Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
Halvédők 1. rész
Feltötés dátuma:
2011. január 24.
Kommentek száma:
38
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2011. február 02.
Sziasztok! Nagyjából végig olvastam az eddigi hozzászólásokat, és nagy részével egyetértek. Az biztos, hogy egyedül nem jár senki rapsickodni, és a mai világban már az óvodában is lehet lőfegyvert vásárolni, így meggondolandó az egyéni igazság osztás! Sajnos sokkal felszereltebbek jármű, és önvédelmi eszközök terén, mint az ellenőrzésre jogosult személyek, Nem beszélve arról, hogy álltalában kapcsolataik is vannak "felsőbb körökben"! A büntetési tétel, szerintem még mindíg kevés, mert nem elrettentő erejű. Ha az volna, nem lenne miről beszélnünk! Amíg az országunk vezetői így állnak a dolgokhoz, nem látok gyors javulást. Elméletileg támogatom az ötletet, és magam is megteszem a tőlem telhetőt, de már megint oda jutottunk, hogy az egyénnek kell megoldani azt, amit hivatalnak kellene! A 90-es évek közepén a tassi 5-ös,6-os vízen horgásztunk éjszaka az unokaöcsémmel, amikor a bozótosból a Mohosz Kommandó felfegyverezett tagjai előrontottak, és határozott, kemény ellenőrzést tartottak. Akkor azt hittük, válltozni fog a rend a Duna partjain, de sajnos nem így történt, legallábbis a nagy Dunán nem,mert ott nagy ritkán ellenőriznek bennünket! Az -ös, 6-os vízen azért rendszeres az ellenőrzés, és ritka a szabálytalanság, bár 2-3 éve nem pecáztam már ott.
2011. február 02.
Maximálisan egyetértek veled maugli75!!!!
2011. január 31.
A dünnyögők rúgnak a legnagyobbat a seggekbe!
2011. január 31.
"mert egyébként az otthondünnyögésből nem lesz semmi" :):)
2011. január 31.
www.halvedo.hu/files/halvedo_belepesi_nyilatkozat.pdf
Itt és így lehet belépni.
2011. január 30.
a tiszai élet szerintem mindenhol szar, halőrrel legalább 5 éve nem találkoztam, a varsák szinte egymást érik szajoltól nagykörüig. a természetvédők is csak a könnyű falatokat szeretik, amikor vagonszámra úszik a szemét , vagy -300 as vízen milliárdszámra pusztul a kérész akkor homokba dugják a fejüket. a süllő úgy eltünt mint petőfi a ködben. a rendőrök meg olyan bénák hogy a saját seggüket se találják meg. ezeket mind mi fizetjük .... felháborító
2011. január 28.
Rebel!"Irgalmalmatlan szigorúsággal kéne büntetni".A kiszabható büntetési tételek már egyáltalán nem alacsonyak,hiszen pl.állatkínzásért(Gereblyézés,villanyhalászatstb)letöltendő börtönbüntetést is lehet(ne)adni és a kiszabható pénzbírság is félmillió körül van.A gyakorlatban viszont sokszor el sem jut a hazai uram bátyám viszonyok miatt a feljelentés a bíróságig.a pösti Dunán ez történt..A halvédők lelkes csapata bőszen takarított(bőven volt mit),de a rengeteg feljelentésük kukában végezte.A másik szomorú tény,hogy a félmilliós bírság,csak az átlag pecásoknak elrettentő,egy egy"nagypályás villanymérnök"akár egy jobb nap alatt kitermel ennyit..
2011. január 28.
Tisztelt Somi60!
"Pofátlan módon leszólják a képeket ha valaki az asztalra haza vitt halat bilinccsel együtt fényképezi,miközbe ők mázsákban viszik haza a gereblyézett halakat a vizeinkböl."
A kettőnek mi is a köze egymáshoz? Ön szerint akik a képeket, esetleg joggal. leszólják, azok automatikusan rapsicok, rablók? aztán az,hogy valaki hol lakik hogyan is vág ebbe a témába?
Csak halkan, csendben kérdezem, hiszen én is majdnem pesti bunkó vagyok...
2011. január 28.
Tisztelt Rebel!
Tökéletesen igaza van..Ezek óriási lépések lennének...
2011. január 28.
Tisztelt Vass Csaba!

Gratulálok a kezdményezéshez és egybe sok siket is kivánok hozzá.
Azt azonban kérdezni szeretném hogy lát-e megoldást arra hogy a magukat fényező embereket akik itt az oldalon vetitik a tudományt de közben kint a vizen meg kapálják a halakat,valamilyen módon ki lehessen e szürni esetleg kitiltani az oldalról.
Sok jóérézésü pecás látogatja az oldalt és nagyon elszomoritó hogy a pesti és vidéki kapálógépek itt az oldalon úgy állitják be magukat mint hozzáértö mesterpecások.
Pofátlan módon leszólják a képeket ha valaki az asztalra haza vitt halat bilinccsel együtt fényképezi,miközbe ők mázsákban viszik haza a gereblyézett halakat a vizeinkböl.

Esetleg küldhetek magának konkrét bizonyitékokat adott emberekre vonatkozóan?

Köszönöm

B.
Budapest
2011. január 27.
Weblapomon keresztül http://www.felszinivizek.eoldal.hu/ régóta igyekszem felhívni a figyelmet a felszíni vizeink problémáira, amelynek szerves részét képezi a rabsicok, és egyéb vízparti területhasználók által okozott ökológiai káoszt okozó tevékenység.
Első sorban a fejekben kell rendet rakni.Bízom abban, hogy a weblapomon publikált írások, és kisfilmek segítségül szolgálhatnak.
Az alábbi anyagot a Cibakházi Önkormányzat részére, (aki a holtág többségi tulajdonosa) készítettem, amelyet a közel jövőben, egy csak ezzel foglalkozó testületi ülés fog tárgyalni. E publikációmban a halászati jog gyakorlásával is foglalkozom. Persze ezek a problémák összetettebbek annál, minthogy egyetlen kiemelt problémával meg lehessen oldani.

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&c hrome=true&srcid=0BwyEmyY38FNsNWU4OWFiY2YtZDA3OC00ZmNhLTk2OD AtOGJlYTYwY2UzNjZm&hl=hu&pli=1
2011. január 26.
Kedves melamen!A te apáddal semmi baj nincsen.Sok éve már, a horgász a zsákmányért horgászik.Kölyök koromban,horgásztam a Duna fővárosi szakaszán,nem keveset.Annyi halat fogtunk amennyi elfért a szákban.{engedéllyel,szabályosan.}Akkor volt hal.Kevés volt a rabló.A halászat állami intézmény volt,ugyanakkor halgondozás is.Nem volt betonteknő a parti zóna.Olyan nyurgákat láttam még húsz éve májusban ívni a Mohácsi Dunán,hogy megijedtem tőlük.Fűzfa ligetet borított a folyó.Vastag és vékony faágakkal egyaránt.A halász azt leste,hogy mentheti meg a kubikokból az ivadékot.Akkoriban 3-5 halász egy egész du ivadékot hordott az élőbe vödörszámra.És Ma?Láttok ilyet,nem hiszem.A halász elvitte a magáét,és visszatette azt ami a folyóé volt.Megteremtette a lehetőségét annak,hogy újjáéledjen a halnépesség.Ma?
Más:-A horgász.
megveszi az állami jegyet, kifizeti az egyre{évente}pimaszabbul emelkedő területi jegyet,majd a csillagokban járó eszközök mellett,próbál különböző kanyarokat tenni.
Mik is ezek?....:Pl:Méretkorlátozás nuku,Mennyiségi korlátozás óne,Ívási tilalom,minek?Ez nagy baj.Miért teheti?..-Mert nincs KONTROL!
7 üres megyében nem látni halőrt.Ellenőrt!A vízi rendőr azt sasolja ,hogy kiégett a fehér lámpám izzója,vagy a csáklyám otthon maradt,{és levesz 5000-rel.}
Azt,amikor 6 méreten aluli harcsa csobog apuci szákjában nem látja mert anyuci monokinije világít a szikrázó napsütiben.Más....Említettem előző hozzáröffenéseimben,hogy a BÉRHORGÁSZAT,mekkora veszéj egy folyóvizen.
ÓRIÁSI!MIÉRT?
Mert minden nap szabályosan lop 3 süllőt a patkány ember.Nincs ellenőr aki ellenőrzi a beírást!{Amikor szólok,megfenyeget,hogy 4 lyukas gumival szar hazamenni!}
Rendszámot fogok felírni ezután erre mérget vehet a tolvaj genya.
Az emberi hang ezeknek nem jelent semmit.Gátlástalanok.
Kedves Vass Csaba! Beléphetek ebbe a csapatba?A feltételekről,miértekről,ha lehetne...Egyedül nem!Azonban lesz társam,társaim,erről gondoskodom.Szeretnék újra hatalmas nyurgákat látni a fűzek ágas bogas,rengetegében.Szeretném látni a Süllő hímet amint a gyökerek között legyezi farkával a friss vizet az ivadékokra.
Szeretnék látni hatalmas dunai dévéreket mint annooo...Kárászokat,és fröcskölő balinhordákat.De szép is volt.Tegyük hát,ami a dolgunk!
2011. január 26.
Nos az ember ebben a témában olvas az ország minden pontjáról jót bár legtöbbször rosszat. Az alábbi írások alapján sem vidultam fel egészen. A meglátásom az, hogy az egyszerű horgász (mint én is) a maga hétköznapi lehetőségeivel is hozzátehet helyzet javulásához. Bár ez igen hosszú folyamatnak tűnik. Saját házam táján tapasztalom, amint az Apám (50-es éveiben jár) gyakorlatilag teljesen hülyének néz, hogy visszateszem a halat amit fogtam. Nem tudtam olyan ésszerűen érvelni, hogy a felelősség érzet csírája kibontakozzon benne. A jó hír, hogy már jó ideje nem jár ki a vízre! Bár most az egyszerű horgász oldaláról indítottam a a probléma feltárását jól tudom a már felsorolt megannyi súlyosabb tényező nagyobb szeletet vesz ki a gondok egészéből. Mégis számomra ez szerves része mindannak ami itthon történik. A magam egyszerű eszközeivel kell hozzátennem a változáshoz. Van egy pozitív jövőképem! Ha példát mutatok a körülöttem élőknek, ha felelősségre nevelem a fiamat. ...Én hiszek benne. Remélem Ti is....
Üdv:Kiss Péter (Bp.)
2011. január 26.
Egy pár sorban szeretnék hozzászólni a cikkhez. Jómagam a Balatonon horgászom, immár 40-éve, és úgy gondolom, elég széles rálátással rendelkezem ebben a témában. Sajnos az utóbbi évtizedben erősen gyengült a Balaton nemeshal, és keszeg állománya. Okai között szerepel az intenzív halászat, (mely mára szerencsére csökkenő mértékű), és sajnos a növekvő létszámú intenzív szabálytalan horgászat. Ezen belül fokozottan nőt a megengedettnél több bottal történő horgászat, a megengedett darabszám korlátozás átlépése, és a méretkorlátozás be nem tartása. Az 1980-as években a HOHOSZ Balatoni Bizottságának állományában 5 fő hivatásos halőr dolgozott a tavon, akiket a MOHOSZ később átadott a Balatoni Halgazdaság állományába, azzal az indokkal, hogy őriztesse az a vizet, aki a vízkezelő. Hibás lépés volt, mert így a Horgász Szövetség elvesztette egyetlen korrekt információs lehetőségét a balatoni helyzettel kapcsolatban. Szerintem a jelenlegi kis számú hivatásos halőri állománnyal nem lehet megőrizni a Balatont, annak dacára, hogy a Vízi Rendőrség is aktívan kiveszi a részét az ellenőrzésekből. Ha csak azt sikerülne elérni, hogy horgászaink betartsák a jelenleg érvényben lévő szabályozást, értem itt a darabszám, mennyiség, és méretkorlátozást, pár éven belül, jelentős mértékben megerősödhetne a halállomány. Fontos lenne többek között, hogy horgászaink vezessék a fogási naplót, mert ha fogási statisztikák szerint nincs fogás, akkor joggal mondhatja a vízkezelő, hogy mi nem fogtunk, Ti nem fogtatok, így tehát, az összes hal vidáman úszkál a Balatonban.... Akkor pedig minek telepítsünk?.... Na így lehet tönkre tenni egy vizet !!! !Az orvhalászatot pedig irgalmatlan szigorúsággal kéne büntetni, itt lenne célszerű a "nyugati példát" követni. Szigorú fellépés minden szinten, a horgász morál megváltoztatása, és elérhető lesz, hogy egyik legnagyobb Nemzeti Kincsünk a Balaton,visszanyerje eredeti halállományát.
2011. január 26.
Sziasztok!
Ez nagyon jó és üdvözítő kezdeményezés.
dravafan horgásztársamnak ajánlanám a horgászvizekkel kapcsolatos hozzászólásomat.De nem csak neki,hanem az egész mohácsi horgásztársadalomnak.Sőtt akár mindenkinek.Abban le van írva nagyjából,hogy mohács környékén mi is a bajok egy része.Ízelítőleg....az orvhorgászok/cígók/ elszaporodása,és a kezelhetetlenségük,mert ugye egyedül nem megy a cígó rapsickodni,mert fosik,hogy el lesz kalapálva a feje.Csapatostul vannak néha egy csónaknak nem nevezhető/félig szétrohadt ladik/ valamiben 5-6 egyén is fésüli-gerebjézi a vizet.A halászokról csak annyit,hogy a hálóik már szinte a teljes vízfelületet lefedik.Az álltalam tapasztaltakról csak annyit,hogy a rengeteg hálóba döglött és már foszlásnak indult süllő,csuka,dévérek,kárászok.Amikor a halász nem szedi fel a varsáját,leshálóját stb-stb mert abban "csak" egy 1,5-ős süllő van na meg némi dévér.Az majd amikor már rohad odavonza a csukát és a hareszt.Csodálkozik a halásztársadalom,hogy mohácson útálják őket.Tudnék neveket mondani akik szelektív halászat miatt a horgász egyesület vizén halászva elviszik a süllőt,pontyot,amúrt,harcsát.A horgász egyesület meg nem tesz ellene semmit mert félnek tőlük.A rendőri jelenlétről csak annyit,hogy azokat a horgászokat ellenőrzik akikről tudják,hogy rendben van a papírjuk,mert azokkal nincs meló.Mert a jegyzőkönyv felvétele és az intézkedés az már melót vonz maga után.Na meg a rendőrnek nem éppen nevezhető "kislányokról" akik nem több mint 50 kilósak....azok,hogy merjenek odamenni az orvhorgász bü....s cígóhoz,amikor az árnyékától megijed?Sajnos ez van itt lent az alsó régióban,pedig ha van gyönyörű víz valahol és valamikor volt halbőség akkor itt volt.Sajnos csak volt.Csak egy szösszenet arról,hogy mennyi hal volt itt valamikor.Az én nevelő faterom gyerekkorában/60-70-es évek/ ha lement a szövetkezeti vagy béda vízre csak hazaszólt,hogy anyám gyúrjál tésztát,mert fél óra múlva jövök.Hát ment is a maga kis fogásával/2 ponty,na meg apróhal/és megvolt a halászlé.Ez minden esetben így volt,nem kamu.Nem kellett 10-11 alkalom amire megfogta a kárászt vagy keszeget.Nem pontyot!!!!Csak kárászt és keszeget lehet most ennyi alkalom,lejárás és etetés után fogni.Szomorú ez nagyon.De ami biztos,hogy a halászok és a rapsicok ellen tenni kell valamit.Nyáron én pl:minden alkalommal ha lent vagyok és szabálytalan halászhálókat vagy túlságossan sok lerakott hálót,netán orvhorgászt látok azonnal szemérmetlenül felszedem a hálót és partra segítem,a rapsicnak meg odaszólok sőtt odamegyek ha nincs persze többedmagával és ha csak egy időre is de lehetetlenné teszem a jelenlétemmel a rapsickodását,sőtt volt,hogy őrült módon elkezdtem hangoskodni a vizen a csónakban,hogy a halak is elmeneküljenek,és a többi horgásznak is szemet szúrjon a dolog.De ez meg veszélyes mert tetlegesség is lehet....de azért bízom abban,hogy talán nem esik nekem a csónakban,mert mentőmellény a rapsicnál nem igen van.-))))Mindenesetre én azon vagyok,hogy a HORGÁSZ barátaimmal vigyázzuk a vizeket és odafigyelünk ezekre az egyénekre...
Jó lenne ha ez a kezdeményezés tovább erősödne és csatlakozhatnánk a halvédőkhöz.
Üdv.mindenkinek és görbüljön.
Csukavadász. l
2011. január 25.
Sziasztok! Én nagyon helyeslem amit a srácok csinálnak!!!! Jó lenne ha elnéznétek Soroksárra is!!! Mert a Lajinál megy az igazi rablás!!!! nem 1-2 hanem 20-30 halat visznek el ezek az állatok !!!! Rengeteg a az afroeurópai hiperpigmentált!! Azaz a c-k!
2011. január 25.
Én sz tem szigorítani kellene a Horgászvizsga alapismereteit! Amikor én vizsgáztam Miskolcon az Észak Magyarországi HE nél ott sajnos boldog boldogtalannak odaadták az engedélyt! Olyan ember is volt aki nem tudott írni! 20 dakota között 2-3 man voltunk magyarok.
2011. január 25.
Sziasztok,

igyekszem minden felmerült kérdésre válaszolni.

Jimmy77:
Szeretnénk a kiállításokon részt venni, de ezt támogatásból, vagy szponzorok révén valósítanánk meg - egyelőre a tagdíjból befolyt összeget nem szeretnénk erre elkölteni. Jelen pillanat a Horgászsport, Szakkiállítás és Vásár (HIT) szervezője lehetőséget biztosított nekünk, hogy az Egyesülettel képviseltessük magunkat. FeHoVáról még nem tudok semmit nyilatkozni, szeretnénk itt is megjelenni. Ezek az információk körleveleinkben és a halvédő oldalon, és a halvedo.blog.hu-n megjelennek majd folyamatosan.

A legnagyobb segítség, ha beléptek, növelve ezzel a létszámot (minél többen vagyunk, annál hamarabb, és több mindent érünk el), és hogy a helyi problémákat, mint pl az ívási időben letett rengeteg halász szerszámról, gereblyésekről, és egyéb felháborító dolgokról bizonyítékokat szereztek (pl videó, fotó), és eljuttatjátok a halvedo@gmail.com-ra, vagy a postacímünkre, de személyesen is odaadhatjátok nekem. Eddig az illetékes szakemberek nekem mindig arra hivatkoztak, hogy ezek (amiket pl diko tapasztalt a Tiszán) mind alaptalan vádak, nincs bizonyíték. Készítsünk egy adatbázist, hogy hol, és mi folyik (vagy mi nem pl ellenőrzés) a vizeken, eztán fordul a kocka.

halmil:
Az, hogy nehéz feladat nem kérdéses, ezért sürgetjük az összefogást, és kérjük mindenki segítségét.

ladikos:
Kocsija a másik oldalnak is van, ezt szükséges mérlegelniük nekik is.

common:
Ez általános, szinte mindegyiknek van saját tava, vagy valamilyen érdekeltsége halas, vagy horgásztóban.

sonik79:
Kérlek, a halvedo@gmail.com-on írd meg elérhetőségeidet, amint összeállt, belépett hozzánk egy csapat a ti szakaszotokon, megkeressük együtt a vízhasznosítót.

Szolnoki konf:
Úgy tudom, idén újra lesz egy konferencia (febr. 2.fele), ahol megtudhatjuk az illetékesektől, hogy milyen konkrét intézkedések történtek az ott elhangzott ígéretek megvalósítása érdekében, ennek időpontjáról szerintem itt is, és a mi oldalunkon is értesülhettek.

titi75:
Sajnos nem ilyen egyszerű - de szép is volna... ezen dolgozunk.
2011. január 25.
Dravafan!Sok minden mással együtt,ez is egy a parti horgászok,illetve a nem gyakorlott radarozók legendái közül..Hála Istennek még a millió feletti árfekvésű radarok sem mutatják a fekvő harcsát.Ez 100%A simítózásnak pedig nincs köze a trollingozáshoz,de inkább nem írnám le,mert az oldalt nemcsak"halvédők"olvassák..
2011. január 25.
Istenek vagytok!! A Dunán (Szekszárd) Bóni-fok felé mikor jöttök ellenőrizni?
2011. január 25.
Üdv Emberek!A kezdeményezés nagyon jó és komolynak is tűnik.Csatlakozzunk minél többen!A mohácsi Duna szakaszon is nagy divat pl. a "simítózás".Ezt kb. úgy kell elképzelni mint egy trollingos gereblyézést.Akik ezt űzik vesznek egy komolyabb (akár sok százezer forintos) radart ami gyakorlatilag olyan részletességgel mutatja a feneket hogy az elfekvő harcsát meglátják a képen.Innentől kezdve csak belerántja a paraszt és annyi...Tehát ha ellenőriztek srácok és valakinek a csónakjában nagyon modern radar van de amugy a horgászcumók nem túl korszerüek akkor az már gyanús lehet.Legmélyebb tisztelet a kivételnek.Üdv és sok sikert!D.
2011. január 25.
Sikerült újranézni a videót.
Tudja valaki esetleg, hogy a 2010.februárjában Szolnokon megrendezett horgászati konferencián elhangzottakból valami megvalósul-e?
Ha jól emlékszem Tisztelt Vass Csaba Ön is ott volt

Üdv mindenkinek!
2011. január 24.
Sziasztok srácok végre már remélhetően történni fog valami!!! Köszönjük nektek!!!
2011. január 24.
Én a Duna 1755fkm környékén horgászom,és sajnos itt is nagyon sok rapsic van.A youtube-os videó is itt készült a kapálóról.A helyi halász is sáros,mindenben amiben csak lehet.A hatóságok csak legyintenek rá.Amiben tudok a segítségetekre leszek a jövőben,van motorcsónakom is,ha szükség lenne rá,rendelkezésre bocsájtom!
2011. január 24.
köszönjük a helvédőknek!
2011. január 24.
Minden elismerésem a tiétek!!!!
Nagyon időszerű illetve remélhetőleg nem késő a kezdeményezés, dutyiba az összes halpusztító bűnözővel!
Balog Tibor Szolnok.
2011. január 24.
Hello ! Igen jó,hogy van ilyen ! Mi felénk van olyan akinek sáját horgász tava még is a Duna holt-ágából lopja a halat ! És nem egszer elkapták,de ennek ellenére úgyan úgy csinálja és a mai napi lett van neki a csónakja a vízen ! És azokról nem is beszélve akik lemenek menyhalra horgászni közeben söröcske röviddel és a üres doboz vagy üveg meg ott maradt egykupacban összerakva ! Csak nem értem,ha összerakja akkor miért nem viszi el ?
2011. január 24.
Minden elismerésem a tiétek! Mifelénk aki beleköt a halászba, rapsicba, annak könnyek kilukadnak a kerekei (jobb esetben). Hajrá, hajrá, hajrá! Remélem sikerrel jártok!
2011. január 24.
Nem baj srácok, azért én még meghajigálom kővel, megverem kézzel, ha ilyen tetvekkel találkozom.
2011. január 24.
Sajnos lenne mit tenni, hajrá fiúk!
2011. január 24.
Pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=PDOKwpIsSE4&feature=rel ated
2011. január 24.
Jó lenne, ha valóban elindulna egy mozgalom a horgász érdekek képviseletére és védelmére (végül is ez valósul meg a halvédelemmel). Azért ne kapkodjuk el a törvényjavaslat benyújtását. Fel kell mérni a károkozó tényezők fajtáit és súlyukat, szerintem ma a sorrend:1.legális halászat rablógazdálkodása, 2.rapsic halászat és horgászat, 3. környezetvédelmi hiányosságok és baklövések (lásd pl. kormorán) 4. engedélyes horgászok szabálytalanságai. Ez egy nagyon nehéz harc lesz, mert több milliárdos üzleti érdekekkel szemben is fel kellene adott esetben lépni!

Ám ahogy Hallgatag Vilmos mondta: "Nem kell győzelmet remélni ahhoz, hogy küzdjünk, sem sikereket aratni, hogy kitartsunk" (mellesleg az ír protestánsok az ő győzelmét ünneplik már pár száz éve)
2011. január 24.
Végre, végre végre!!!! Várom a 2.részt!
Azt remélem ez nem csak képmutatás és törlik a rapsicokat az oldalról!
2011. január 24.
Szervusztok!

Valóban volt egy kis technikai malőr a videóval. Javítottuk! Nézzétek (újra)! :)

Üdv
2011. január 24.
hali! szerintem már megjavult, már megy végig!
2011. január 24.
Nekem négy perc után, szöveg közben vége a filmnek! Nálam van a hiba?
2011. január 24.
Sziasztok!
Nagyon örülök hogy megalakult az egyesület!
Felénk a Tiszán(296fkm)még nem igazán találkoztam rabsiccal, de viszont amit a halász művel az fölháborító(VARSÁK TÖMKELEGE AZ ÍVÓHELYEKEN)!!!!
Kérem ha tudjátok jelezzétek hogy hogyan tudnám segíteni a munkátokat,önzetlenül tisztaszívvel segítek!!!!

Üdv, egy szolnoki horgász!
2011. január 24.
Szevasztok !
Az idei kiállításokon is kint lesztek ? Gondolok A Fehovára és a HIT csarnokra .
Üdv J
2011. április 07.
Rablótanyákon 56. rész
Hozzászólások száma:
27
Szavazatok száma:
14
Pontátlag:
5
Megtekintve:
40890
2011. március 29.
Finomszerelékkel az osztrák Dunán
Hozzászólások száma:
1
Szavazatok száma:
8
Pontátlag:
4
Megtekintve:
15816
2011. március 17.
Bajnoklesen - Andy Kinder
Hozzászólások száma:
7
Szavazatok száma:
11
Pontátlag:
5
Megtekintve:
28186
2011. március 03.
Rablótanyákon 55. rész
Hozzászólások száma:
70
Szavazatok száma:
38
Pontátlag:
5
Megtekintve:
32153
2011. február 22.
Halvédők 3. rész
Hozzászólások száma:
46
Szavazatok száma:
7
Pontátlag:
5
Megtekintve:
16052
2011. február 11.
Bajnoklesen - Jamie Masson
Hozzászólások száma:
11
Szavazatok száma:
21
Pontátlag:
5
Megtekintve:
18725
2011. február 03.
Halvédők 2. rész
Hozzászólások száma:
25
Szavazatok száma:
12
Pontátlag:
5
Megtekintve:
15690
2011. január 24.
Halvédők  1. rész
Hozzászólások száma:
38
Szavazatok száma:
30
Pontátlag:
5
Megtekintve:
19392
2011. január 18.
Rablótanyákon 54. rész
Hozzászólások száma:
47
Szavazatok száma:
22
Pontátlag:
5
Megtekintve:
26151
2011. január 07.
Osztrák bajszosok nyomában
Hozzászólások száma:
6
Szavazatok száma:
20
Pontátlag:
4
Megtekintve:
15010
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »