Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
Rávágás 1. rész
Feltötés dátuma:
2011. június 24.
Kommentek száma:
22
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2011. június 27.
A régi jó dolgokbó mára már nem maradt semmi :(ez remélem nem minősül reklámnak:)
2011. június 27.
Én örülök neki, hogy végre valami új is helyet kap az oldalon és várom a folytatást.
"Olyan pénzek foronak itt" - itt pénzek forognak? Na ne viccelj...ugyan miből? Maradjunk a realitásoknál.
2011. június 26.
Persze hogyne te már caak tudod..:)
2011. június 26.
Magnum97: Na na na van itt lecsó hidd el csak arra van amire "ők" akarják. Nem akarnak halveszélyt. Egyelőre. Olyan pénzek foronak itt hogy ha a feléről lenne csak tudomásod....
2011. június 25.
Köszönjük a bíztató és támogató szavakat. Bízom benne hogy idővel kapunk ismét felkérést Halveszély ügyben. (és igen lopakodo Isván barátom egykivételesen tehetséges kreatív elme, mondhatjuk úgy is a meg nemértett ésnem értékelt zseni sajátos stílussal és látásmóddal) Valóban angliában él családjával (most mondjuk itthon van megyünk is horgászni kedden vagy szerdán és lehet forgatunk is kicsit :-))) De ha kapunk felkérést tömbösítve forgatnánk. Haza jönne egy hónapra leforgatnánk 5-hat részt elvinné a nyersanyagot kint megvágná aztán haza küldené. Mi ezt már kitaláltuk, csak a kérés hiányzik. Én azért itthon gyülytöm a nyersanyagot hogy minél több felvételből tudjuk feltámasztani a Halveszélyt De ez cak az oldal üzemeltetőjén múlik, rajtunk nem.
Üdv mindenkinek Gábor
2011. június 25.
Lopakodo ..!

Kis pénz kis foci...!
Nincsen pénz,érted..??Azért nincsen halveszély stb stb..!!
Megette a fene..??Te mit szánsz arra színvonalas videokat nézz..,?Milyen letöltési díjjat vagy havi tagdijjat szánsz rá hogy színvonalas videót láss..??
A moziban is kell fizetni,ugye??
Vagy tudod mit,te is dolgozz nekik ingyen,hátha neked az megy majd..
Multicarp is megirta..:"a támogatás nem megoldott".

Üdv.
2011. június 25.
Megette a fene ha egy ilyen befutott oldal nem engedhet meg magának havi 50-100eFt-ot egy normális videofilmre. Szerkesztés szempontjából nincs túlbonyolítva a video. Mégegszer mondom nem rossz sőt akár élvezhető is lehet, de ahhoz hogy igazán jó video legyen kell egy igazán kreatív és hozzáértő ember a vágáshoz. Nekem itt kicsit összecsapottnak tűnik. Az intro pláne. Halveszély introba van fantázi és munka is szerintem. Pip-ék megmutatják mit kéne. Csak sajnos erre születni kell szerintem. Ezért van nagyon sok fos horgászfilm a piacon. Ez a video nem rosz látszik hogy probáltok jót készíteni csak még nem állt össze igazán. Részemről sok sikert kívánok (az a mi érdekünk is csak legyetek igényesebbek) Ezzel együtt az oldalt minősíti hogy el hagyják kallódni a Halveszélyt.
2011. június 25.
Grat Peti.
Nagyon jó a vágás. Az intró I. oszt. A történet kicsit laza, de látszik hogy egy élménypecáról magatoknak készített videóról van szó.
Pénzt meg senki nem szeret áldozni.
INGYEN MEG KRISZTUS KOPORSÓJÁT SEM ŐRIZTÉK.
Egy profi videó önköltsége minimum 50, és talán még keveset mondtam.
A profik el is kérik az árát, mielőtt még megjelenne.
Tehát aki profi videókat szeretne a Peca.hun küldjön egy kis hozzájárulást a lapnak.
A videókhoz további sok sikert.
2011. június 24.
Ja értéktelen nulla,neked..!Miért nem figyelted meg pl a gumi hal vezetési technikát..???Azt meg lehet,a csuka itt is csuka a süllő itt is süllő..!Ugyan úgy megfogható..
Majd ha különnbet mutatsz..Akkor esetleg..!
GRT Peti..Többit privátban..
Üdv.
2011. június 24.
Érdektelen, nulla!
2011. június 24.
Óóó Z! Már nemsoká! Még egy "laza" diplomavédés jövőhéten, meg egy államvizsga, és resszkessetek halacskááák...:D De azt nem ígérem, hogy ha megint annyit pecázok majd mint szoktam, nem fogok kevesebbet poénkodni:)))

üdv.: Peti
2011. június 24.
Hát haverom eeeez qrva jó lett!!!! Gratula hozzá itt is! :))

Üdv.: Z.

U.I.: Az megnyugtat, h a peca, meg a videószerkesztés jobban megy mint a poénkodás... XD

U.I: Húzzzzáááá mááá el pecálníííí!!!!
2011. június 24.
Szerintem jó ez a videó!
Grat hozzá:)
2011. június 24.
Szia Lopakodo! Semmi baj, persze értem mire gondolsz. Ezért a videóért nem áldozott pénzt az oldal. Adtuk, mert volt hozzá anyag és szívesen vágtam meg. Lényegében a pár nappal ezelőtti cikkhez készült kiegészítés képpen. Talán így kerekebb és érthetőbb is az egész. Bokor mestert nem lehet utánozni, nem is tudnánk, nem is akarjuk. Karcsi igazi egyéniség és vérprofi pecás. Ő főleg az ország déli szegleteiben horgászik, Aurél meg én pedig főleg északon(ez az epizód éppen nagyon északon készült..:D). Nincs két egyforma pecás, főleg pergetés témakörben én úgy gondolom, mindenki másképp csinálja egy picit, és talán éppen ezért elférhet itt, ezen az oldalon több rablóhalas témájú produktum is mintegy kiegészítve egymást. De ezt persze nem én fogom eldönteni:) Ez az első rész lényegében egy demo. Talán a film introja elárulja, hogy nálunk sem áll meg a világ a tengeri halaknál:) Mi is tisztában vagyunk vele, hogy ezt még bőven lehet fokozni, és tudjuk is. Persze csak ha lesz rá igény;-) Pipékkel kapcsolatban semmiféle érdekbeli ütközésről nincs szó. Mint mondtam, Pip tudomásom szerint most Angliában él, ami gondolom nem egyszerűsíti meg a munkát. De ami késik..., az leginkább a MÁV..:)))

üdv.: Peti
2011. június 24.
Részemről örülök minden pergetős videónak, még ha nem is szoktam a Balti tengeren pergetni ! Csak így tovább srácok ! Jó volt a bemutatkozó !
2011. június 24.
Szia SzPeti! Örülök neki, hogy a tengeri peca csak egy kivételes alkalom volt. (Lehet nem ezzel kellett volna nyitni) Várom a következő részt, sok sikert hozzá.
2011. június 24.
Lehet ez is akár jó műsor, bár nem értem miért kell ide Bokor Károly mellett még egy rablós video. Inkább Bokor féle vonalat kellene erősíteni. (bocsánat SzPeti nem veled van bajom nem is ismerlek) Ha már pénzt áldoz az oldal üzemeltetője egy új videora az lehetne változatosabb. Minek még egy pergető műsor? Ezért hoztam fel a Halveszélyt. Minőségre változatosságban magasan a magyar átlag felett volt. Élvezetes látványos és szórakoztató. Mindenki ismeri a Kátai R. szörnyűségeket és Döme féle spro mosella, reklámfilmeket. Hiteltelen borzadalmak, és ezek az emberek vannak a szaraikkal porondon a tehetséges emberek (Pip és Gábor) meg parkolópályán. Ez a magyar valóság. Megint kibukott belőlem az állat ,de dühít hogy nem lehet jó műsort nézni. Nem jutok sokat vízpartra a Halveszélyek mindíg feltőltöttek könnyebb volt melózni pótolták kicsit a valódi horgászatot. Az a baj hogy minden szarra van pénz csak a kisembernek jó dolgokra nincs. Gondolom érdekek ütköznek. Különben nem tudom elképzelni hogy egy olyen remek műsort mint a Halveszély nem visz tovább egy internetes portál aki egyébként befuttatta a produkciót. HALVESZÉLYT a NÉPNEK!!!! Üdv János
2011. június 24.
Sziasztok! Pib, nem nem bántottál meg senkit, ez is egy vélemény és számítottunk is rá. Dacára annak, hogy tisztában vagyunk mi is vele, hogy itthon kisebb tábornak lesz érdekes egy tengeri peca, végül is úgy gondoltuk mégis megmutatjuk ezt is, mert "hagyományos" módon pergetve sikerült ott is halat fogni. Aspius, mi bízunk benne hogy lesz folytatás, rajtunk nem múlik. Ne ijedjen meg senki, ez a tengeri kivételes alkalom volt. A jövőben nálunk is fogható halakon és nálunk is alkalmazható eredményes technikákon lesz a hangsúly, hol hazai, hol külföldi vizeken (de javarészt hazai). Mi nem a Halveszély helyett jelentünk meg, hanem mellette. Pip most ha jól tudom Angliában él, de csiripelték a madarak, hogy lesz az ő műsoruknak is folytatása. Sok mindentől függ, hogy egy film megjelenik e vagy sem, de ezt itt nem részletezném. Sajnos nem ennyire egyszerű, hogy "akarom" és lesz. Ha a Rávágásnak lesz folytatása, az kizárólag a pergetésről fog szólni, a mi sajátos amatőr módunkon bemutatva. Azért bízom benne, arra is rá-rákattintotok majd alkalomadtán:) Üdv.: Sz.Peti
2011. június 24.
Jó ez a videó azért...

A Halveszélyre tőlem is jön egy szavazat! Azok a srácok nagyon magasra rakták a lécet, nem igen lehet azt a sorozatot pótolni mással. Annak örülök, hogy van Rablótanyákon, mert az is hihetetlenül el van találva. Remek horgász, kiváló felvételek.

Adjunk azért esély, hogy a Rávágás kiforrott dologgá válhasson. Pár rész múlva mondjunk inkább véleményt szerintem. Remélhetőleg jönnek majd hazai vizekre is pergetni a srácok!

üdv
2011. június 24.
Egy kérdés az oldal üzemeltetőihez. Ha ilyen videokat fel tudnak tenni, akkor hol van a Pásztor-Tóth duó? Ennél százszor jobb műsorokat készítettek! Nem értem? színvonalat emelni kéne! Emberek csak nekem hiányzik a színvonalas horgászvideo? Rendes szerkesztett és vágott anyagot utoljára Halveszélyben láttam. Arról nem is beszélve, hogy jó-jó a külföldi peca de mi itthon vagyunk magyar aktualitást inkább. Én jó horgászműsort,Halveszélyt követelek! Remélem mások is csatlakoznak hozzám!!!!
2011. június 24.
Senkit nem akarok megbántani, de kit érdekel mi van a balti tengeren?? Ha a national geographic-on megy egy horgászfilm azt is elkapcsolom.
2011. június 24.
Nagyon jó videó, sokat sejtető főcímmel, remélem lesz folytatása! :-)
2011. október 21.
Pesze Balázs videója
Hozzászólások száma:
26
Szavazatok száma:
45
Pontátlag:
4
Megtekintve:
32783
2011. október 14.
Horog Sándor videója
Hozzászólások száma:
9
Szavazatok száma:
27
Pontátlag:
3
Megtekintve:
11403
2011. október 07.
ORPB záró forduló
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
4
Pontátlag:
4
Megtekintve:
11732
2011. szeptember 28.
Szémán Balázs videója
Hozzászólások száma:
86
Szavazatok száma:
122
Pontátlag:
4
Megtekintve:
15047
2011. szeptember 21.
Kiss Gábor videója
Hozzászólások száma:
17
Szavazatok száma:
61
Pontátlag:
4
Megtekintve:
13815
2011. szeptember 14.
Energofish lámpateszt
Hozzászólások száma:
2
Szavazatok száma:
8
Pontátlag:
3
Megtekintve:
12323
2011. szeptember 05.
175,4 méter hal pergetve
Hozzászólások száma:
4
Szavazatok száma:
6
Pontátlag:
3
Megtekintve:
16296
2011. augusztus 31.
Márk Tamás videója
Hozzászólások száma:
13
Szavazatok száma:
33
Pontátlag:
2
Megtekintve:
14176
2011. augusztus 11.
Rablótanyákon 59. rész
Hozzászólások száma:
29
Szavazatok száma:
21
Pontátlag:
5
Megtekintve:
54445
2011. augusztus 01.
Földesi Zoltán videója
Hozzászólások száma:
17
Szavazatok száma:
52
Pontátlag:
3
Megtekintve:
12029
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »