Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
Rablótanyákon 59. rész
Feltötés dátuma:
2011. augusztus 11.
Kommentek száma:
29
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2016. július 07.
Nekem nagyon hiányzik a Rablótanyánkon!! :(
2012. július 15.
Remélem sok részt láthatunk még!
Főleg ebben a nyári melegben öröm nézni, ezeket a remekül összevágott, tartalmas videókat :)!
Üdv.
2012. július 14.
Jó napot karcsibá.
Nem lesz több rablótanyákon már nagyonrég volt és mindennap reménykedve jövök fel az oldalra hátha ott virít a videók között,hogy Rablótanyákon 60.rész:D.Üdv_Ákos
2012. január 02.
Nem is tudtam, hogy ekkora motort lehet használni Merenyén! Na, majd ki próbálom nekem is lehet-é?
2011. november 07.
Nagyon jó ez a sorozat csak így tovább :D
2011. november 04.
Abba ne hagyd ezt a szakmát, Karcsi!:)
Ez is jól sikerült!
Gratt!
2011. október 27.
Hát már nagyon rég volt rablótanya már nagyon hiányzik hajrá karcsibá imádom a videóit sok sikert.Üdv_Ákos
2011. október 23.
Üdv.! Mikor lesz a 60.rész? már nagyon várom!
Üdv:Petya
2011. október 22.
Szia Karcsi! Végre beindult felénk is a Duna! Szépen jött a keszeg népség, beugrott pár darabos márna, de a lényeg, hogy eszeget a süllő is! Bár a hirtelen jött áradás után ,megint betliztem ma hajnalban. Év elején írtad ,hogy dolgozol az új könyveden, sokan várjuk a megjelenését! A leánykám, és a párom figyelmét már felhívtam,hogy azonnal meglephetnek vele!!
2011. október 21.
Üdv. Mogorva
Hosszú hetekig csak horgásztam. Az őszi horgásztanyás kirándulásunk is most volt, előtte Ebrós peca, sűrű volt az elmúlt egy-két hónap, köszi az érdeklődést, görbüljön, BK.
2011. október 20.
Palik Laci után szabadon: Hová tűnt Bokor Karcsi ????
2011. október 12.
Mikor lesz új videó?
2011. augusztus 26.
Jó lenne ilyen harcsákat látni itt nálunk a Sajón!
2011. augusztus 25.
Nagyon élménydús videó lett! Gratulálok ismét!
2011. augusztus 20.
Sziasztok!
Lenne egy nem ideillő,de számomra nagyon hasznos kérdésem.Van egy fémcsónakom amit most renoválok fel és szeretném még idén egy kis időre vízre tenni.Viszont nem tudom,hogy a 2 réteg alapozó és 2 réteg felületképzés után érdemes-e lekennem az alját valamilyen bitumen/kátrány vagy ehez hasonló összetételű anyaggal a korrózió minél további kizárása érdekében.Kérlek benneteket segítsetek mert nem szeretném,ha a több 10000-forint beleölt pénzem 1-2 éven belül az enyészeté lenne,meg hát a csónak nagyon szép és még jó állapotú.Megfogadok akármilyen hasznos tanácsot azoktól akik már csináltak ilyet, vagy esetleg ugyanúgy fém csónakjuk van és szembesültek már ezzel a problémával.
Üdv. mindenkinek és görbüljön a bot.
Csukavadász/Nándi/
2011. augusztus 16.
Sziasztok!
Domsodi...hidd el én sem akarnám magam minden alkalommal degeszre fogni csak ahogyan Mogorva érzékelteti a helyzetet ez az arány sajnos megfordult és sokkal több a betli mostanában mint 15-20 éve.Sőtt ahogyan mondhatnám mára elértük a rabsicoknak,kormoránoknak,halászoknak és a "természetvédőknek" köszönhetően,akik a normális horgász elől ellopják,kihalásszák,kigereblyézik a halat,hogy örülünk ha 10 alkalomból 1-2 alkalommal értékelhető halat fogunk.Ezálltal megnő ezeknek a tavaknak a pozitív értékelése a kapástalan,csalódásal teli időszakok után.Magam is csatlakoznék Mogorva állításához,hogy a dunát nem lehet tudni....azt mindíg csak tanuljuk és tanuljuk amíg csak hogászunk és élünk.Annyi biztos,hogy a Duna éjjszakai zenéjét én sem cserélem le egy ilyen tóért,mert azt aki egyszer megismerte és valamilyen mértékben kiismerte,mert teljessen soha nem lehet,akkor örökre beleszeret.Csak a sorozatos betli után vagyok hajlandó egy tóra elmenni.De ott sem minden fenékig tejföl.azt hiszem ezzel egyetértünk....
Üdv Mindenkinek és görbüljön a bot.Csukavadász/Nándi/
2011. augusztus 15.
Én a Balatont hiányolom a rablótanyákból.
-Süllőzés
-Balinozás
-Csukák
-Tihanyi harcsák
-Sügerek!
2011. augusztus 14.
Szerintem nem a "tudni kell horgászni" a döntő, egyikünk sem kezdő horgász azok közül akikkel beszéltem a Dunán. Mindenki panaszkodik a nagy folyó környékén, nem egy-két napja tartó betliről van szó, hanem hónapok óta nincs értékelhető fogása senkinek ezen a szakaszon, legyen szó bármely horgászmódszerről. Nem látni a hajnali ugrásokat, egy-egy márnát bent a sodrásban, de mást nem! A tudásról csak annyit , hogy évtizedek óta járom ezt a vizet , és a mai napig tanulom-tanuljuk, de sokszor ez sem segít az eredményes horgászathoz. Soha sem fogom azt mondani, hogy "tudom a Dunát horgászni"!
2011. augusztus 13.
Csukavadász azt képzeld el, ha mindenki minden nap degeszre fogná magát mennyi hal lenne a vizekben. Még jó hogy vannak olyan napok mikor nem lehet fogni :-). Ja, a Dunán meg tudni kell horgászni mert különben hamar felsül az ember.
2011. augusztus 13.
Nyugodtan lehet irigykedni, meg mindenki mondhat amit akar! A videó jó, a tóval az ég világon semmi baj nincs és akárki akármit mond jó harcsás vízen sem egyszerű megfogni a "jó" harcsát! Grat fiúk a fogáshoz! A többieknek meg lehet megpróbálni überelni!
2011. augusztus 12.
Szia Karcsibátyám!
A videó csillagos 5-ös.Szerintem ezeken a tavakon is meg kell küzdeni a halért,mert én magam is jártam már jónéhány ilyen tavon és ha a hal eszik akkor fog mindenki,még a hülye is,de ha nem akkor még a legprofibb horgász is elvérzik.Igy jártunk kozármislenyben is ahol heti telepítés van.Volt,hogy hülyére fogtuk magunkat és volt,hogy egy darabot sem semmiből.Magam is Dunai horgász vagyok,hiszen beszéltük is de sajnos a mai haltalanság bekényszerít néha minket egy-egy ilyen pecára ezekre a tavakra is.Ha esetleg van időd rám akkor mehetnénk az alvégre a duna legszebbik részére Mohács alá.
Üdv:Csukavadász /Nándi/
2011. augusztus 12.
Sziasztok!
Csak pár észrevételem és kérdésem lenne.
Jager-mi az hogy műanyag tó? mi a definíciója szerinted a műanyagnak? Ami nem folyik az már műanyag? Ez a tó 120 hektár hidd el van bőven lehetőséged betlizni.
Domsodi-nem tudom mikor jártál a tavon- már rég nincs kíméleti terület. A bojlisoktól már csak ez a kis csücsök maradt viszonylag zavartalan. Legtöbbször pergetni szoktunk de olyan szinten lezavarták a bojlisok a nyílt vízről a harcsákat hogy legtöbbször szinte csak a sás alatt mozognak. Mutass nekem egy horgászt aki tudatosan ott horgászik ahol nincs hal.
Hogy ilyen kis vizen horgászunk -abszolút nem könnyebbség sem a pergetésnél sem a fárasztásnál, egyszer próbáld ki és meglátod mennyi meglepetést okoz majd a fárasztás!!
Nem tudom hogy ki és mi alapján rangsorolja a halfogást a víz milyensége alapján
Én a Dráván is nagyon sokat horgásztam de nem találtam értékesebbnek csak legföljebb ritkábbnak a halfogást.
Dunai Tiszai pecások nem tudom milyen különleges kasztban érzik magukat -gyertek Drávázni és meglátjátok hogy a Duna Tisza szinte állóvíz ahhoz képest
2011. augusztus 12.
Szerintem jó lett a videó! Legközelebb azért viharban ne kockáztasson Karcsi bátyám, vízparton jöhet a villámcsapás, és még sok Rablótanyákont akarunk, szerintem sokan nézni! :)) Jó erőben volt a hari! Gratulálok!
2011. augusztus 12.
Üdv. Mindenki
Domsodi, Természetesen, (mint a legtöbb Rablótanyákon mutatja is) én is a folyó vízi horgászatokat szeretem, és "becsülöm sokra", akárcsak Laci. Itt és most az érdekes úszós összeállítást, és állóvízi horgászatot szerettem volna láttatni, mely bárhol a tavakon és egész évben jól működik, nem a "teljesítményen" van a hangsúly. Ezeken a helyeken februártól novemberig ott vannak a harcsák, nem csak az ívási hetekben. Így nagyszerű dolgokat láthat, tapasztalhat az ember, kamerával, néha érdemes "odapillantani". A tóban egyébként tudottan sok a harcsa is, de a víz nem kicsi és nem kelt "műanyag" érzetet. A horgászok legnagyobb része hasonló jellegű álló vizeken horgászik, bár én is, mi is a nagy vizeken vagyunk igazán otthon.

Jager, Sajnos a Tisza nekünk majdnem "külföld", olyan messze esik, marad a Duna és a Dráva. (Utóbbin is fogott Laci kapitális harcsát, könnyed, süllőző cuccal, az számára is felejthetetlen). Szívesen "mondtam mesét" egész életemben a folyóvízi kalandokról is, ezek számomra is kedvesek, mert a Dunán "élek", örülök, hogy azonos az ízlésünk.

Mogorva, Két hete valóban ott csorogtunk lefelé egy Győrtől induló túrán. Rossz idő volt, de a Dunát végig hajózni mindig szép, kár, hogy nem találkoztunk.

Diko, Folyásban partról, inkább egyszerűen szerelt, fenekező módszerrel próbálkozzál. Ha éjszakáról is szó van, akkor persze sokkal inkább játszik a felszín közelében felkínálható csali is. Ekkor lehet pergetés és lehet élő kishalas is a módszer, ha az áramlási viszonyok megengedik. Nehéz erről ilyen röviden, de sok irodalmat találsz segítségül, üdv. BK.
2011. augusztus 11.
Halkíméleti területen a fészküket őrző harcsákat, 50 cm-s vízben megakasztani konkurencia nélkül. Hát nem tudom, a dunai fogást többre becsülöm.
2011. augusztus 11.
Szia Karcsi! Tetszett a film, noha műanyag tó ellenes voltam, az idei horgászataim 99%-át én is ilyen tavakra szerveztem. Horgász ismerőseim, és magam is, bosszankodva tapasztaljuk, hogy az élővizekben nem fogunk halat. A Dunai pecákon még géb sem akadt a horgunkra, és ezzel mások is így vannak.A sikerélmény hiánya miatt fordultam a tavak felé, és nem bántam meg, mert beláttam, hogy ezeken a vizeken is meg kell küzdeni a fogásért.
Úgy értesültem, pár héttel ezelőtt Tass környékén jártál, sajnos nem sikerült találkoznunk. Remélem egyszer összefutunk ezen a szép vízen!
2011. augusztus 11.
A videó nem rossz de mesemondó karcsi bácsi a horgászok nagy része nem műanyag tavakon harcsázik a Dunán és a Tiszán kellene meg mutatni ezt a hihetetlen profizmust.
2011. augusztus 11.
Remek! 5*
2011. augusztus 11.
Minden elismerésem a gyönyörü halért!
A videó nagyon izgalmasra, élvezetesre sikerült!
Szeretném megkérdezni hogy folyóvizen ez a módszer alkalmazható-e, illetve milyen módszereket ajánlasz partról történő harcsázáshoz?
Köszönöm a választ előre is!
2012. január 02.
Erőss Tibor videója
Hozzászólások száma:
3
Szavazatok száma:
8
Pontátlag:
3
Megtekintve:
28124
2011. december 23.
Siklósi Zoltán videója 2.
Hozzászólások száma:
16
Szavazatok száma:
39
Pontátlag:
4
Megtekintve:
11847
2011. december 16.
Oláh Tamás videója
Hozzászólások száma:
14
Szavazatok száma:
46
Pontátlag:
4
Megtekintve:
14514
2011. december 09.
Karácsony András videója
Hozzászólások száma:
59
Szavazatok száma:
96
Pontátlag:
4
Megtekintve:
13713
2011. december 03.
Kulisity Milán videója
Hozzászólások száma:
9
Szavazatok száma:
27
Pontátlag:
3
Megtekintve:
11065
2011. november 28.
A penge visszatér
Hozzászólások száma:
42
Szavazatok száma:
50
Pontátlag:
4
Megtekintve:
21467
2011. november 18.
Varga Zsolt videója
Hozzászólások száma:
25
Szavazatok száma:
82
Pontátlag:
5
Megtekintve:
15022
2011. november 11.
Tóth József videója
Hozzászólások száma:
4
Szavazatok száma:
20
Pontátlag:
4
Megtekintve:
15286
2011. november 04.
Drop shot sügerek
Hozzászólások száma:
16
Szavazatok száma:
24
Pontátlag:
4
Megtekintve:
20011
2011. október 28.
Kádár András videója 2.
Hozzászólások száma:
38
Szavazatok száma:
73
Pontátlag:
4
Megtekintve:
14427
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »