Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
Csukás hangulatjavító
Feltötés dátuma:
2010. november 12.
Kommentek száma:
61
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2010. november 22.
:-)
2010. november 21.
Üdv multicarp! Az, hogy a szemnek ingere azt hiszem értem, de a szájnak ingere rész már kevésbé világos. Kifejtenéd? :) Persze olyan formában, hogy ne árulj el túl nagy titkokat és a kecske is jól lakjon. Asszem rájöttem: a szájnak az ingere a kecskére vonatkozik :)
2010. november 20.
A magam részéről:-Magam vagyok a türelem.
2010. november 20.
VBALAZS most én szólok hozzád! :-) lassan pörög föl a gépezet, de lesz hamarosan minden ami szem szájnak ingere :-) Legyetek kicsit türelmesek, sokáig volt jegelve ez az oldal időkell a kimelegítéshez. Üdv Gábor
2010. november 19.
Lácc pöttyöt a hemökömön???? :)
Vagy szoknyát a testem elfedésére???? :)
2010. november 19.
Kicsidevla

Te krisnás vagy?


:DDDD
2010. november 19.
Kedves Admin! Még mindig nem működik az üzenet!
2010. november 19.
Köszi a választ Krisz!
ez a válasz azért jobban nézet volna ki az admintól.
na mind 1 ez van
2010. november 19.
Helló VBalazs!

A 2010.10.28-én megjelent "Peca.hu újratöltve" című cikk fórumhozzászólásainál az admin jelezte, hogy folyamatosan azon dolgoznak, hogy a portál ismét teljesen beinduljon. A szervezések folyamatban vannak (kik lesznek a szakírók stb.) Amint minden a helyére fog kerülni, onnantól nincs megállás. Attól kezdve ismét napi szinten jelennek majd meg írások, hírek, videók stb.

Üdv.
2010. november 19.
Admin vagy valami van ezen az oldalon?
jó lenne ha valaki adna vmi vissza jelzést , hogy kapunk-e számunkra élvezhető videót vagy sem?
Csak írogatunk hogy kérünk ezt meg kérünk azt kb le sem sz*rják a fejünket.
Érdekel itt valakit hogy mi mit szeretnénk. HALLÓ!!!! admin, szerkesztők, üzemeltetők valaki ,akárki ÉBRESZTŐŐŐŐ!!!!
2010. november 18.
A kretén hozzászólások kora elérkezett,és véget is ért.Sűrű Magyarország,ritka nagy barmokkal.Baranyai csóka vagyok,és nagyon szeretem Mohácsot.Szeretem a Dunát,a Drávát és mindazon vizeket amelyek megajándékoznak apró élményekkel.Szeretem Bokor Karcsi minden leírt sorát.Azt tanácsolnám az úri közönségnek,{kinek nem inge ne vegye magára}ne foglalkozzon a képességeit meghaladó kérdéskörrel és ne gyalázza azt a horgászt akitől csak példaértékű életutat választhatna magának egy két bunkó állat.Inkább vegyen leckét emberségből,és figyelje a vizek országútjait mert a Karcsi Bá a lába alól is kifogja a süllőt.
2010. november 17.
Hello evribadi!
Sztem intelligens embernek nem kell reagálni ilyen és hasonló vádakra (ahogy a támadott fél sem teszi.)....nem kell ,és nem is lehet mindenki izlésének megfelelni...jópárszor pecáztunk együtt,igaz hogy csak csukára,de én úgy érzékeltem hogy nagyon nagyon jó érzékkel pecázik,és maximálisan tiszteli a halakat,a természetet...ha nem lenne országos szakíró,akkor is Vele barátkoznék..(és nem nyalásból)...szóval ennyi,amit teszi maximális odafigyeléssel nyomja,és sztem ha már halakról is szó van,talán az összes fórumlátogatónak nincs annyi 10+-os süllője mint Neki....ami azért mutat vmit-sztem....viszont kicsit neheztelek rá,mert a nagy csukámat elengedte a múltkor:-)))....na písz,és koncentráljunk a rablószezonra...uff N
2010. november 17.
Azt a viccet ismeritek amikor Korbuly és Szedlacsek, két jó barát beszélgetnek?
Azt mondja a Szedlacsek: Te Korbuly, fogadjunk, hogy tudom mondani kétszer is úgy a nevedet, hogy észre sem veszed?
Fogadnak, azt mondja a Szedlacsek: Ötkor bújj a seggembe, hatkor bújj ki belőle!
Na jól van, mondja Korbuly, fogadjunk Szedlacsek, hogy én is tudom kétszer úgy mondani a nevedet, hogy észre se veszed.
Megint fogadnak.
Azt mondja Korbuly:
Szedlacsek, Szedlacsek, bazmeg az anyádat!

Úgyhogy jurinovics, jurinovics bazmeg az anyádat!

Ezt a jurinovics-ot annyira ismerem, mint ő a Bokor Károlyt, gondolom én is lehetek olyan paraszt, mint jurinovics.
A Bokor Károlyt nem kell megvédeni, ha jurinovics most bebújna a seggébe, és ha hat év múlva bújna ki belőle, akkor sem tudná megtanulni azt az alázatot, amit Bokor Károly a világ, a horgászat, a horgászok és a horgászfórumok felé tanúsít.
Én sajnos nem vagyok ilyen, ezért őszintén kiadhatom magamból a haragom:
Dögölj meg cipőben, juri!
2010. november 17.
Milyen érdekes, nekem mindkettő megfelel. Szerintem is teljesen jó ez a videó, semmi gond vele, illetve egyedül ez,hogy nem én pecázom ott...Ha lennének ilyen vizek még itthon, talán nagyobb kedvvel váltanánk engedélyt..Sajnos azonban ebben a vízben, nálunk egy hét múltán egyetlen csuka sem maradna. Van aki azért vinné mert kicsi meg van aki azért mert nagy:-)
Ladikossal értek egyet, azt kell mondjam. B.K. pedig egy ügyes horgász, aki sokat horgászik. Senki sem ítélheti el ezért,hiszen, gondolom szíve szerint mindenki ezt tenné..Fikázni őt, valóban felesleges, szeretni nem kötelező...Nálam mindenképpen jobb horgász:-) Szerintem, ha mostantól minden nap horgásznék, hátralévő életemben, akkor sem biztos,hogy behoznám!
2010. november 16.
Megint jónapot mindenkinek!
GLaca: Még ha csak egyet :)
ladikos: Ízlések és pofonok. Bár gondolom, hogy ha választhatnál, hogy Rablótanyákon vagy ehhez hasonló videók, az előbbire voksolnál te is.
2010. november 16.
Ahogy visszaolvastam az előttem szólókat, elgondolkodtam. Nem vagyok nagy pergető horgász, de nekem tetszett ez a videó. Én sem szeretem a minőségtelen dolgokat, erre a kisfilmre azonban a legkevésbé sem lehet azt mondani, hogy nem szórakoztató. Épp ezért nem értem a méltatlankodókat, hogy miért kell lehúzni. Egy olyan oldalt látogatunk, ami eddig vastagon elkényeztetett minket csak itt megjelenő cikkekkel, videókkal. Igazi magyar mentalitás, hogy "igaz, hogy ingyen kapunk valamit, de akkor is mi az, hogy nem hosszabb, mi az, hogy nem színesebb". Szeretem ezt az oldalt, örömmel látogatom minden alkalommal (főleg most, hogy újra aktív a fórum, sokat nevetek egy-egy hozzászóláson). A véleményem az, hogy ha innentől csupa ehhez hasonló videó kerülne fel ide, akkor is messze ez lenne a legszínvonalasabb horgászoldal hazánkban.
Hogy Bokor Károlyt miért szidják egyesek, azt nem tudom. Én egyszer találkoztam vele egy fehova-n, ahol odamentem egy pár szóra. Annyit mondok, hogy nála közvetlenebb, szerényebb emberrel még nem találkoztam. Tényleg csak néhány szót váltottunk, természetesen horgászatról, de az emlékezetes maradt számomra. Azóta sem találkoztam olyan emberrel, aki ilyen szépen beszélt volna a Dunáról és a süllőkről. Mindenkinek vannak ellenlábasai ezt belátom, de Bokor Úr esetében azt gondolom, hogy inkább az arctalan irigyek azok, akik pár sorral lejjebb ócsárolják.

Uff
2010. november 16.
Sziasztok!
Úgy látom itt néhányan csavartak egy vicces spanglit és úgy írogatnak! Pár emberke mindenféle tényismeret nélkül fröcsögteti a száját. Saját agyából pattant baromságait írogatja ahelyett hogy, inkább horgászna! B.Karcsival kapcsolatban nem tudom hogy miért kell fikázni-rengeteg időt tölt horgászattal és nagyon sok halat fog úgy hogy mások betliznek melllette. Viszonylag rendszeresen pecázunk együtt és tudom ha valamilyen horgászcikket akar ajánlani akkor azzal horgászik és azt erőlteti hogy hiteles legyen a fogás!! Szerény nagy tudású HITELES szakember!
Na csak ennyit akartam írni a fröcsögő szájú szarkupacoknak!
2010. november 15.
Az nem lehet, hogy jurinovics személyében valójában Bokor Károlyt tisztelhetjük és csak kíváncsi volt a rajongótáborára? Az eléggé összeesküvés elmélet szagú :) Kevesebb krimit kéne néznem:)
Amúgy már túl van tárgyalva. Bokor Károlyt mindannyian komázzuk. Jurinovics meg erősíti szabályt:)
2010. november 15.
Mindíg voltak a melóhelyeken olyan fazonok akik nem tudták még a saját fizetésük végösszegét .A Mesterét azonban igen.Remélem a Karcsi nem olvassa e sorokat{a gyalázkodásra gondoltam}Ha pedig olvassa is különb ő annál ,hogy erre felhorkanjon.Valamennyien horgászok lennénk ,vagy valami."D" .Mindnyájan fogtunk halat,szépeket kicsiket,nagyokat.hát nem ez a fontos?Magunkra maradhattunk pár órára,kiléptünk a taposó malomból.Láttunk egy két napfelkeltét,napnyugtát,hallgattuk a természet hangjait.Horgászok,ez a lényeg!Ne bántsátok egymást!Azt meg főleg ne aki ennyit tett a horgászokért!
2010. november 15.
Miért kell itt rosszindulatoskodni? a tököm televan az ilyen okostojásokkal! SJurinovics te gyökér, inkább menjél kapálni ahelyett, hogy itt irogatod a hülyeségeket!
2010. november 15.
Bokor Károly egy ikon, akármit is mond az ellentábor. Mint minden híresebb esetében ki hazánkban, az Ő személyével kapcsolatban is elindultak pletykák. Én úgy vagyok vele, akár igazak, akár nem, a könyveit örömmel olvasom, a videóit csodálattal nézem, a halait pedig elhiszem!
2010. november 15.
Nem ismétlem önmagam....
A jó munkához idő,és pénz kell!
Nekem ez a mesterezés olyan,mint a "király"-ozás!!
Remélem érted!
2010. november 15.
Nem rád, hanem elsősorban jurinovicsra gondoltam. Azért az általa feltett "ki az a...?" kérdést eléggé bunkóság volt feltenni. Reklám ide vagy oda, de Bokor Károly akkor is egy elismert tudású ember, aki nagy tapasztalattal rendelkezik. Most, hogy éppen reklámoz valamit...hát ez van, köszönjük fogyasztói világunknak. De azért azt ne felejtsük el, hogy a termékek reklámozásához sem kérnek fel akárkit a vízpartról. Ahhoz előtte le kell tenni valamit az asztalra.
2010. november 15.
Én mindenkit tisztelek!
Tisztelet a kivételnek!
2010. november 15.
Sajnos a mai "modern" világunknak köszönhetően egyre jobban tűnik el az emberekből az a tulajdonság, hogy: TISZTELET.

A mai "trendi és modern" nézeteinknek köszönhetően az világ egyre jobban kezd hasonlítani egy nagy WC-csészéhez.
2010. november 15.
Na urak! A Karcsi egy nagy horgásztudással rendelkező szerény úriember. jurinovics lentebb található megjegyzése felettébb méltatlan. Lehet véleményt mondani inteligens ember módjára is. Ez most nem jött össze. Nem tartom magam kezdő és rossz horgásznak, de szeretnék fele annyit tudni a rablóhalas pergetésről tíz év múlva mint most ami a Bokor fejében van. Az hogy egy-egy új műcsalit be kell futtatni a piacon annak az a módja hogy (X)-es írásokban meg kell mutatni. Halkan jegyzem meg, hogy a reklám cikkekben szereplő termékekkel tényleg fog halat. Nem kamu. Ennyi részemről! Csak annyit kérek hogy kezelje mindenki a Karcsit az őt megillető tisztelettel. Megérdemli! Ha másért nem hát azért mert Ő is közülünk való, horgásztárs!
Üdv mindenkinek: Gábor
2010. november 15.
1. Sosem állítottam ennek az ellenkezőjét.
2. Jogos :)
3. Ja, hogy te férfi vagy. Az úgy má más tészta :)
Na üdv!
2010. november 15.
Vaúúú!
Azmá igen!
Kinyílt a humorzsák!
1.Hogy én kivel szimpatizálok azt engedd meg hogy eldöntsem magam.
2.Ismétlés a tudás anyja!
3.Nem viszonozhatom érzelmeid,nős vagyok,és hetero! :)
Szija!
2010. november 15.
Kicsidevla!
1 Szerintem nincs neked szükséged Rapman támogatására, meg máséra sem, hogy hiró legyél.
2 Ne ismételdd önmagad, tudsz te többet is.
3 Te vagy az én párom :) Hopp egy poén! Csak hogy neked is fájjon :)
2010. november 15.
Sokan vannak akik trógerolnak egész nap,és időhiány miatt nem tudnak annyit pecázni mint yoda!
Ha azoknak az embereknek is ez volna a dolguk,lehet hogy nem volna olyan egyedül álló B.K.bááá!
Én nem firtatom tudását,de neki ez a dolga,ezért kap pénzt,ezért kap tesztre motyeszt.(Shimano zokni,shimano gatya,shimano csizma,shimano kutya...sza!)
A halak olyan érzékkel rendelkeznek,ami egyedül álló...
Kijön egy új teszt cucc,és azonnal az lesz a legjobb!
A Mahor is kezd elhaldorádósodni,és lassan ott is minden a reklámról szól! :(
Üdv.:T.
2010. november 15.
Sziasztok!
Tény, hogy BK sokunk példaképe a horgásztudása miatt. De őt sem kell szentnek tekinteni... Ha kicsit figyelmesen végiglapozzátok a Mahor-t, esetleg itteni cikkeket, ti is láthatjátok, hogy nem egy olyan hala van, ami többször is szerepel, persze más beállítással, más csalival, stb... Persze ez nem biztos, hogy rossz dolog, lehet leleményességnek is nevezni...
2010. november 15.
blinkerge!
A rapmant ne piszkáljad,jó gyerek!
Különben is....inkább a kindercsoki,mint a krisnás szoknya,meg a pötty a homlokodon! :)
2010. november 15.
Ide mindig érdemes benézni! Ahol Kicsidevla felbukkan, ott stand up comedy van! :)) Így tovább!
2010. november 15.
Kicsidevla: Ez övön aluli volt és azt hiszem igazad van. Úgy beszéltem. Köszönöm, hogy figyelmeztettél.
Rapman23: Te nem az a gyerek vagy a kindercsoki csomagolásáról? Tudod aki mindig vigyorok?
2010. november 15.
Mint ....Kozsó....:) jót nevettem! Köszi!
2010. november 15.
Olyan szépen beszélsz,mint kozsó!
2010. november 14.
Nem kérlekszépen én református vagyok. Bár nem tudom, hogy ez most hogyan vág ide.
2010. november 14.
Te krisnás vagy?
2010. november 14.
Ismét üdv! Utálom azokat a fórumokat, ahol vigyázni kell minden egyes szavamra, nehogy kidobjanak, bár ahogy látom így sem megy, hogy mindent szabad. Az nem lehetne, hogy ezt a nagy mértékű kreativitást, amit egymás felesleges (ám annál menőbb) sértegetésére használtok fel mondjuk a közéletben használnátok értelmes dolgokra? Talán jobb lenne a világ. Vagy kitudja.
2010. november 14.
Üdvözöllek a BK-templomban!
Fiam!
2010. november 14.
jurinovics!

Hálásak lennénk, ha bizonyítékokkal alátámasztanád az állításodat!
2010. november 14.
Nem kell ahhoz szakácsnak lennem, hogy eldöntsem, finom-e egy étel.
2010. november 14.
"Ja, hogy ez itt "A" BK-templom, ahol vallásos áhítattal imádjátok az öreget?"

Na látod, ha már a hozzáértését nem ismered el, legalább a nálad idősebbnek megadhatnád a tiszteletet és nem bohócoznád le.
Egyébként meg tegyél le te is valamit az asztalra és talán téged is tisztelni fognak.
2010. november 14.
Ja, hogy ez itt "A" BK-templom, ahol vallásos áhítattal imádjátok az öreget? Bocsánat, ha valakinek a lelkébe tiportam. További kellemes s...nyalást!
:)
2010. november 14.
jurinovics!

Te ki a fas...m vagy?
Biztos teszthorgász akartál lenni csak mindenhonnan kidobtak mert még egy snecit sem tudtál fogni!
Szerintem ha Bokor Károly cipőtalpát megnyalhatnád te annak is örülnél!Te veréb!

2010. november 14.
jurinovics
Ugyan már szépöcsém, savanyú a szőlő mi?
2010. november 14.
Az a szomorú, hogy jól írja jurinovics, a vendéghorgász szakírók már csak ilyenek.:)
2010. november 14.
Bokor Károly? Az meg ki?
Ja, az a rapalás bohóc, aki egy-egy halat lefotóz nyolcféle csalival is, hogy aztán mindenhol leközölhesse, különböző körítéssel. Ok, megvan.
2010. november 13.
Most ilyeneket fogunk nézni?Magyar portál,magyar sporik.A RABLÓTANYÁKAT kérjük nagyon szépen!
2010. november 13.
RABLÓTANYÁKON-t mikor láthatunk????
2010. november 13.
Egy újabb MŰFILM!!!
Ide nem kell szávádzs gír meg semmisem!
Ez egy szar!
2010. november 13.
Üdv! Ezeket a videókat leginkább Rocco videóihoz tudnám hasonlítani. Egy kicsit talán még irigyeljük is az ürgét, meg hozzá is tudnánk szokni az efajta jóhoz, de még sem az igazi :) Csatlakozom az előttem szólókhoz, legalább is azokhoz, akik szintén díjaznák (magyarul lájkolnák) a Halveszély és a Rablótanyákon visszatértét :)
2010. november 13.
qruka: A google a barátod...:)
Rapman: Ez egy dániai magánvíz emlékeim szerint (régóta fent van ez a kisfilm is más videós oldalon, csak keress rá, nem akarok ellen reklámot sem).
Tehát azért még a kinti jobb viszonyokhoz képest is van a stábnak egy kis helyzeti előnye...:)
2010. november 13.
gumissüllőssharcsapergetősbokorkarcsishalveszélyespecatévét akarunk!!!!
2010. november 12.
Sztem nem rossz ez...és a pali profi-ez minden mozdulatán látszik...kipróbálnám ezt a műcsalit-hol lehet beszerezni tudja vki? köszi N
2010. november 12.
RABLÓTANYÁKON-t, és HALVESZÉLYT-t szeretnénk!
2010. november 12.
Nekem tetszik a videó! Itt azt láthatják a magyar horgászok milyen lehetne a peca itthon is ha ugyanúgy járnánk el a peca során mint ahogy a spori!
Hajrá!!! C&R
2010. november 12.
Lehet,hogy az angoltudásom gyenge,de B.K.videóit könnyebben" megértettem"!
2010. november 12.
Ezért kíváncsi lennék,h az első 10 dobásból 11 csukát fog-e? :)
2010. november 12.
Ezek a VIDEÓK ide valóak de én nem ezekért látogattam a "régi"peca.hut finoman kifejezve. Semmit nem lehet tanulni belőlük. bocsi de ez egy nagy 1es.:(((
2010. november 12.
Grat a halak hoz, de nekem az nem tetszett,hogy ezt a videót is a csukáktól hemzsegő vízben horgászott, meg nézném a sporit itt a dunán.
2011. július 20.
Siklósi Zoltán videója
Hozzászólások száma:
64
Szavazatok száma:
121
Pontátlag:
4
Megtekintve:
37567
2011. július 14.
IV. Rapala ORPB
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
0
Pontátlag:
0
Megtekintve:
19477
2011. július 07.
Harsányi Alex videója
Hozzászólások száma:
23
Szavazatok száma:
59
Pontátlag:
4
Megtekintve:
12157
2011. június 30.
Baksa Bence videója
Hozzászólások száma:
26
Szavazatok száma:
37
Pontátlag:
3
Megtekintve:
14242
2011. június 24.
Rávágás 1. rész
Hozzászólások száma:
22
Szavazatok száma:
14
Pontátlag:
4
Megtekintve:
25012
2011. június 20.
Horváth Szabolcs videója
Hozzászólások száma:
27
Szavazatok száma:
33
Pontátlag:
1
Megtekintve:
10877
2011. június 09.
Rablótanyákon 58. rész
Hozzászólások száma:
28
Szavazatok száma:
19
Pontátlag:
5
Megtekintve:
25688
2011. június 02.
Kádár András videója
Hozzászólások száma:
41
Szavazatok száma:
59
Pontátlag:
4
Megtekintve:
16884
2011. május 13.
Rablótanyákon 57. rész
Hozzászólások száma:
64
Szavazatok száma:
43
Pontátlag:
5
Megtekintve:
34821
2011. május 06.
Sufix-Shimano Harcsafogó Verseny - Merenye
Hozzászólások száma:
1
Szavazatok száma:
3
Pontátlag:
2
Megtekintve:
17281
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »