT-WampM -SR-JIGWORM/9122/
2012. október 12.
Szia bass222.
Tényleg túrtam mert unalmas a film.
Szia endru.
Írhattam volna azt is ,hogy ahova most készül én onnan már meg jöttem.
Szia Magnum.Nem is az a lényeg,hogy milyen ha egy botot bemutatnak akkor azt miért kell mással hasonlítani,ha nézted a videót és nem te is túrtad az orrod mint én ,akkor halhattad,hogy teljesen más a a bot paraméterei.
2012. október 12.
Borzas!
Ha figyeltél volna a videóra ahelyett, hogy az orrodat túrod, feltűnt volna, hogy a két bot nem minőségileg lett összehasonlítva, pusztán azt mutatták meg rajtuk, hogy milyen egy keményebb és milyen egy lágyabb spicc/akció. Mondjuk aki csak kötekedni akar, annak tényleg mindegy, hogy miről is szól a film...
2012. október 12.
"Köszi a süllőző oktatási lehetőséget,de szerintem amit én ebben a témában már elfelejtettem, te még meg sem tanultad"

Érdekes szófordulat. Miért kellett volna olyasmit megtanulnia, ami amúgy is felejteni való?
2012. október 12.
Kár hogy nem deeps..:)..!
2012. október 12.
Szia SzPeti.
Köszi a süllőző oktatási lehetőséget,de szerintem amit én ebben a témában már elfelejtettem, te még meg sem tanultad.Nem vagyok halfarkas,nem szeretem a halat, én az élményért horgászom.De ha a Dunán tudnál mutatni valamit azt meg köszönném,mert én nem horgászok akváriumban.A film akkor is gyenge,a bot elég fos,volt lehetőségem kipróbálni.Zoli is elég vicces volt mikor elővette a deps botját és össze akarta hasonlítani,ez olyan mintha a Trabantot akarnánk a Ferrarival szem be hasonlati ,hogy azért ez is autó.Hát ez nekem elég vicces:) Üdv ez ismét egy építő jelegű kritika :) szép napot.
2012. október 11.
"A fikázók csináljanak jobbat" hullámnak mondanám. Nem hinném, hogy fikáztam volna a videót magát, vagy a készítőket, és nem tudok jobbat. Csak másabbat, az én ízlésemhez közelállóbat. Lehet, hogy azt ti fikáznátok, vagy jeleznétek az igényetek más jellegű videókra.
Köszöntem!
2012. október 11.
nahat: Szevasz! Láttam a videót, és nem tetszett, mert számomra nem ezt jelenti a horgászvideó fogalma. Isten ments, hogy ezzel bárkinek is elvegyem a kedvét bármitől. Lehet legközelebb előállnak valamivel, ami majd nekem is tetszeni fog. Annak nagyon is örülnék.
Neked tetszett. Fuck yeah, tőlem egy rossz szót nem fogsz kapni ezért. Az viszont felb.sz, hogy kiforgatod a szavaimat. Ezt főleg az utolsó mondatodra értem. Azt megelőzően pedig nem a stréberen, vagy a köcsögön volt a hangsúly, hanem a jellemtelenen és a két típus összehasonlításán. (Bocsánat a szájbarágós hangnem miatt, de másképp nem megy) A műveltség sajnos nem mindig jár együtt az intelligenciával, és az emberséggel, és ez fordítva is igaz. Legalábbis én ezt így látom. Ezt próbáltam kifejteni, nem kell mögé politikai hátteret képzelni, és az én szavaimnak titulálni.
Tudom tudom, nincs rajtam sapka...
2012. október 11.
A T. készítőknek!
Szerintem jó lett csak így továb! :)
2012. október 11.
Rag!
Mag ilyen segítőkész ha-kell-ha nem! :)
2012. október 11.
"Kedves" fintorgók!
Nem volt ez olyan"s...r" ....sőt!
Íme itt az etalon lehet jobbat ,tartalmasabbat készíteni!
Hajrá!!
ui:Én sem szeretem az erőszakos ,tuszkolós reklámot, mondhatom ez nem az!
2012. október 11.
Nem értem ezt a hisztit a reklámozással kapcsolatban, ez a videó igen csak híg volt e téren. Egészen biztos vagyok benne, hogy aki emiatt hőbörög, az nem látta ezt a videót. Nagyon tartalmas volt. A hang pedig egészen biztos, hogy sokkal jobb lesz, egyről kell lépni a kettőre. "ne szúrják ki a szemem..." atya ég, egészen biztos a célközönség szólalt meg. Kedves Turbo, nyilván azok egyike vagy aki nem szenved hiányt a vállalkozása anyagi lehetőségeiben. Nekik, akik most ezt a videót összehozták, és amíg nem ijesztjük el őket még talán próbálkozni is fognak, komoly anyagi megterhelést jelent minőségi videókkal is reklámozni a felszereléseiket, és egyszerűn szégyen, hogy ilyen szavakkal méltatod a munkájukat. Ha van jobb akit tudsz nézni, akkor nincs is okod mérgelődni, meg megsértve érezni magad vásárlói mivoltodban, biztos tudsz jobbat. De ha esetleg úgy látnád, hogy más helyeken sem bővelkednek mostanában a témában jó videókkal (teszem azt pergetés), akkor elképzelhető, hogy mégis csak van az első pár soromnak értelme, és igen, fogcsikorgatva tudnak mostanában összehozni valamit. De megteszik. És ez a videó jó lett, nem gagyi mellébeszélés, az ipse konkrétan elmondta, hogy nem szereteti ezt a botot, nem ezt választaná, hanem a család egy másik tagját, de ár/értékben korrekt kombóról beszélünk. Kapott hideget meleget a cucc, mi kell még nektek? Szerintem ez olyan szinten nem volt gusztustalan szájbarágós "viddhaza" marketing, hogy csak na. Valamint aki más munkáját szapulja az egy olyan ember. Majd azért valahogy tedd túl magad rajta, hogy ezek az eminens kis köcsögök érnek el valamit az életben, és igen ez már gyerek korukban is látszott, még ha volt pofájuk nem elaludni nyelvtanórán akkor is. Addig örülj míg munkát adnak neked és van kire ujjal mutogatnod. Tudom tudom, szemét kizsákmányolós disznók...
2012. október 11.
Üdv mindenkinek!

Engem nem igazán izgat a multizás de kíváncsiságból végignéztem, köszönöm!

A fikázók pedig csináljanak jobbat!
Mint láthatjátok, Magnum kérve, kéretlenűl is fog segíteni! :)
2012. október 11.
Szép volt fiuk!!!

:-DDD
2012. október 11.
joosnorbi74: Üdv! Igen, az élteti, de nem csak a reklámonak kellene éltetnie szerintem. Számomra már az élvezhetőség rovására megy ezekben a videókban, sajnos.

Kedves Magnum97! Igen tehettem volna, de időközben email címet váltottam, és elfelejtettem az itteni jelszavamat. Különben blinkerge83 voltam.
2012. október 11.
Ja..!..:

"borzas"..!.Tőled meg várom a haris szakirodalmat...:)...:)...!
2012. október 11.
Üdv Mindenki..!

Végig néztem többször a videót,és bár a minősége valóban hang és hangzás terén lehetne jobb,a tartalmi része az rendben van.Véleményem szerint,aki vásárolni akar kezdő,de ár értékben jó és használható kombót,akkor az megtalálhatja ebben a felszerelésben a számítását.Elhangzik a videóban a mikró gyűrűzés,és annak jelentős hátránya a hazai vizeinkben.A tengelyfék,mint fő fékerő és annak szabályozó egysége,a "kupak" szerepe.Bizony fontos dolog,vaterán és más használt cikkes oldalakon nem is olyan régen nagyon sok ilyen kupak nélküli,használhatatlan orsót sóztak rá nem kevés emberre.Gondolom ők boldogok voltak,amikor a pénzükért kaptak egy levél nehezéket.Elhangzik mire kell figyelni,ami mind bot és orsó vásárlás terén segítséget nyújthat egy olyan horgász számára,aki talán az első multis felszerelését szándékozik megvenni.Pl a bot választás nem árt a meglévő csalijaink nagy részéhez igazítani,tehát ha gumis vasas jerkes pecások vagyunk,akkor nem árt nem egy kis wobbleres pálcát venni,elsőre,mert az rövid időn belül egy másik bot vásárlását vonja maga után.(lásd boton lévő felíratok) A bot karakterisztikája gyorsasága se mindegy,természetes,hiszen más bot való balinozni mint csukázni stb.Az orsóra kitérve hallható volt az,mi benne talán a felesleges,és mi az,ami használat során esetleg zavaró lehet,amire vigyázni kell stb.Pl a kupak,aminek lehetne hosszabb is a fékútja.Az,a festése előbb utóbb a műanyag felületekről le fog kopni,le fog jönni.Akit ez zavar(hat) az ne vegye meg,aki el tudja fogadni,az pedig tegye.Elárulom,sok orsón meglátszik a használat nyoma,ha máshol nem ,ott ahol a hüvelyk ujj pihen,mert ott annak mozgása miatt először felfényesedik,majd lekopik a festék,de pl engem ez nem zavar,mert tudom sok szép élmény közös peca van benne,és úgy érzi az ember ettől,a kezébe nőt az orsó..:)
Az is elkerülhetetlen,hogy a bot is az ember kezébe nőjön,ahol fogja ott elzsírosodjon,koszolódjon,de egy kis víz mosogatószer és köröm kefe csodákra képes.
Ez a felszerelés folyamatosan az ember tenyerében fekszik,számomra fontos a fogás,a markolat ne csússzon,a relover szarv - ravasz ne törje fel a kezem,én adtam már el botot e miatt,nem állt a kezemre,kényelmetlen volt,erre bot vásárlás esetén azért figyeljetek még.
Figyeljetek még az összsúlyra,bár én fizikumomat tekintve nem vagyok érzékeny erre nagyon,de mást zavarhat nem mindegy pl egy 320 grammos full fém orsó és bot eltartogatása csuklóból kezelése,főleg ha nem a tenyerében van a súlypontja..!
Beszélünk egy multis felszerelésnél is súlyról,de minek is,hiszen van botom orsóm ami nincs 300gramm,míg egy etelonnak számító ryoby zauber (315gramm) is ettől több önmagában..!Mégis téma,bár felnőtt férfiként 10-20gramm ide oda nem hiszem hogy számíthat.De az,hogy fej nehéz e egy bot,orsóstól,az igen is számít,tehát lehetőleg próbáljátok össze a botot orsót,multinál is vásárlás esetén.

Remélem tudtam kicsit segíteni,még,a videó mellett egy esetleges felszerelés választásban.

Kedves "turboo".Igen friss, mai a reged,nem tudom ott ki voltál aki hozzászólt,de tehetted volna pl azon a neveden is.
2012. október 11.
Akit a multizás egy kicsit is érdekel az rátapadt a képernyőre amíg nézte a videót! Szerintem is nagyon informatív lett, sok újat tanultam! köcce! :) Remélem lesz még multiról! :)
2012. október 11.
Üdv
turboo,szerinted a PECA.HU-t nem a reklám élteti?
Joós Norbert
2012. október 11.
Nem vagyok a pr anyagok híve és azt sem lehet mondani, hogy a videó képi világa, vagy hangzása professzionális lenne. AZONBAN aki vette a fáradtságot és ugatás helyett végignézte, annak fel kellett, hogy tűnjön, hogy 21 percben olyan tömény tudásanyagot kapunk a kollégáktól, ami egy hozzám hasonló egyszerű pecás számára hosszú évek alatt sem lenne elérhető.
Én csak egy egy szóvall fejezném ki, hogy megosztottátok velünk a multizásról összegyűjtött tapasztalatokat, tippeket!

KÖSZÖNÖM! :)
2012. október 11.
Üdv! Látom vannak, akik osztják a véleményemet. Tök jó! Persze az egyszavas, indokolatlan szarozásnál azért lehetnétek eredetibbek is. Az előző videónál, ami megjegyezném június 8-án, azaz június nyolcadikán látott napvilágot (nem értem miért kellett ennyi időnek eltelnie...) én voltam az egyetlen elfogulatlan hozzászóló. A többiek mind - keresem a megfelelő kifejezést, de ennél találóbb nem jut az eszembe - segget nyaltak. Ezért így utólag is elnézést kérek! Mármint a szóhasználatért. Ha reklámokat akarnák nézni, arra ott vannak a kereskedelmi csatornák. Ha viszont felnézek egy horgászoldalra, ne bökjék ki a szememet 3-4 havonta megjelenő videókkal, amelyekben a hangsúly közel sem horgászaton, hanem a horgászcikkek bemutatásán van! Mindegy! Ti tudjátok.

mikRobi: Szerintem a helyesírás az emberek utolsó mentsvára, ha már nem tudnak mibe belekötni, és csak azért, hogy bebizonyítsák egyfajta felsőbbrendűségüket a másik fölött. Szerintem ez szánalmas. Ugye ismered a farkas, a nyúl és a sapka esetét Tóth Marival? Inkább legyen valaki gyengébb helyesíró, ha egyáltalán, mint egy stréber, jellemtelen kis köcsög ;)
2012. október 11.
borzas: ...de azóta már te is tudod, hogy jobb lett volna nyelvtan órán ébren maradni ;)
Egyébként tartalmas videó, még ha nem is egy Avatar :)
2012. október 11.
SzPeti !
Kis Hazánkban rengeteg a hozzáértő, és főleg az interneten nevelkedett nagy szaktudással rendelkező pecás. Számukra nem fogsz tudni újat, és jót adni. Grammokról,"feszességről" beszélnek,miközben élvezettel szedegetik a méretkorlátozással védett nemes halaink óvodás példányait. Igaz, C&R, na de akkor is. A felszerelés bemutatása pedig tényleg mindenre kiterjedő volt.(kupak téma).
2012. október 11.
Nahat! Köszi szépen! Tisztában voltunk vele, hogy ez a téma csak egy szűkebb tábort fog érdekelni, de mivel az előző részben én pecáztam a cuccal, viszont ismerek egy alkalmas embert, aki tud mesélni sokat(és ért is hozzá nem kicsit!) a casting pecáról, gondoltam had mondja el ő a véleményét róla, mivel hitelesebbnek gondoltam. Ráadásul itt-ott még tán kicsit túl őszintére is sikeredett. Bár megértem, hogy az emberek többségének jobban tetszenek azok a tesztek, ahol a cuccról röviden elmondják, hogy "hibátlan és ez a legjobb, vedd meg gyorsan"... C'est la vie...:)
2012. október 11.
Borzas, ezen építő jelleggel jót nevettem..:))) Harcsáról tőlem szakirodalmat egy hamar biztos nem fogsz látni (mondjuk Zolitól lehetne, ő nem kicsit jó belőle), viszont látom megyénk beli vagy! Süllőben szívesen segítünk:) Már ha elviseled a monoton dumánkat..:D (és nem eladni hordod a halat)
2012. október 11.
Szia.Ilyen gyenge, monoton hangú ismertetőt a suliban halottam utoljára a tanáromtól,terméseztessen el is aludtam :)
Bár lehet,hogy fizet ezért valaki,hogy bolondot csinálj magadból.
Te leszel a példa képem,én is fogtam már kettő harcsát és úgy döntöttem írok róla egy szakirodalmat.
Köszönöm a bátorítást,a filmed nyitotta ki a szemem,hogy is mondják, mindent el lehet adni...(amíg van lószar addig veréb is)..
üdv:ez egy építő jelegű kritika,szép napot:)
2012. október 11.
Azta, mennyi Slider 8:05-nél!!! Jól jönne egy ilyen kis kollekció.
2012. október 10.
Jó, akkor én leszek az egyetlen aki nem fog fikázni, előre is bocs mindenkitől.
Nekem különösen tetszett a videó, a téma aktuális, szeretem, hogy az energoteam követi a trendeket és éles szemmel jó árfekvésű termékeket vesz föl a portfóliójába, valamint ezt az árak szinten tartása mellett korrektül is marketingeli. Ebbe a videóba ennyi fért bele anyagilag, és külön köszönet, hogy nem agyonklisézett szarokat kívántatok belenyomni a vidibe, hanem még ha alap, castingban kezdőbb embereket céloztatok is meg, érdekes mélységekbe és irányokba mélyültetek el a témába, közel sem analfabétának nézve a vevőt. A két srác szurkálódása érdekes volt, de legalább világos volt, hogy nem seggnyalásból helyeselésbe kezdtek, hanem tényleg számukra fontos érdemi információt akartak átadni. Hiteles volt, így tovább, régen voltak itt jó vidik, nyugodtan próbálkozzatok hozni a szintet bele fogtok jönni, és nekem ez is kifejezetten értékes volt és tetszett.
2012. október 10.
Üdv urak! Megadjam a számlaszámom?:) Lehet gyűjteni minőségi felszerelésre a jobb hangminőség érdekében;-) (ezért a videóért épp csak 5ször mentünk ki Zolival a vízre, mire végre "csak" ennyire fújt a szél...)
2012. október 10.
Nem lett valami izgalmas, illetve a hangminőségen is lenne még mit csiszolni. :/
2012. október 10.
elég kaki ....
2012. október 10.
Ez gáz....
2012. október 10.
+ a hangot is lehetett volna javítani egy kis zajszűréssel. Végig akartam nézni, de nem bírtam.
2012. október 10.
Szerintem töröljétek ..
2012. október 10.
Hát, ezzel a zenével kár volt élvezhetetlenné tenni a videót....
2013. július 19.
Rauch Péter videója
Hozzászólások száma:
27
Szavazatok száma:
27
Pontátlag:
5
Megtekintve:
34196
2013. június 25.
Kovács István videója
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
5
Pontátlag:
4
Megtekintve:
9072
2013. május 28.
Kádár András videója 1.
Hozzászólások száma:
19
Szavazatok száma:
31
Pontátlag:
4
Megtekintve:
12405
2013. április 29.
Németh Gábor videója
Hozzászólások száma:
12
Szavazatok száma:
7
Pontátlag:
3
Megtekintve:
10309
2013. március 25.
Pesze Balázs videója
Hozzászólások száma:
11
Szavazatok száma:
22
Pontátlag:
4
Megtekintve:
11725
2013. február 26.
Lőrincz Dénes videója
Hozzászólások száma:
4
Szavazatok száma:
13
Pontátlag:
4
Megtekintve:
10043
2013. február 14.
Kulisity Milán videója
Hozzászólások száma:
14
Szavazatok száma:
26
Pontátlag:
5
Megtekintve:
9632
2013. január 21.
Asszony István videója
Hozzászólások száma:
16
Szavazatok száma:
18
Pontátlag:
4
Megtekintve:
13336
2013. január 07.
Jacsó Zoltán videója
Hozzászólások száma:
40
Szavazatok száma:
35
Pontátlag:
2
Megtekintve:
10623
2012. december 17.
Kovács Dávid videója
Hozzászólások száma:
23
Szavazatok száma:
28
Pontátlag:
4
Megtekintve:
13086
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »