Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
Rablótanyákon 52. rész
Feltötés dátuma:
2010. december 06.
Kommentek száma:
27
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2011. március 02.
Micsoda halak, gyönyörű!!
2010. december 28.
Köszönöm a válaszát Bokor Úr, és reméljük a pozitiv változásokat a törvények terén!!!

Üdv!
2010. december 28.
Rendben. Azért igyekszem majd magadni a rangidősnek járó kellő tiszteletet megszólítás terén. Üdv Bokor Károly, és ha addig nem járnák erre: Horgászélményekben és halban gazdag boldog Újévet kívánok!
2010. december 27.
Blinkerge
Igazad van, az "Úrazás" nem igazán ide való stílus, én régen egyszer kértem is, hogy tegeződve és közvetlen hangnemben írjon nekem is bárki. Szerintem a közös érdeklődés, a horgászat feloldja a "kötelezőnek" gondolt formákat. A vízparton is két perc alatt így megy az ismerkedés. Olyan ez, mintha egy kicsit mégis csak együtt legeltetnénk a libákat. ... Épp ezért: szia blinkerge, szép napot...

Diko,
Bocs, de sokáig nem láttam a kérdésedet. A legfontosabb, hogy most ott pattog a labda a másik oldalon. Konkrétumokról én sem tudok, a reményeink viszont megalapozottabbak, mint korábban bármikor. üdv. BK.
2010. december 26.
Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy hogyan szólíthatom önt itt a kommentek között? A Bokor Károly Úr az annyira hivatalosnak tűnik, természetesen ha megkívánja, nekem nincs ellenemre. A múltkori hozzásólásomban pedig csak úgy le Karcsi bá-ztam pedig nem legeltettünk együtt libákat :) ezért így utólag elnézést kérek.
2010. december 16.
Tisztelt Bokor Károly?
Megszeretném kérdezni hogy tud-e a 2010.februárjában Szolnokon megrendezett konferencián elhangzottak megvalósításáról?Mikor lehet belőlük valami érdemleges dolog?

Köszönöm szépen a válaszát előre is?
Üdv!
2010. december 13.
Tisztelt Károly!
Köszönöm a gyors választ. Amennyiben görbül, jelezni fogom nektek.
2010. december 13.
Ferenc (Gy.)
Bár többször végigcsónakáztam a Dunát, de a jelzett helyről konkrét tapasztalatom nincsen. Próbáljál lépcsőzetesen és elég hirtelen mélyülő partszakaszokat keresni, azok süllőtanyák lehetnek. Csónak hiányában nehezebb, de nem reménytelen a dolgod... üdv. BK.
2010. december 12.
Nagyon jó videó megy az 5 pont!
2010. december 12.
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy esetleg van e valaki aki rendelkezik gumis tapasztalattal a nagy Duna Vámosszabadi-Vének közötti szakaszáról. Elég speciális szakasz a szlovák erőmű közelsége miatt. Nagyon gyors a víz és elég sűrűn követik egymást az apadó-áradó időszakok. Érdekelne, hogy ezen a szakaszon melyek azok a helyek ahol érdemes ezzel a módszerrel próbálkozni.
Sajnos a lehetőségeim korlátozottak mivel nincs csónakom, csak a partról történő pergetés jöhet szóba.

Tisztelt Károly!
Ön estleg nem rendelkezik tapasztalattal erről a szakaszról?
Köszönöm a segítséget!
2010. december 11.
Gyurika,
Természetesen jó lehet a kérdezett orsó is, mérete és egyebek is megfelelhetnek, ám a kérdésed, hogy jó e harcsázásra az így túlságosan szélesen értelmezhető. Harcsázás a pergetés is, a felszíni úszózás és a fenekezés is, ezekhez pedig nem egyforma orsók kellenek... Érdemes megnézned külön külön a módszereket, és a választott módszerhez kell megkeresni a megfelelő orsót, botot. Egy biztos erős, megbízható legyen a felszerelés, amikor majd harcsázni kezdesz. üdv. BK.
2010. december 11.
Tisztelt Bokor Úr! Ön Szerint a Carp Expert Long Cast 9000 -es Orsó Megfelelő Harcsázni? i
2010. december 10.
Csukavadász, Én is szeretném ha idén összejönne ami tavaly elmaradt, a 9,70-es csuka az már nem semmi, tetejében a Dunán!!!

Solyi, van csónakos lehetőség, de a helyiektől kell megkérdezni, hogy pontosan miként?.

Ádám és Többiek, köszi a kedves szavakat, és gyorsan még elmondom, hogy a tegnap előttig tartó Duna-deltai túrán fogtunk egy... végig kitartó, zavaros, hatalmas áradást és így halat alig, de nagyon jól éreztük magunkat, görbüljön mindenkinek...
2010. december 10.
Üdv Karcsi bá'!
Nagyon szuper a videó!! 5*
De a régi jó hangulatú háttérmuzsikát kissé hiányolom.
Görbüljön! Ádám
2010. december 10.
Szia karcsibátyám!
Már alig vártam én is,hogy végre újrainduljon az oldal.Nagyon jók lettek az új videók.
Csak egy hír....a Mohácsi aldunán az I-es kőnél fogtak/horgászbarátom/egy 9,70-es csukeszt.Na meg süllő jön rendessen a kövek alatti langókban.Már nagyon régen beszéltünk,de mentségemre felhoznám,hogy idén a sulim elvett minden időmet.Na de ha majd Májusban befejezem,akkor....remélem nem felejtetted el amit tavaly megbeszéltünk.Én nagyon szeretném és teljesülne a vágyam amit neked említettem.
Üdv mindenkinek és görbüljön a bot a karácsonyi halak alatt.
Csukavadász1/Mohácsról/
2010. december 09.
Vajon lehetne Merenyén Csónakos napijegyet venni?Nem lenne rossz kipróbálni egy két jó plasztikot.Persze nem rablásról szól a történet.
2010. december 08.
Gratulálok a halakhoz, és a videóhoz!
Nagyon jól sikerült!!!!
2010. december 07.
Nagyon jó a videó :-)
2010. december 07.
Nagyon tetszett a videó. Újult erővel fogok neki a gumihalazásnak, attól függetlenül hogy hetek óta egy süllőt sem tudunk kiszenvedni Mecsekpölöskéből.
2010. december 07.
Szerintem nem szorítja le az állával, eddig én is azt hittem, de idén egy helyről fogtam 13 süllőt és mindnek így akadt mint itt. Úgy történt a dolog hogy kb 2m-es vízben horgásztam, jöttek a süllők gumival szinte minden dobásra és rendre állba akadva. Aztán gondoltam kipróbálom wobblerrel felszínen és jöttek tovább, lett még pár darab. Ekkor gondoltam rá hogy vízközt lehettek a süllők és fentről támadták a gumit ezért akadt mindnek állba. Ha fenéken vannak akkor is lehet ilyen akadás, emelés fázisában leköveti és a süllyedés alatt is, amikor egy pillanatra megnyugszik a fenéken a gumi akkor támadja ezért akad állba. Ekkor érzem, hogy emelném el a talajról és már rajta van a süllő. Vissza lehet engedni még elnyelt horoggal a szájában is semmi baja nem lesz. Fogtam már sok olyat aminek a torkában horog volt akadva és egészségesnek tűnt.
2010. december 07.
Ehj, szép víz ez a Merenye!:)Izgalmas peca lehetett! Catana86, a videóban benne is volt, hogy ott történt a horgászat. Ez az "állával leszorítja a süllő a gumihalat" téma is érdekes! Idén kettőt fogtam, pontosan úgy akadva, hogy az állába akadt egészen elől és középen, alulról. Horgaszmgeri: "Azt hallottam,hogy süllőt nem éri meg vissza engedni mert olyan stressz éri ,hogy néhány nap múlva megdöglik." Ezt előszeretettel mondogatják azok, akik életükben még csak el sem gondolkoztak azon, hogy visszaengedjenek egy süllőt. Egyébként meg hülyeség...
2010. december 06.
Ismételten egy fantasztikus Rablótanyákon rész! Csak így tovább Karcsibá!:)
Én is ráéreztem már a gumi vezetésére....sokat tanultam ebből az 52 részből!

Üdv:Petya
2010. december 06.
Érdekes, nekem inkább a twisterezés,gumihalazás megy jobban, még a nyári melegben is fogok vele csukát, csak hát ugye rá kell jönni hogy aktuálisan melyik vezetési technika a nyerő na és persze melyik szín! Wobblerezni inkább csak balinra szoktam! Bár gumizás előtt rengeteg irodalmat olvastam, nem esett nehezemre mert mérnöki egyetemistaként amúgy is sokat olvasok, egek mennyit bújtam akkor is a netet hogy még többet tudjak, de a legtöbbet a vízparton lehet tanulni, csak kitartás kell hozzá!
Hajrá Athos89 menni fog a gumizás csak ne add fel és fejleszd a vezetési technikát!
Bokor Károly Úrtól kérdezném hogy ez a videó pontosan melyik vizen volt forgatva???
Jó süllőzést és Kellemes Karácsonyt nektek!
Üdv.
2010. december 06.
Minden elismerésem a rablótanyákért,nagyon szeretem otthon nézegetni.Viszont jobban szeretem ha vadvizeken horgászik a Károly úr.
2010. december 06.
Ismét megkoronázlak Karcsi! Ez is jól sikerült! Grat!
2010. december 06.
Nagyon jó videóóóó!Már várom a 100.-at is:)Kérlek ne kövezzetek meg a kérdésemért,de ezt nem tudom igazán eldönteni.Azt hallottam,hogy süllőt nem éri meg vissza engedni mert olyan stressz éri ,hogy néhány nap múlva megdöglik.Én persze szinte minden süllőmet visszaengedem,kivéve karácsonykor,mert szeretem a halat, Karácsonykor szoktam enni.
2010. december 06.
Uhh már második rész, nagyon vártam! Ezeken a videókon mindig rákapok a gumihalazásra, de akár hányszor próbálkozom a gumihallal nekem soha nem jön össze semmi, talán valamit rosszul csinálok :/ Így hát maradtam a wooblerezésnél  De idén megfogadtam jövőre belehúzok, és akkor is menni fog a gumihalazás!
Üdv Attesz
2011. július 20.
Siklósi Zoltán videója
Hozzászólások száma:
64
Szavazatok száma:
121
Pontátlag:
4
Megtekintve:
37583
2011. július 14.
IV. Rapala ORPB
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
0
Pontátlag:
0
Megtekintve:
19483
2011. július 07.
Harsányi Alex videója
Hozzászólások száma:
23
Szavazatok száma:
59
Pontátlag:
4
Megtekintve:
12160
2011. június 30.
Baksa Bence videója
Hozzászólások száma:
26
Szavazatok száma:
37
Pontátlag:
3
Megtekintve:
14242
2011. június 24.
Rávágás 1. rész
Hozzászólások száma:
22
Szavazatok száma:
14
Pontátlag:
4
Megtekintve:
25012
2011. június 20.
Horváth Szabolcs videója
Hozzászólások száma:
27
Szavazatok száma:
33
Pontátlag:
1
Megtekintve:
10877
2011. június 09.
Rablótanyákon 58. rész
Hozzászólások száma:
28
Szavazatok száma:
19
Pontátlag:
5
Megtekintve:
25689
2011. június 02.
Kádár András videója
Hozzászólások száma:
41
Szavazatok száma:
59
Pontátlag:
4
Megtekintve:
16885
2011. május 13.
Rablótanyákon 57. rész
Hozzászólások száma:
64
Szavazatok száma:
43
Pontátlag:
5
Megtekintve:
34822
2011. május 06.
Sufix-Shimano Harcsafogó Verseny - Merenye
Hozzászólások száma:
1
Szavazatok száma:
3
Pontátlag:
2
Megtekintve:
17282
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »