Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
Kádár András videója
Feltötés dátuma:
2011. június 02.
Kommentek száma:
41
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2011. augusztus 13.
Hali, nekem nagyon bejön ez a smooth Jazz zene!
Dobsz egyet, és máris kapás azért az egy kicsit vicces, hacsak nem egy beépített ember (csukesz) volt a főszerepben.
Ötöst adtam természetesen.:)
2011. július 23.
Szerintem egész jó lett főleg azt értékelem ,hogy mind ezt egyedül készítteted és sportszerű.Grat 5-ös
2011. július 03.
Aratási időszak van takarítsd be a termést..:)
2011. július 03.
Aki szelet vet, vihart arat...
2011. július 03.
Ez betalált...
2011. július 03.
Fejezd be a nyolc általánost előbb, Pacal!
2011. július 03.
Több mint te..Vau vau..:)
2011. július 03.
Te nem sok cikkes író! Keserves vagy...
2011. július 03.
Már tudom honnan van ez a dzsovi dzsovi jasper-ezéshez való vonzalmad a harcsapusztulásban leírták..:)XD..:)XD..:)
Nem ítéllek el érte,neked is jár a boldogság egy kis szelete...!
2011. július 02.
dk74!
Jó a kérdés! :)
2011. június 21.
Szerintem nincs ezzel baj,én is egy kajakkal járok pergetni.Mondjuk az enyém egy 2 személyes túra kajak,elég kényelmes,és cucc is fér mellém bőven.Egy egész nap akár 10km is be tudok vele járni.
2011. június 13.
lopakodo: köszi, korrekt vagy, hogy elnézést kérsz! ritka az ilyen!
szerintem az volt a baj, hogy nem lehet leírást írni a videóhoz, ezért lehet, hogy mást vár az embenr mint amit valójában lát.
béke...
2011. június 13.
Fulfitt: nem akarok reklámozni itt, de ha dobsz egy mailt szívesen elmondok mindent. kadand kukac t-email pont hu a címem.
2011. június 13.
Megkövetem a készítőt. elénézést kérek a durva fogalmazásért. Nem volt helyénvaló. Legközelebb szalonképesebben kritizálok. Mégegyszer bocs!
2011. június 09.
Hali. Ez milyen típusú hajó és mik a tapasztalataid róla? Érdekelne, hogy milyen hosszú, mennyi a súlya és milyen alapfelszereléssel adják? Én egy Wilderness systems tarpon 140-es szeretnék már hónapok óta, de eddig mindig "fontosabb dolgokra" kellett a pénz...Többféle kajak között "álmodozom" és több infót szeretnék begyűjteni a tapasztalataitokból, hogy olyat válasszak ami tényleg jó lesz a következő 100 évben. A válaszod előre is köszönöm.
2011. június 07.
Hali!
Köszönöm, Fullfitt, Magnum, és mindenkinek akiknek leesett, hogy ez a videó nem kifejezetten a pályázatra készült, hanem az idei év első videós horgászatának és annak is az első dobásának állít emléket, nem véletlenül vágatlanul.
Akinek szenvedés, kérem ne nézegesse, nem akartam senkit sem megbántani vele hogy elküldtem.
Ami a felszerelést illeti, tudom, hogy sokkal többre képes nem véletlenül dolgoztam érte annyit, hogy megvehessem. Ha lesz időm megvágni a tavasz óta készült rengeteg nyersanyagot remélem nem lesztek ennyire csalódottak.
Remélem a kétkedők és elégedetlenkedők is hamarosan külditek a videókat amiből tanulhatunk és amit nehéz lesz felülmúlni!
Üdv mindenkinek, Bandi
2011. június 07.
Helló. Nekem tetszett. Én is szeretek egyedül elindulni és pergetni egy ilyen szép napon. Tetszett a videóban az, hogy kicsit nyers és nincs benne semmi tájkép meg naplemente meg hasonló kitöltő cuccok. A felkészültsége a pecára sokkal inkább figyelmet érdemel mert jó kajakkal, jó cuccal és jó kamerával csinálja. Semmi magamutogatós meg fellengzős stílus, csak egy sima peca egy szép napon, egy igen szép rávágással. Számomra ez a videó a pillanatról és a stílusról szól, ami ha nem jött be Nektek akkor tényleg sajnálom.
2011. június 06.
Dk74 : mikor olvasod a cikkemet van hang vagy mozgókép..??Ha nem akkor csak író..:)

Mikor olvasom akkor meg olvasó..:)Vagy olvasó író,válogasd variáld kedvedre sok sikert hozzá...!

Üdv..
2011. június 06.
Mag! Író??? Hát ez jó! XD XD
A videóhoz csak annyit : Tényleg jó csak kicsit rövidecske!Csak így tovább lesz ez még jobb is!
2011. június 06.
Azért azt tegyük hozzá a másikat megszólni megkritizálni a legkönnyebb..!Főleg ilyen módon,névtelenül nick mögé bujva,arctalanul stb
De felmutatni valamit...Na az már más történet..!

Kritizálni is lehet,de kicsit lágyabban..Pl Multicarp.Ő legalább adott ötletet,és egy kis útmutatót is.Így is lehet nem csak beírni : ez egy szar..Mondjuk ez a kritika szerzőjét is minősíti..Ennyi..:)

Üdv..
2011. június 06.
Egyetértek Magnummal! Szerintem sem korrekt egy ilyen hozzászólás, főleg, hogy András rögtön az elején elmondja (hsz), hogy lesz ennél sokkal megkomponáltabb videója is, ez csak egy próba volt, ami személy szerint nekem tetszett. Nem kapna sem a forgatókönyv, sem az operatőri munka Oscart, ettől függetlenül a hangulat átjött, a hal szép, az élmény ott van. Az, hogy valakinek nem tetszik, majd ezt ki is nyilvánítja, teljesen rendben van. De a kritikát is lehet kulturáltan tálalni!!!
András! Én várom a következő videódat! :) Erre meg nyomok egy 5öst!
2011. június 06.
Lehet most már ő is másként készítené el,de ez már történelem.
Véleményem szerint akkor se érdemelt volna ilyen bunkó,bocsánat "nyers" hangnemet..
Ha vissza tekintek,bár nem vagyok egy sokcikkes író,már én is sok mindent másként írnék le stb..De ez van,ebből is tanul az ember,de azért az vesse az első követ aki különbet mutat..!..és az se ilyen módon..!Itt főleg ez volt a bántó..

Üdv..
2011. június 06.
Magnum97-Az rendbenvan hogy vette a fáradságot és ez már magában dicséretes erről a részről én is bátorítom Andrást. De ez akkor is egy video pályázat és azon túl hogy jó látni hogy halat fog kamera előtt élesben ami kiváló alap lenne egy 6-8perces filmhez ez így akkor se kerek.Én nem akarom megbántani, de csak úgy tanul szerintem ha rávilágítunk a gyengeségeire. Remélem András készít további akciófelvételeket és küld még be egy kerekebb történetet. Üdv Gábor
2011. június 06.
Az kritizáljon aki különbet tud mutatni.!!Erre a pályázatra ez az első videó ha jól tudom,de 2033ember nézte meg,(vagy ennyiszer nézték meg kevesebben) de csak 19szavazat 4es pontátlaggal,szerintem reális a számok nem hazudnak..

Ettől független aki így beugat,annak nagyon szívesen megnézném a művét,had lám már mit tud..:)..Vagy az öreganyjáét..:)

Multicarp,mindenki elkezdi valahol,azért a sértegetés és a te kritikád,sőt jótanácsod között van elég nagy difi,pont mint egy profi filmes fotós,vagy egy kezdő amatőr között..!

Kádár András..:Vetted a fáradságot a film elkészítéséhez,én csak gratulálni tudok és sok sikert,gondolom a következő videód kicsit több lesz,beépítve a segítő szándékú kritikát,ne vegye el senki se a kedved,mert ilyen "nyers",hajrá,csak így tovább..!!
2011. június 05.
Sziasztok!

Régen volt már hogy ide videot készítettünk. Sajnos :-(( Így engedjétek meg, hogy én is beleszoljak egy kicsit. Nekem azért van némi rálátásom a video film készítésre.
Szóval. Bár a megütött hangal és kicsit sértő megfogalmazással nem értek egyet, de azt kell hogy mondjam ez így tényleg kicsit kevésnek tűnik. Ez az akció szuper, de kellet volna némi időt és energiát szentelni az elejére és a végére, némi vágóképpel és egy kicsit ütemet tartva összeszerkeszteni. Ez vágás időtartalmában kb 10 percel több a napi forgatást meg kb egy órával toldja meg.De összhatásban hatalmas különbség. Érdemes kicsit több időt rászánni. Kötözködők akkor is lesznek meg bunkók is akik nem tudnak kulturáltan kritizálni de kevésbé találnak fogást.
2011. június 05.
Ebbe minimális munka van. 3 perc horgászat! Ennyi! Ez egy gagyi akárki akármit is mond! Azért írok kicsit nyers megfogalmazásban mert az utolsó videopályázatra is rengeteg szinvonaltalan alkotás készült. Ez olyan mint a csillag születik válogatója. A sok zombi közé kerül egy két értelmes tehetséges ember is. Legyünk már igényesebbek!
2011. június 05.
Lopakodó,ez igen ez aztán a színvonal..!!

Megkritizálni mást,úgy hogy különbet nem tudsz mutatni,sőt,nem is akarsz beismerve nem is tudnál(ez némileg csökkenti a mondandód tartalmát),ez igen..!
Ha tudnád mi munka lehet ebben meg se szólaltál volna..
Mit vársz,egyből animál planetes egész estés nagyfilm 2 -2,5 órában.:??Videó pályázat nem filmforgatás..!!

..és igen "videofilm" nem VIDEOFIL...XD ...:)

Nevezd be öreganyád,várjuk a pályázatát,lehet szebbet jobbat mutat,mint te eddig..:)

Üdv..!
2011. június 05.
Gyerekek ez katasztrófa! ez nem video hanem egy jelenet aminek egy videoban kellene szerepelnie több másik jelenettel összefűzve. Legyünk már egy kicsit igényesebbek és minden fostól ne ájjuljunk már el. Ezért élnek meg a tehetségtelen videofilm készítők, mert a magyar horgásznak bármi eladható. Nézzétek csak meg a hazai horgászvideo felhozatalt.
EZ NEM VIDEOFIL!!!! Ennél öreganyám is különbet készítene pedig a kamerát se tudja bekapcsolni *1 (és nem én nem fogok videot készíteni ide mert olyan igényesen ahogy elvárható lenne nem tudom összerakni és nem vagyok hajlandó égetni magamat)
2011. június 03.
Halli az elöttem kommentelökhöz csatlakozva a Sunshain sok de megy az 5-ös igazan elveztem)
2011. június 02.
hali de figyelj így már sokadszorra nem is olyan unalmas egészen tetszik... :D én is akarok valamit filmezgetni majd talán naplás tavon :D kis feederezés vagy ilyesmi :D mondjuk ha kellenek tippek videóvágáshoz tudok egy jó progit meg pár tippet am a kamera go pro nem? :D csak lookoljátok meg léci köszi :D http://danproductions.5mp.eu/web.php?a=danproductions
2011. június 02.
Fel fogom tenni a többit is, de tapsaztalat híján nagy lelki erő és sok idő kell a vágáshoz, amiből még egyik sem volt meg! Szeptemberig bizti meglesz és remélhetőleg addig még több fogást örökíthetek meg!
2011. június 02.
Megy az 5-ös, nem magyarázom miért.
A "hibák" amit előttem elsoroltak, "jogosak", de mivel nekem közöm nincs ilyen videóhoz így csak gratulálni tudok.
De ami nagyon érdekelne, azok a víz alatti felvételek. Pl hogy mivel csináltad. Azt nem lehetne hogy egyet-kettőt feltegyél valahova, hogy mi is átélhessük amit Te?
2011. június 02.
Sokminden a kajakos horgászatról a hajó megérkezésétől a horgászatig: http://atyafipeca.wordpress.com/2011/02/01/das-boot/
Nekem nagyon tetszik!
A videó meg lesz még jobb is!
2011. június 02.
Válaszok a kérdésekre: a kajakos horgászat a világon a legjobb, baromi kellemes csalódás! Kényelmes, 2-3 óránként kell csak a parta menni kicsit nyújtózni. Napi 20-30km-t tudok vele becserkészni a Balatonon, 6-8km/h utazósebességgel, miközben egyszerre horgászom és sportolok. Minden ki van találva, minden kézre esik! Csak ajánlani tudom mindenkinek, én nagyon beleszerettem! Kajakos videót mindenképp fogok még beküldeni!
2011. június 02.
Sziasztok!
Köszönöm a kommenteket! Mindegyikkel egyetértek! Sajnos a videóhoz nem lehet leírást írni ezért most megteszem!
A kicsit uncsi és érvágós sunshine videó apropója annyi csupán, hogy először próbáltam ki idén az új kajakom, először kameráztam horágszat közben és az első snittre az első dobással jött a hal. Ezt a számomra igen bíztató kezdetet szerettem volna megosztani veletek!
Jelenleg 30 órányi nyersanygom van, kb 30 süllő és balin pergetve, víz alatti felvételeket, hogy mi türténik a víz alatt miután beetettél és hasonlók... Reszkessetek mert ha lesz időm megvágni be fogom azt is küldeni!
Jó videózást és pecázást nektek is!
Bandi

2011. június 02.
jó a videó! ritka a kapástól a hal kiemeléséig tartó vágás nélküli videó!!!! de.... egy részt nem értem minek ülsz kajakba vagy mibe, hogyha csak 5 métert mész.... kicsit unalmas a sun shine meg, hogy egy vágás sincs és a videóból csak másfél perc a horgászat-é... de megy az ötös szép fárasztás egy izgalams másfél perc! :)
2011. június 02.
Tudom hogy kritizálni könnyű másokat de én most mégis megtenném hogy épülj belőle. Nagyon jó ez a kajakos horgászás nagyon tetszik. A videóban nekem egy pár dolog kevéssé tetszik. 1, A videónak az első negyede arról szól hogy kamerát szerelsz. Gondolom hogy nem nagyon akartad vágni a videót hogy élethűbb legyen de 50 mp az túl sok. 2, Az tetszik hogy kajakozunk veled csak közbe lehetne hallgatni a természet hangját vagy te hangodat ehelyet a "sunshine" helyett. 3, A videónak az utolsó harmádaba fogod meg először a horgászbotot. Ha ez egy horgászvideó akkor egy picit késő. 4, Ez lehet hogy csak engem zavar és lehet hogy meg van az oka de nekem hiányzik az hogy hozzáérj a halhoz. Legyen egy kapcsolat a horgász és a "zsákmánya" között. Egyébként jó a vidi és gratula a halhoz.
2011. június 02.
Üdv! Te aztán megadod a módját a pecának. Nekem nagyon tetszett. Ahogy látom csak a zenét kritizálják. Nem működika hangfalam, szóval ment az 5-ös :) Mellesleg eddig ez a legjobb videó (ebben a kategóriában idén:)
2011. június 02.
Ja! ez a SUN SHINE kicsit SOKKKK :))))
2011. június 02.
Megtisztelhetlek az őszinteségemmel?Ha igen akkor olvasd.Egy ilyen szettel (kamera,kajak)Valami komolyabbat is összehozhattál volna.Pl inkább Körös v. Ipoly vagy valami kisebb vizen.Több akció is belefért volna.Ahogy látom a kamera kicsit torzítja a teret.Nem a legjobb.Próbálgasd még!Extrém lenne mondjuk a Kiskörei erőmű alatt vmi hari fárasztása:)))Ki ne próbáld!
Kényelmesen lehet ebből a kajakból pecázni?Szívesen üldözném a balinokat a Balatonon vele.Üdv
2011. június 02.
Igazi élmény lehet egy ilyen kajakból pecázni! Gratula a videóhoz, nekem nagyon tetszett!
(a zene az nem az igazi, a tizedik szánsájnnál eret vágtam... :)) de azért 5ös
2011. október 21.
Pesze Balázs videója
Hozzászólások száma:
26
Szavazatok száma:
45
Pontátlag:
4
Megtekintve:
32752
2011. október 14.
Horog Sándor videója
Hozzászólások száma:
9
Szavazatok száma:
27
Pontátlag:
3
Megtekintve:
11401
2011. október 07.
ORPB záró forduló
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
4
Pontátlag:
4
Megtekintve:
11731
2011. szeptember 28.
Szémán Balázs videója
Hozzászólások száma:
86
Szavazatok száma:
122
Pontátlag:
4
Megtekintve:
15045
2011. szeptember 21.
Kiss Gábor videója
Hozzászólások száma:
17
Szavazatok száma:
61
Pontátlag:
4
Megtekintve:
13813
2011. szeptember 14.
Energofish lámpateszt
Hozzászólások száma:
2
Szavazatok száma:
8
Pontátlag:
3
Megtekintve:
12321
2011. szeptember 05.
175,4 méter hal pergetve
Hozzászólások száma:
4
Szavazatok száma:
6
Pontátlag:
3
Megtekintve:
16290
2011. augusztus 31.
Márk Tamás videója
Hozzászólások száma:
13
Szavazatok száma:
33
Pontátlag:
2
Megtekintve:
14173
2011. augusztus 11.
Rablótanyákon 59. rész
Hozzászólások száma:
29
Szavazatok száma:
21
Pontátlag:
5
Megtekintve:
54443
2011. augusztus 01.
Földesi Zoltán videója
Hozzászólások száma:
17
Szavazatok száma:
52
Pontátlag:
3
Megtekintve:
12027
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »