Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
Rablótanyákon 55. rész
Feltötés dátuma:
2011. március 03.
Kommentek száma:
70
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2011. április 12.
Bizony nagyon finom a hering. Van egy nagyváradi srác, aki lent él Crisan-on: panziója van. Na meg nagy csukahorgász, évek óta keresi ő is az "over one meter" (ahogy mondani szoktuk) csukákat...:) Titkos tavak, még titkosabb kanalak, voblerek és az igézet, hogy valamikor megtaláljuk azt a helyet amelyről az öreg csukavadászok mesélnek, ahol a hatalmas csukák békés öregkort érnek és végelgyengülésben halnak meg...:) Ködös, nyirkos őszi reggelek, áthúzni a csónakot kin-keserves munkával a "plaurokon" és nagyon halkan, csöndben kifutni a ködben titkot rejtő ismeretlen fekete vízre. Itt bármi megtörténhet...
Innen már nincs visszaút, ebből nem lehet kigyógyulni. De nem is érdemes. :)
2011. április 08.
Az én székely barátom csodákat mesélt a frissen sütött heringről ( ő is Józsi), de én még nem kóstoltam. Tudom nem szabad torkosnak lenni, mert nagyon kemény kaja a hering!
Én még tavasszal nem jártam a deltában, a többi évszakban igen és sokat, de úgy érzem, hogy nem eleget :-) üdv. BK.
2011. április 08.
Bizony magam is nagyon szeretem a frissen sült heringet. Igazi ínyencfalat, már ezért is érdemes volt lemenni így kora tavasszal. Az az igazság, hogy Józsival nem vagyunk tanulékonyak, ilyen kora tavasszal mindig keveset fogtunk - ha egyáltalán fogunk, de-hát nó: viszketett már a tenyerünk, s ha menni kell, hát menni kell!
Bizony a Delta nagy szerelem, ha elkapta az ember, nincs szabadulás. :)
Üdv,
ZsigaBá
2011. április 04.
T. ZsigaBa
Nagyon nehéz időt választottatok pergetésre. Annak örülni lehet hogy a csukákat védte a jég, és az sem furcsa, hogy a harcsa még nem a víz tetején eszik. A hering egy érdekes színfolt, lenti barátaink ilyenkor húzáskor hálóval fognak is egy keveset. Június elején már tényleg kéne fogni a szokott helyeken a halakat. Én még nem tudom idén mikor megyek le, de aki egyszer beleszeret a Deltába... Így van, igaz? üdv. BK.
2011. április 04.
Tisztelt Bokor Károly!

Ahogy terveztem sikerült eljutni a Duna Deltába a múlt héten. Megfogadtam a tanácsát, a "szokott " helyeken pergettem nappal és éjszaka, de nem sok eredménnyel. Néma csend volt az éjszakai Dunán (is), nem "locsoltak" a vízfelszínén a harcsák. A víz 8 fokos volt, hideg, szeles idő, csak néhány balint sikerült fogni. Próbálkoztunk a csukával is "bent" a tavakban, de hiába vallattuk a vizet, még kapásunk sem volt. A helyiek szerint a "csuka kijött a nádból, de még beteg", a süllőket meg nem bírtuk kapásra bírni a szokott helyeken. Nem vittünk magunkkal pontyozó szerkót, hogy ne essünk kísértésbe, így kölcsön horgokkal, ólmokkal szereltük fel a pergető botokat, nos, itt sem jártunk sikerrel...
A Dunán nagy számba vonult a dunai hering, ezeket zabálták a harcsák - legalábbis a helyi halászok szerint Sok heringet találtak a kifogott harcsákban. A jó hír, hogy a tél vigyázott a halakra az idén, a jelek szerint jól sikerült a csuka ívása, a kisebb csatornák, tavak befagytak annyira, hogy nem lehetett rajtuk csónakokkal közlekedni, de azért annyira nem volt vastag, hogy gyalog rá lehessen menni, így nem tudtak a helyi ikravadászok nagy kárt tenni a csukaállományba. Június elején - ha az Isten is megsegít - újra megpróbálok eljutni a DDeltába.

Üdvözlettel,

ZsigaBá
2011. március 20.
Tisztelt Karcsibá!
Eddig is kacérkodtam a pergetéssel, mert ritkán szoktam rablózni tavasszal és ősszel a Balatonon, de most hogy végignéztem az összes Rablótanyákon videókat meg is rendeltem egy új szettet és tilalom után már megyek is a vízre gumizni meg wobblerezni először csukára aztán süllőre, de tutira többet mint eddig valaha! Idénre még pár folyóvízi dobálást is tervezek, remélem összejön és lesznek élmények és képek arról is.
A videók fantasztikusak és nagyon átjönnek :) bízom benne, hogy lesz folytatása bőven és a sok jó ötletet élőben is sikerül alkalmazni majd!
Üdv és még min. 55 részt!
Steve
2011. március 15.
Kecsi
Írjál privátot és máris fel van véve a kapcsolat. Természetesen emlékszem a tábori süllődre is, meg Rád is. Nekem az a kb. hat év ami eltelt, két percnek tűnik. Írjál pár szót magadról, merre horgászol? üdv. BK.

Hwolf, köszi.
2011. március 14.
Kedves Karcsibá!
Nagyon hiányoztak a Rablótanyákon videok!De végre újra élvezhetjük.Egyszerűen zseniálisak.Főleg ha az ember nem juthat ki gyakran a vízre, ezek a mesterművek majd kivisznek.
Nagyon régen találkoztunk egy táborban.Lehet mond valamit a nick nevem.Ha nem akkor annyit mondok hogy a "pécsi ragadozóhal specialista".Nagyon köszönök mindent!E-mail cimen keresztül nem lehetne fel venni a kapcsolatot?
Üdv:Gergő
2011. március 12.
Szép Volt:-))
2011. március 11.
Üdv Mindenkinek

Csukavadász, első mindig a vizsgák :-)), de a második lehet a peca, rendben a június, majd keressél.

Fisking, ezer eredményes wobblered lehet balinra is, ha Rapalára gondolsz, pl. egy 5 centis CD., vagy egyTeam Esko., vagy egy kisebb Fat Rap, stb...

Gyurika, A végszereléknél legtöbbször a" hosszú előkés" a legjobb. A horog a csalival a fenéken tudjon mozogni, ne tekeredjen a főzsinórra és ne a vízközt lógjon, ha fenékről táplálkozó halra horgászol. Én a főzsinór legvégére kötöm a horgot. Ez fölött kb. egy méterre van egy stabil gumi ütközőm. Ez fölött pedig van egy sima forgókapocs az ólom előkének, aminek a hossza maximum harminc centi. Tehát csak a horogkötés gyengíti igazán a zsinórt. Remélem érted...A bot legyen közepesen erős, és ne durva spiccű, és az orsó kb. 4000-es. A pergető cuccod megfelel. A környezetedben biztosan szívesen segítenek, kérjél bátran tanácsot az ismerős pecásoktól...

Sunyer,
igen egy kicsit én is voltam Mohácson elűzni a telet, látod sikerült is, itt a tavasz. Üdv.
2011. március 11.
Szerbusz Karcsibátyám!
Hát ez fantasztikus!!!!
Ilye direktbe kapott kapást videón még nem láttam.Eszméletlen jó átélni ezt a pár percet.Ha vége a sulimnak júniusban/mert most ezerrel tanulok a vizsgákra,és már a befejező vizsga lesz/ megkereslek ahogyan megbeszéltük.
Üdv:Csukavadász
2011. március 10.
Tisztelt karcsibá azt szeretném kérni,hogy egy pár balinra igazán fogós wobblert tudna ajánlani?Üdv_Fishking
2011. március 09.
Sziasztok, szuper videó, sárga vagyok az irigységtől, nem láttam már vízpartot több mint egy éve, halat meg csak az aqváriumban :)
Na, igazából csak azt kérném a szerkesztőségtől, hogy egy nagy képernyős opciót a videóknál csinálnátok? :)
2011. március 09.
Üdv Karcsi Bá! Lassan eljön a harcsázás időszaka is én mint vidéki gyerek szerencsés vagyok. otthon ahol lakom ott a Tur folyó a Tisza a Kraszna a Szamos folyó! Én kezdő Pecás Vagyok Ezért kérdezlek Téged: Ha Mondjuk Fenekezni Akarok a Tiszán Akkor Mit Javasolsz A Végszerelék Összeállításában? más: Pergetni Megfelel Egy Shimano Katana 4000-es orsó 3méteres Shimano Hyperloop Bot? a Fenekezéshez Jó Lesz A Carp Expert 9000 es orsó , És Ehhez Milyen Botot Ajánlasz? Köszi a Válaszo:D Előre is .
2011. március 08.
Fisking!

Sztem azt a Ryobi Applauset tedd a Excaliburodra,és a Catanara tedd át a Sonorádat!
Kezdésnek jóválasztás a Catana!

Üdv:Petya
2011. március 08.
Köszönjük a klassz videót!!!!
Remélem Karcsi bátyám is ott volt busójáráskor, mert el kéne már üldöznünk ezt a fránya telet!!! Én mindent megtettem ;D
Görbüljön!! Csányi Ádám
2011. március 08.
Kedves Karcsi bá azt akarom kérdezni,hogy kinéztem egy shimano catanát wobblerezni ön szerint az alkalmas arra 270-es 15-40g?És most van egy Energoteam excalibúr 40-80g.-as botom gumizni használnám és orsónak egy shimano sonora 4000fb van rajta és a catanára egy ryobi appleuset néztem ki ön szerint jó választás lenne?Üdv_FK
2011. március 08.
Üdv. Mindenkinek

Dunai a lényeget elmondod, valóban az egyszerű és eredményes alapok, vagy annál is több, amire ráéreztél. Látod ezért fontos a saját tapasztalás is. Amikor meg ez már nagyon jól megy, úgy értem rendesen fogsz vele, egy kicsit majd fogod "színezni" is. Még akár vertikálisan is. Görbüljön!

Petya8 Még egypár hét és itt az idő, én is várom a harikat, üdv.
2011. március 08.
A film természetesen 5-ös.
Hattori!
Érdekes amit A Dunai ír.
2011. március 08.
Tiszteletem Mester!

Igen ritka pillanatot sikerült videóra rögzíteni! Hiába van kamera az embernél, mégsem rögzít esetenként több óra eredménytelenséget. Éppen ezért a legtöbb horgászvideón már csak a megakasztott hallal való küzdelmet látjuk. De itt élő egyenesben ott van a PILLANAT, amikor a jó süllő odaver a gumihalnak. Megunhatatlan. De most, hogy lehetőségem van a Mestert megszólítani el kell mondanom egy régi, tévesen értelmezett tanácsát a plasztikcsalikkal kapcsolatban. Hosszú évekig vadul pöccintgettem és táncoltattam ahogy értem a gumihalat meg a twisztert szinte teljesen eredménytelenül, míg egyszer csak szerintem véletlenül - de rájöttem, hogy a legegyszerűbb technika a célravezető. Nem kell ezeket a gumikat vertikálisan rángatni, ugyanis nem arra vannak kiképezve. A leghatékonyabban akkor mozog pl. a gumihal, ha azt szép lassan, szakaszosan húzom szemben a folyással. És persze, hogy a lelkét sem értelmeztem jól! A jig fejek kiválasztása szintén döntő fontosságú. Úgy szántottam évekig a feneket 15-20 grammos fejekkel, hogy öröm volt nézni, pedig bőven elég lett volna helyenként az 5-7 gramm. Ma már, ha szinte lebegve - le tudom rakni a gumit a fenékre, akkor a hitetlenség többé nem akadályoz abban, hogy felkutassam és kapásra bírjam a tüskés hátút, mert immár TUDOM, hogy jól csinálom.

Üdvözlettel: Dunai
2011. március 07.
Tiszteletem Karcsibá!:)

Ismételten fantasztikus videó,mint ezt megszokhattuk!
Remélem idővel Dunás,harcsás videókat is láthatunk majd a rablótanyákonban!
Jó lenne látni,és olvasni is jó a dunai harcsás kalandjaid!:)

U.I: Fantasztikus a videó! Izgatottan várom a következőt!

Üdv:Petya.
2011. március 07.
Szia Karcsi!Nagyon jó volt!Gratulálok!5*
2011. március 07.
Respect és Tisztelet!
ez a rész felveszia versenyt a 46-ossal!
2011. március 06.
Boxika
Tavaszi hónapokban, (április végéig) tilalom van a süllőre, de utána ismét jól meg lehet fogni. Ekkor is megenné a gumit, mint minden évszakban, de inkább más módszerek, más műcsalik kerülnek előtérbe. A nyár és az ősz, az az idő, mikor főként estétől reggelig gyakran a felszínen, vagy annak közelében a legjobban wobblerekkel fogható. Van tehát mindig izgalmas lehetőség, télen jobban fenék közelben vannak és ekkor nyerő a plasztik. Persze a kishalat is megeszi és megfelelő wobblerrel ekkor is becsapható. A tartózkodási helyeiről külön és nagyon sokat lehetne írni, de több dolog függvénye, hogy mikor, hol érzi magát legjobban. Üdv.BK.
2011. március 06.
Jó napot Karcsibá!!!!
Azt szeretmém kérdezni ,hogy tavasszal meg nyáron is ugyanojan jol meg lehet fogni a süllőt mint télen???Mert a filmjeiben szokta Karcsibáá mondogatni ,hogy a "tél az igazi plasztik csalis szezon"és ha akkor is meg lehet fogni jol akkor ugyanugy plasztik csalikkal?Meg az is hogy akkor ugyanott tartózkodnak mint télen????
Előre is köszönöm
üdv:boxika95
2011. március 06.
Rendben köszönöm Karcsibá.Üdv-FK
2011. március 06.
Markusz, Igen, az első hely a "Te helyed", szép volt mikor ott voltál, hát még ahogy horgásztál...szia

Solyi,
köszönöm az elismerést, "öreg rókától", dunai profitól ez még inkább jól esik. Tudják amúgy a halfogást ma már sokan, csak mögöttük nem áll ott a kamera állvány. A Peca. hu kihagyása után elsősorban magam is azért jöttem vissza, mert éreztem, hogy sok jó fej visszavár, mármint egy-egy munkámat.

Maci, én is remélem, hogy hozok majd folyóvízi, pergetős harcsakalandot is... de ez a halakon is múlik, üdv. BK.
2011. március 06.
Kedves Károly!
Amikor eltűnt egy időre a Peca.hu,azt hittem, nem controlált hangulatomban,hogy valami rettenetes disznóság történt.Aztán kisütött a nap!Nehéz lett volna a téli időszak{ami nem aktív}Rablótanyák -on ,nélkül.Nagyon sokan várják az újabb részeket,nap mint nap.Nagyon örültem a szívnek, és léleknek szoló üzenetednek.Mindennek ez a közepe.A halfogás, azt pedig hát tudjuk,hogy nálad jobban....kevesen.Nagyon tetszett.A hely ismerős egy kicsinykét...Remek volt.
2011. március 06.
Szia Karesz!
Az első hely ahol horgászol nagyon ismerős a számomra. :-) Gratulálok az izgalmas és tanulságos kis filmhez.
Üdv! L. Márk
ui.: Mártély lassan kienged a jég fogságából! :-)
2011. március 06.
Nagyon jó kis videó lett Karcsi bá már nagyon várom a következőt remélem az már igazi magyar folyó vízi harcsás pergetésről szól majd!!!
2011. március 05.
FK.
Igen jó, főként folyóvízen, mert a legdöntőbb a wobblereknél a jó mozgás, ebben pedig talán a legkirályabbak az ssr wobik. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez a szín nem jó, sőt ez az egyik kedvencem nekem is a sötétben, de vigyázz, mert a harik is kedvelik. :-) szia
2011. március 05.
Tisztelt Karcsi bá azt szeretném kérdezni,hogy az ssr09ft fire tiger wobi jó lehet süllőzni is?Üdv FK.
2011. március 05.
Fisking, én régen kértem is, hogy itt (is) nyugodtan tegeződjünk bárkivel, aki jónak érzi. Itt elsősorban horgászok vagyunk és a vízparton is egy-két szó után a tegeződés áll a szánkra. üdv. BK.
2011. március 05.
Köszönöm Karcsibá (ugyen nem baj,hogy ha tegezem?)remélem úgy lesz,és kívánom,hogy önnek is sok hal jöjön,hogy még több rablótanyákon legyen!:)
2011. március 05.
Szia Drávafan,.... egy ember ( Te ) talán akkor tudja, miért csusszant ki a süllő után csak úgy, spontán belőlem ez az "aranyköpés". Hadd mondjam el másnak is, honnan van. Nagyon régen, kb. húsz éve elhívott egy addig számomra ismeretlen, de ügyes pergető horgász egy esti drávás süllőzésre. Nagyon sok wobblerezésre sem fogott semmit, megkért menjünk együtt, hátha én tudok valami újat mutatni neki. Elmentünk. Néztem, hogyan pergetett az alkonyatban, semmi hiba nem volt. A sötétedéskor már nagyon noszogatott, dobjak én is. Valamivel később pedig első, vagy max. második dobásomra, 5 centis ssr-re, jött egy harminckettes harcsa. Azt a gyönyörű meccset, amit az akkori cuccal vívtunk( néhány kilós szakító szilárdságú ún."francia" zsinór stb...:)) máig a kezemben érzem. Amikor a halat kihúztuk a kővégre, és a srác kérdőn nézett rám, sőt kérdezte is mi a "titkom", akkor ott a csillagos estében jött ki belőlem ennyi, úgy érzem: engem szeretnek a halak.... Visszakanyarodva a mába, mint babonafélét néha mondtam már ezt magamban, de hangosan sohasem. Ennél a süllőnél valahogy kicsusszant megint.
Üdv, BK.

Novi, bizony várunk most egy cseppet, de futnak a hetek, és szerintem hamarosan a harcsák is várnak bennünket..

Breamzoli, Tóniék biztosan jóra futnak, meg is érdemelnék, de ha előbb tudom, hogy éppen velük lehettem volna, akkor lehet, hogy.... szívesen pergetnék, lennék velük, jó fejek. :-) Egyébként a vigaszt a harcsák itthon jelenthetik majd, mert ebben az évben ismét feléjük szeretnék fordulni, üdv, BK.
2011. március 05.
Üdv Karcsibá!
"Akit szeretnek a halak" annak könnyű:))!Ez az "aranyköpés" úgy tűnik örökérvényű.Gratulálok a fogáshoz és a videóhoz!
Vicze.
2011. március 04.
Szia Karesz.
Nem csak tanulni és tapasztalni-hinni is kell! Sajnos nekem még nincs hitem a plasztikokban,lehet régimódi vagyok de szívesebben dobálom a woblereket.
Azért ha aKölkedi részen jársz csónakkal este vagy pirkadat tályékán,pillants ki a part felé mert lehet éppen én pergetek a kövezésen és mitagadás egy kis pálinkával mindíg szívesen szolgálok!
Amúgy 20dkg híján volt 12kg-és a második Drávai pergetett süllőm(az elsőt is ott fogtam elötte este)
Egy modern könyvet én is szívesen olvasgatnák,sőt a Rablótanyákon összes dvd-is szívesen nézegetném.
2011. március 04.
Szia Karcsi!
Nattyon tutti filmecske ;o), szép volt. 5*
Csak halkan jegyzem meg, hogy most ez a munkád kimeríti az "előre megfontolt szándékos izgatás" fogalmát :-))). Jól felizgatod a 'zeccerű pecást, oszt április végéig csoroghat a nyál...
Novi >;-))
ps;
már a múltkor is megjegyeztem, hogy alul-felül az a kis kő /no meg a törések!/ milyen jól tartják a halat
2011. március 04.
Szia Karesz.
Jó kis videó gratula.Szép halak amin nem is csodálkozom, aki látott már nem lepődik meg.
Sokat vártunk de nem csalódtam. Sajnálom hogy nem jött össze az Április, a Murányi Tóniék jönnek a helyetekre, így nem marad üresen. A kedvenc tavatokról kikapartunk egy 8.2-est és több 5 körülit.Tehát ez ott vannak a nagyok is! Üdv Írből és várom az új videókat! Üdv. Zoli.
2011. március 04.
Fisking, köszi, ha ilyen kellemes, vagy inkább izgalmas a rablós halfogásaink élménye, igyekszem majd még egyet s mást összehozni. A horgászat mindannyiunknak hiányzik, ha egy darabig otthon kell maradni...Görbüljön a bot, ha majd mész, üdv.
2011. március 04.
Már nagyon vártam, nagyon nagy öröm nézni,ahogy Karcsibá bűvöli a szebnél szebb süllőket természetesen egy jó nagy 5-ös!!:)( Én már nagyon várom.hogy mehesek horgászni!) Gratulálok a halakhoz és a videóhoz!
2011. március 04.
Emmix, én ezt az "alsó hajó" ügyet évtizedek óta igaznak tartom. Hosszú előkésen fenekezve szinte mindig bejön.
Boxika95, A botod jó lesz, olyan mindenes kis bot a dobósúlyból ítélve, de a süllőre, csukára mindenképpen megfelel.
Maugli 75, azért remélem sok izgalmasat, újdonságot is láttál a kiállításon.
Kopaszkukac11, Bár én az elmúlt tízen-húsz évben nem láttalak horgászni, mégis azt hiszem tanulnod Neked már nem sokat kell, inkább csak tapasztalatokat gyűjteni, de azt sokat, mert az is nagyon fontos. Jó ez így nem igazán pontos, tudom, örökké tanulunk mindnyájan, Te is én is, de a vízen, a horgászat közben tapasztaltakat, semmi sem pótolja. Tehát a Dunán is "ott kell lenni", és akkor nem kell, hogy felhívjál :-) hol laknak a nagy halak? Valami 10 feletti volt az a süllő? Nekem talán úgy rémlik... üdv. Mindenkinek
2011. március 04.
Szia Karcsi.
Igen nem volt rossz -köszi,jó is ha van az embernek egy olyan ismerőse aki TELEFONON KERESZTŰL is megmondja a tutit.
Viszont ha idén már nagyon bizonytalan leszek a dolgomban ,megint kérem a telefonos segítséget.
Addig is csak készítsed a filmeket had tanuljak!
2011. március 04.
Most értem haza a horgászkiállításról, se karcsibáttyám se shimano,oda se megyek többet... Könyvet szivesen olvasnám már, sok az a 16 év. Gratula az új részhez, csillagos 5-ös!
2011. március 04.
Jó napot Karcsibá!
Azt szeretném kérdezni,hogy én nagyon kezdő vagyok a pergető horgászat terén és nem rég vettem egy pergető botot 2.40 25-50g dobósúlyú és hogy ez jó-e nagyyjából "gyakorolgatni"?És még azt , hogy ez jo-e csukázni és süllőzni.
és gratulálok a kiváló műsorához nagyon nagy fan vagyok :D
üdv:boxika
2011. március 04.
Bebizonyosodott az a régi dunai mondás, hogy alsó hajó halat hoz!
2011. március 04.
Karcsikám!
Gratula a filmhez, hmmm, már az 55. rész, nem semmi.
Hiányolom a Piroskabátos úrat, ja és puszilom a kölkedi cigány lányokat.
Üdv:T
...remélem sóskiflivel kezdted a napod!
2011. március 03.
Nekünk is remek móka volt!
Köszönjük Karcsi bá!
2011. március 03.
Gyurika82. Jó kézzel bármelyik rablót megfoghatod vele, ott kínáld fel és akkor, amikor biztosan esznek, rabolnak, hogy nagy legyen az esélyed, nehogy elmenjen a kedved.
Kopaszkukac, csak nehogy felhívjál telefonon, hogy hova menjél horgászni a Dunán?:-) Emlékszel arra amikor nagyon régen, kezdőbb korodban megkérdezted tőlem egy délután: a Dráván hova menjél? És én azonnal mondtam Neked az akkori egyik jó helyemet...Mit is fogtál akkor éjjel?:-) Úgy emlékszem valami hatalmas nagy süllő is volt benne...:-) Na, jó pergetéseket kívánok...
Mogorva, nagyon jó kérdést vetsz fel, kevesen tapasztalják, mert nem hisznek benne, nem próbálják, hogy bizony kijön télen is partközelbe a süllő. Egy társam és én, akik kezdtük a Dunán a plasztikot, nyolc, tíz, esetleg néha tizenöt grammal csak partról pergettünk és nagyon szépen fogtunk. Különösen áradásban. Kicsit más technikát követel a dolog, a lassú tempó közben, mintha kicsit sodortatnál, többször kell feneket fogni, és utána felpöccintetni. Nagyon szerette, szereti ezt is a süllő. Így persze nem könnyű röviden elmondani, a lényeg, hogy működik a dolog sok helyen (akadók közt nehezen) partról is.
Hodu, nehéz volt a szezon lejjebb is nem csak a közép szakaszon, de majd talán jó nyár következik. Üdv.
2011. március 03.
Szia Karcsi,
Kiváló folytatása a remek sorozatnak, remélem jön a következő rész is hamarosan, és persze a menyhalas résznek is:))))
A közép szakasz sajnos fukarkodott az idén, ritkán adott hasonló örömöket, a feleségem meg is említette, hogy nézzelek többet, valóban, téged nézve egyszerűnek tűnik:))))
Gratulálok!!!!
Üdv
Hodulat
2011. március 03.
Biztos olvasója lennék, és szerintem még nagyon sokan!
2011. március 03.
Szia Karcsi! Nagyon jó a videó, nagyon vártam már! Partról dobálva is ugyan annyi esélyem lehet , vagy ilyenkor nem jönnek ki a szélvízre a süllők? Ahogy néztem, pont azt a távolságot horgásztad a csónakból, amit partról csak rövid ideig tudok meghorgászni. Ha ideális súlyú fejet használok, azt a sodrás a damilba kapaszkodva kinyomja a sekélyebb vízbe. Ha nagyobb fejet rakok fel, az meg a sekélyebb vízben , ahol kisebb a sodrás, ott már "lebutítja" a szereléket. Maradjak a könnyebb cuccal a parti övezetben, vagy télen ott nincs esélyem?
2011. március 03.
Üdv. Mindenkinek
Köszönöm a kedves szavakat, Jó tudni, hogy az a régi süllős könyvem még ma is okoz örömet. Fontolgatom, hogy (16 év telt el mióta megírtam) kéne egy újat írnom, mert ezer új dolgot tanultam, tapasztaltam meg azóta én is. Biztosan tudnék vele a kezdőbb süllősöknek segíteni.
Diko, a felszerelés, amit kérdezel: ha jól emlékszem a S. Technium DF., ha tévedek akkor bocs, lehet, hogy a S. Speed Master, de majd visszanézem, az orsó a Shimano 4000 FC volt.
Parcsegabi. :-) No, Te legalább tudod, egy-egy ilyen elcsípésért már tenni kell ott a "délvidéken", ám pezsdülés volt. Kell a szerencse is, de másfelé a Dunán azért fogtam idén télen nagyobbat is. A nagy örömöm viszont az volt, hogy idén volt egy vendégem, aki fogott mellettem, élete első Dunai gumizásán. Ezeket is videóztam és talán még meg is nézzük, mert tényleg örülök neki, hogy az ilyen, csak a történésre, fogásra kihegyezett, "egyszemélyes" munkámat ilyen jól fogadjátok.
Korumsanyi, próbálj rá, ha megjött a kedved, biztos tetszeni fog a pergetés. Köszi mégeccer a "gratokat" BK.2011. március 03.
Szia Karcsi.
Szeretem nézni a filmeidet,csak az a baj hogy ijenkor mindíg rádöbbenek hogy velem van a baj nem a halakkal.
Tavaly óta ápártoltam a Dráváról a Dunára ,az biztos hogy halban sokkal gazdagabb csak megint lehet kezdeni előről a helyismeretet,és belőni a megfelelő vízállásokat.
Talán egyszer össze is futunk majd,ez a bedölt fás szakasz ismerős volt!
Szia Lackó.
2011. március 03.
Melóból hazaérve unottan kattintottam a net-re! Biztos ma se lesz semmi jó kis rablós videó! Tévedtem,és fel is vidított a dolog!!! Köszönöm a jó pecavideót!
ui: most már MENNI KELL PECÁLNÍÍÍÍ!
2011. március 03.
Üdv Karcsi Bá! Nagyon Zsír A Videó csak irigyelni Tudom Tudása és Szakmai Háttere Miatt ! Már Nagyon Vártam Ezt A Videót is! Apropó Szereztem egy 5 cm es Capture Lures Suspending Wobblert ! Mit Tanácsol Mire Lehetek Vele Hatásos?
2011. március 03.
Tegnap délután elkezdtem olvasni A süllő horgászata c. könyvét. Éjfélkor a 116. oldalnál nagy nehezen letettem. Nagyon nagy élmény ez a könyv. Kösz Karcsibá!
2011. március 03.
Nagyon vártam már a következő Rablótanyákon részt!!!
Valami eszméletlen jól sikerült!
Gratulálok a szép halakhoz!
A használt felszerelésről lehetne tudni néhány konkrétumot?
2011. március 03.
Karcsibá ezt nagyon elcsípted.Grat.
2011. március 03.
Király volt!5
2011. március 03.
Ilyen nincs a valóságban. Az a süllő tuti, hogy speciális effekt! :)) Én legalább is nem találkoztam ilyennel már vagy 3 éve a Dunán! Ez persze valószínűleg az én szegénységi bizim. Élmény volt ismét Károly bá! Minden tiszteletem!!!
2011. március 03.
Nem vagyok egy pergető fan, de ez a videó még az én kedvem is meghozta a műfajhoz. Nagyon tetszett, tíz perc tömény infó! Óriási 5ös! :)
2011. március 03.
Bizony nagyon is lehet belőle tanulni. Nagyon jó videó, már bizsereg a tenyerem, alig várom, hogy végre vízen lehessek!
2011. március 03.
Gratuláció a nagy varázslónak!Ez egy jól sikerült rész.Semmi sallang.Átjött a pergetés élménye.Megkérdezhetem ez a kis film,hány órás felvételből készült?Csak így tovább!üdv
2011. március 03.
A rutin meg az évek!:)Szép halacska, pláne élesben! Gratulálok! Ez a sárga manns mifelénk is nagy favorit;-)

üdv.: Peti
2011. március 03.
Ez elég rendben volt, köszi!
2011. március 03.
Van mit tanulnom nekem is, úgy érzem, na ez a videó kiváló alapanyag hozzá :)
2011. március 03.
Üdv!

Az első hely ismerős, egy gumihalas süllőfogást már ott is láttunk! :)
Grat a videohoz, nagyon tetszik!
Még ilyeneket kérnénk!
Apropó, remélem lesz majd tavaszi csukázás is, úgy mint múltkor!
2011. március 03.
Ilyenkor jövök rá, hogy mennyire nem tudok még horgászni! :)
Szuperzseniális film volt, még egy párszor tuti megnézem!
2011. március 03.
hűűűű, szuper!!!!
2011. július 20.
Siklósi Zoltán videója
Hozzászólások száma:
64
Szavazatok száma:
121
Pontátlag:
4
Megtekintve:
37579
2011. július 14.
IV. Rapala ORPB
Hozzászólások száma:
0
Szavazatok száma:
0
Pontátlag:
0
Megtekintve:
19479
2011. július 07.
Harsányi Alex videója
Hozzászólások száma:
23
Szavazatok száma:
59
Pontátlag:
4
Megtekintve:
12160
2011. június 30.
Baksa Bence videója
Hozzászólások száma:
26
Szavazatok száma:
37
Pontátlag:
3
Megtekintve:
14242
2011. június 24.
Rávágás 1. rész
Hozzászólások száma:
22
Szavazatok száma:
14
Pontátlag:
4
Megtekintve:
25012
2011. június 20.
Horváth Szabolcs videója
Hozzászólások száma:
27
Szavazatok száma:
33
Pontátlag:
1
Megtekintve:
10877
2011. június 09.
Rablótanyákon 58. rész
Hozzászólások száma:
28
Szavazatok száma:
19
Pontátlag:
5
Megtekintve:
25688
2011. június 02.
Kádár András videója
Hozzászólások száma:
41
Szavazatok száma:
59
Pontátlag:
4
Megtekintve:
16885
2011. május 13.
Rablótanyákon 57. rész
Hozzászólások száma:
64
Szavazatok száma:
43
Pontátlag:
5
Megtekintve:
34821
2011. május 06.
Sufix-Shimano Harcsafogó Verseny - Merenye
Hozzászólások száma:
1
Szavazatok száma:
3
Pontátlag:
2
Megtekintve:
17281
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »