Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
A penge visszatér
Feltötés dátuma:
2011. november 28.
Kommentek száma:
42
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2012. február 22.
Gratulálok nagyon hangulatos lett a video 5. Pontiac!
2011. december 10.
Elolvastam én is és alá is írtam posztoltam mindenhol face stb,köszönöm a linket.Üdv_Ákos(Hajrá)
2011. december 10.
Én köszönöm az aláírást ahol csak tudod te is linkeljed hogy legyen minnél több !
2011. december 10.
Szia! Köszi a linket! Remek kezdeményezés! Egy aláírás ment is!

üdv.: Peti
2011. december 10.
Szép jónapot a kedves komment olvasóknak vessenek egy másodpercnyi pillantást a következő peticióra,és amennyiben egyet értenek vele legyenek szivesek kitölteni a magyar horgászkulturára csak pozitiv irányban hathat ez a kezdeményezés !!!!
http://www.peticiok.com/a_harcsak_tilalmi_szabalyozasanak_ modositasa
2011. december 10.
Gratula!
Ezt nagyon összehoztad!
Csillagos ötös!
2011. december 02.
Szia Qruka!

Minden módszerhez van ideálisabb felszerelés, természetesen. Ez egy kis túlzással általános botnak nevezhető pálca. Vannak saját botjaim célzottan erre a módszerre. Akkor, amikor a felszerelést kézhez kaptam, éppen evett itt a hal. Ezen a vizen ezek a csalik szoktak beválni, sok mással együtt, ezért ezeket erőltettem. Ettől függetlenül működött vele a dolog, még ha természetesen egy kisebb, finomabb bottal még kényelmesebb lehetne. Egyébként a cikkben és itt is említett Endru barátom nem vacakol, mindenre ezt a pálcát használja, és fog, nem keveset..:)

üdv.: Peti
2011. december 02.
Szia Peti!
Nem túl erős ez a szerelés ekkora twinyókhoz?....régen sokat nyomtam én is ezt az ipart,de sztem fölösleges ilyen kis gumihalakhoz,twinyókhoz a 15-ös fonott,dobótávban sztem jelentős lenne a különbség ha egy kicsit lágyabb bottal,és vékonyabb fonottal (sztem 7-9es is elég-sokat bírnak) dobálnád....bocsi ezt nem okításnak szánom,csak kérdem nem -e próbáltad-próbálod....ez a cucc sztem lényegesen nagyobb gumikhoz illene-passzolna....egyébként meg grat,jó a vidi...csao N
2011. december 01.
Szia Vencel!

A csali méretétől függ. Pl. 7 centishez 1/0-st, 10centishez már 3/0-st. A csalinak minimum a feléig, max. kétharmadáig szokott érni a horog.

üdv.: Peti
2011. december 01.
Hllo SzPeti!
Annyit lehet-e kérdezni hogy a drop shot technikához hanyas worm horgot használsz?
Gratulálok a videóhoz nagyon hangulatos, csak így tovább.

Ment az 5-ös =).
2011. december 01.
Szia Rebel!

Csak a kicsi halakat szoktam csörlőzni, azt hiszem erre céloztál? Valóban ebben a videóban is volt pár apróbb jószág, amit így vettem ki, de ezeket sosem szoktam klasszikus értelembe véve fárasztani, mert nincs rajtuk mit. Kicsi halnál elég hamar elvész a kontaktus fárasztás közben egy merev boton, ha nem szedem be folyamatosan a zsinórt. Egy lágyabb, finomabb bottal persze azért lehetne már finomabban bánni velük. Természetesen ettől függetlenül igazad van, a nagyobb halakat nem illik (nem is szoktam) csörlőzni.

üdv.: Peti
2011. december 01.
Kedves SzPeti !
Az elmúlt év legjobb videóját láttam, de engedj meg egy jobbító szándékú észrevételt : bármilyen erős is a Banax, bármilyen erős is a fonott,akkor sem az orsó tekerésével húzzuk magunkhoz a halat, miközben fiatal horgásztársaink kapnak egy igen színvonalas, fejlődésüket szolgáló oktató filmet.
Üdv !
2011. december 01.
Szia Basshunter!

Az esztergomi szakaszt horgászom. Ez a videó kb 4-5 hete készült.

üdv.: Peti
2011. december 01.
Szia!
Csak egy dolog nem derült ki számomra, hogy hol horgásztál??? A Duna elég hosszú, így érdekelne melyik szakaszon voltál és az is, hogy mikor, mert még elég zöldek a fák ahogy látom a videón. Amúgy respect az anyaghoz, csudi jó kis film lett!
Üdv.
Basshunter
2011. november 30.
Szia Athos! A csali feltűzéséhez itt egy link:

http://www.drop-shot.de/drop-shot-mainmenu-29/monta ge-mainmenu-33/40-montage-des-kders-am-offset-haken

Kint az élő Dunán én inkább gumihalakat szoktam ilyenkor húzni. Jók pl a manns 10 centis gumihalai, sárga, fehér szinekben, vagy a Berkley Pulse Shad gumik 8,5 és 11 centis méretekben, szintén valami rikítóbb színben. Bár most annyira tiszta a víz, hogy érdemes lehet eltérni élethűbb vagy sötét szinek felé is. Köszönöm szépen! Igyekezni fogok a jövőben is:)

üdv.: Peti
2011. november 30.
Hello! Megint nagyon jó lett! Nagyon tetszik videó! Múltkor lementem dropozni de nem sikerült semmit fognom csak 2 csalit beszakítanom, most kezdtem el a drop shotozát, még van mit gyakorolnom de nem adom fel :D Esetleg lehet egy olyan kérdésem a helyes csali feltűzésről nincs valami információ valahol, mert az ami nekem még nem tiszta igazán, meg egy kérdés még Dunára nem tudsz valami jó twistert ajánlani? Mert párhét múlva megyek le kicsit dobálni haverral, és tesztelgetnék szívesen pár twistert is :) Üdv Atti Csak így tovább nagyon jók a videók!
2011. november 30.
Ismét szia, Peti!:)
Sajnos, valószínűleg igazad van, adott vízzel, területtel kapcsolatban, azaz nem ez a film fogja kilopni a halat a vízből.
Sajnos az elmúlt évek belém nevelték, hogy jobb, ha senki nem tud semmit, a tisztességtelen "horgászok" leleményessége nem ismer határt. De ezt Neked nem magyarázom, nálam sokkal jobban tisztában vagy a dunai viszonyokkal.
Viszont örömmel írhatom, hogy fenti filmedet nyugodt szívvel ajánlottam egy gumizásban kezdőnek tekinthető barátomnak, igen remekül sikerült a téma egy részét lefednie a felvételeknek, élmény volt! Úgyhogy ezért is kösz és gratula még egyszer!:)
üdv
r
2011. november 30.
Szia Robi!

A módszereket, a tapasztalataimat sosem titkoltam senkitől és eztán sem szándékozom. Úgy gondolom az ember vagy elmond mindent, vagy nem mond el semmit. Egy nagyon jó barátomnak van egy olyan elve, hogy tanítsunk meg mindenkit horgászni, mert az, aki gyakran fog, az talán gyakrabban is kegyelmez. A helyszín eléggé közismert mifelénk. Azért mertem itt forgatni, mert már annyira terhelt és olyan szinten hordják belőle a halat, hogy ennél rosszabb már nem lehet a helyzet sajnos. Minden évben ugyanaz a menetrend. Elkezd enni a hal ősszel, egyre többen kezdenek kijárni és addig horgásszák, amíg az utolsó 30 centis süllőt is ki nem szedik belőle (persze nem mindenkinek akadály a méretkorlát sem...). Jelenleg ott tart ez az öböl, hogy kb 3 hete nem lehet benne, csak elvétve ragadozót fogni, mivel lement a Duna, alacsony nagyon a vízszint, a torkolatban a vízmozgás megszűnt és ez még inkább megkönnyítette a halak elhordását. Azt már a film elkészülte után tudtam meg, hogy hamarosan ez már nem lesz így, mert egy helyi vállalkozó megvásárolta a területet és újrakezdik rajta a bányászást. A horgászok elől el lesz zárva. Többé már nem lesz a régi. Ennek én részben nem örülök, mert jókat pecáztam itt, részben pedig igen, mert megszűnik az a mérhetetlen pusztítás, amit műveltek rajta.

üdv.: Peti
2011. november 30.
Sziasztok!
Peti! Nagyon gratula a cikkhez is, videóhoz is, jól nyomod, komolyan! Mármint a cikk/film gyártást, mert a pecát tudtam eddig is!:-)
Én sem tartom szerencsésnek a módszerek, eszközök Dunán/Tiszán (természetes vizeinken) történő reklámozását, sőt, szerintem Te sem, nyilván oka volt.
Az Iris meg a forgalmazó (és más források ) szerint grafit (műanyag?) házas.
üdv
kr
2011. november 30.
Nagyon jó videó ez! Gratulálok!
2011. november 30.
Sziasztok!

sobri, igen! Kívülről fémnek tűnik rajta minden. Szét nem szoktam szedni az orsókat, úgyhogy bele ebbe se néztem, de a súlya alapján van benne anyag rendesen:)

üdv.: Peti
2011. november 30.
Szia ! Azt mondod a Banax Irisről, hogy csupa fém ? Ez azt jelenti, hogy az orsóház is fém ? Csak azért mert szeretnék egy ilyet venni. Köszi...
2011. november 29.
Jól sikerült peca,és videó...!!Grat.!
2011. november 29.
Gratulálok Peti!
2011. november 29.
Grat!! Nagyon jó videó !!!
2011. november 29.
Nekem is nagyon tetszett! Itt is gratula! :-)
2011. november 29.
A videó remek, viszont nem tudom, hogy bölcs dolog-e a tudásodat nagyközönség elé tárni ilyen részletességgel. Pontos hely, csali, csalivezetés, minden.
2011. november 29.
Szia Peti,
Gratulálok, jó videó, sok akció, szép halak, és biztos sokaknak jól jön a segítség, mikor vásárolni indulnak!
Üdv
Hodula T
2011. november 29.
Végignéztem és csak azután láttam, hogy 25 perces volt a videó! Ha ezt a góré tudná, tuti, hogy ebédszünetben is melóznom kéne!! :-) Köszi Peti sokat lehetett tanulni ebből kis filmből!!
2011. november 29.
élvezetes kis videó! gratulálok! 5p
2011. november 29.
15 percig tömény tudás, 15-től pedig tömény élmény! Baromi jó videó, nagyon tetszett. Fel sem tűnt, hogy reklám is van benne! Még sok ilyet kérünk!!! :))
2011. november 29.
Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a sok pozitív visszajelzést! Igyekszem a jövőben is előrukkolni még hasonlókkal. Azt nem ígérem, hogy mindegyikben ennyi hal lesz, de igyekezni fogok:)

üdv.: Peti
2011. november 29.
Hát igen, a jó öreg orsótekerős csalivezetés...jó kis videó, gratulálok! Csinálj még ilyeneket!

ÜDV E
2011. november 29.
Szia Péter, gratulálok nagyon jó kis film volt,remélem gyakran készítesz ilyen videókat.
2011. november 29.
Nagyon jó hangulatú vidi! Nem szeretem a reklámvideókat, de ez most nem tudott bezavarni, élvezet volt nézni! Köszi!
2011. november 29.
super
2011. november 28.
Szerintem ez a legjobb videó! :P

Gratulálok Peti!
2011. november 28.
üdv mindenkinek télleg nagyon joo ez a video kapta is az 5-öst :) de merre fele van ez a hely ha nem titok :)
2011. november 28.
Valami mazohista mindig ront a pont átlagodon. Minden videódat megnézi, minden cikkedet elolvassa, hogy legyen sikerélménye lehúzni.Nálam akkor is öt.
2011. november 28.
Tuti Koma! Kár, h tegnap már csak a maradék jött. :(
2011. november 28.
Ez rendben van nagyon Peti!
:)
2011. november 28.
Hát ez igazán jó lett Peti!

Most már nagyon mehetnékem van!

Megyek is holnap!
2012. december 07.
ORPB 2012
Hozzászólások száma:
7
Szavazatok száma:
8
Pontátlag:
3
Megtekintve:
32757
2012. november 28.
Varga Zsolt videója
Hozzászólások száma:
10
Szavazatok száma:
49
Pontátlag:
5
Megtekintve:
12584
2012. november 16.
Szabó Péter videója
Hozzászólások száma:
57
Szavazatok száma:
85
Pontátlag:
5
Megtekintve:
17141
2012. november 06.
Lázár Márió videója
Hozzászólások száma:
36
Szavazatok száma:
62
Pontátlag:
4
Megtekintve:
12548
2012. október 26.
Kacsó Attila videója
Hozzászólások száma:
9
Szavazatok száma:
30
Pontátlag:
4
Megtekintve:
11741
2012. október 09.
Multis suli
Hozzászólások száma:
51
Szavazatok száma:
26
Pontátlag:
3
Megtekintve:
20646
2012. június 08.
Vertikál
Hozzászólások száma:
55
Szavazatok száma:
34
Pontátlag:
5
Megtekintve:
32914
2012. április 26.
Szeles meccs
Hozzászólások száma:
7
Szavazatok száma:
9
Pontátlag:
5
Megtekintve:
16103
2012. február 17.
XL-es gumival
Hozzászólások száma:
27
Szavazatok száma:
20
Pontátlag:
4
Megtekintve:
25317
2012. január 13.
Kádár András videója 3.
Hozzászólások száma:
66
Szavazatok száma:
104
Pontátlag:
5
Megtekintve:
23771
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »