Bajnoklesen | Energofriss | Halveszély! | Külföldi horgászatok | oRIGo | Rablótanyákon | Reklám | Verseny | Videópályázat
Halvédők 3. rész
Feltötés dátuma:
2011. február 22.
Kommentek száma:
46
Pontozás:

1

2

3

4

5
Kulcsszavak:
Hozzászólás:
2011. április 05.
Mi a helyzet srácok, lett pozitív hatása a videó sorozatnak? üdv. L.
2011. március 02.
Mert nem haldós pellettel csaliztatok,arra jön minden még a sivatag közepén is..:)
2011. március 02.
Hello!
Így igaz. Egész télen a Dunaújváros közeli vizeket vallattam a Dunán gumihallal és twisterrel. Január első hétvégéjét kivéve minden hétvégén lent voltam a Dunán pergetni. Reggel, napközben és alkonyatig.
Semmit nem fogtam, még kapás sem volt. Az utolsó halam tavaly november végén jött az egyik kedvenc kövezésemen, egy szép 4kg-os balin, de őt wobblerrel sikerült becsapni.:)
Üdv:)
2011. március 02.
Egy kicsit korábban kellett volna elkezdeni, akkor a Kunságiból sem tűnt el volna számolatlanul a hal, illetve a tihanyi nagy pontyok is úsznának még!
Kecskére,káposztát?
2011. március 02.
r2c7!
Jól látod! Végre valaki le is írja.
Miles
2011. március 02.
A gyanúsítgatásod visszautasítom és ajánlom, válogasd meg a szavaidat (ezek szerint te vagy az, ki névtelenül, emailben is zaklat). Ha valami problémád van, várom a jelentkezésed emailben vagy telefonon (vagy személyesen), de ezt a név nélküli gyanúsítgatást jó lenne abbahagyni. Ezzel bakot lőttél, keresgélj tovább.
Ha pedig a Halvédő egyesület munkájában szeretnél segíteni, várjuk az ötleteidet, jelentkezésedet.
2011. március 02.
jurinovics,
te nem vagy becsületes ember, más nevében írsz honlapot és más nevét használod emailcímnek.
Hitelteleníted az egész HALVÉDŐ-t, ide becsületes emberek kellenek.
Légy szíves lépj ki.
2011. március 01.
A Duna szerintem eddigi legsiralmasabb arcát mutatta az idei gumihalas szezonban. Nem állítom, hogy nem múlt rajtam is a dolog, hiszen nem tartom magam a módszer mesterének, de azért az elmúlt években sikerült fogni párat. Idén egy jött, az is nagyon keservesen. :( Jó lenne, ha a kőszórásokon hal lenne áramozók helyett...
2011. március 01.
Kedves Horgásztársak!

Az idei gumihalas szezonnak vége. A szezon ami nekem időjárástól függően kb. december közepén-végén kezdődik. Emlékeim szerint ~ 10 napot tudtam eltölteni a Duna hátán effektív gumihalazással. A fogásokat aláhúztam és összesítettem majd megszoroztam 100-al és az eredmény így is nulla. Hogy miért? Mert nullának bármely szorzata. 0.
Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki így járt.?
2011. február 27.
Hitel térdemlően állíthatom,Két helyen árulnak halat a Pécsi Vásárcsarnokban.A Bal főbelyárat baoldali első boltjában,valamint a buszmegállók felé,fedetlen helyen.
2011. február 27.
Kopaszkukac11!
A 33-35 cm-es MÁRNÁK,A 30-50cm-es pellérdi tóból valók?
Mellesleg a jelenlegi tóbérlő jóbarátom.A csarnokban, csak a hivatalos halboltba szállítanak.Amit én említek annak köze nincs mindehhez!
2011. február 27.
Solyi,a tudatlanság és a melléduma közt van különbség!
A vásárcsarnoknál hány halárus is van?
2011. február 27.
Már a Mohácsi cigánygyerekre gondolsz?Kopaszkukac11!Ugyan!Megvezetve ,hülyének nézve,hogy nézek ki??A kölkedi Dunán húzza a hálót,és a Bédákba.Nem kajálom a mellé dumát.
2011. február 27.
Solyi azik a Pellérdi halastóból valóak!
2011. február 27.
Kedves jurinovics.
A pécsi vásárcsarnokba látogass el szombatonként.
Furcsa dolgokat látsz ott.
KIS HARCSA,KIS CSUKA,KIS SÜLLŐ,KIS PONTY.Halász kft-től.Kissebbségben az erő!
A pofátlanságot amit ott neked az arcodba nyomnak az pedig vérlázító.
2011. február 26.
Admin.Nagyszerű hozzászólás.ÜDV:25EGO
2011. február 26.
Szerencsen árul minden szombaton.
Tavaly cirkuszoltam vele mert május közepén 20 centis balinok voltak nála, ponty, és 3-4 kilós harcsák.
Azt mondta gazdaságból van, de papírja nem volt róla, a helyi egyesület korrupt vezetője pedig nem foglalkozott vele.
2011. február 26.
Ezúton szeretnék bocsánatot kérni nyilvánosan O.I.-tól,előző hozzászólásomért.Sajnos,és tudom ez nem mentség,nálam "minden összejött",már ami a rossz dolgokat illeti,és hát előbb "beszéltem",mint gondolkoztam volna.
2011. február 26.
Ez hol volt, melyik piacon?
Esetleg legközelebb, ha ilyet látsz, és a telefonoddal lehet fotózni, készítenél pár képet és elküldenéd a halvédős címre? (Persze, ha rövid videót tudsz csinálni telefonnal, az még jobb, ha a halász feje is látszik rajta, az meg már tökéletes...) Köszi.
2011. február 26.
Ma reggel a piacon az egyik halász élő csukát árult.
Nem tógazdaságból hozta, mert csak dévér volt mellette.
2011. február 25.
a körös-horgász fórumára is érdemes benézni, elképesztő, amit 1-2 halász összehord
2011. február 25.
Szerintem nem, mert én még megtudtam nyitni.
De ez már pofátlanság nem?
2011. február 25.
...hamar elkelt.... :(
2011. február 25.
Sajnos az :(
Árulni legális.
2011. február 25.
Tudja valaki, hogy ez legális dolog egyáltalán?
2011. február 25.
http://haltarto.hu/horgaszaprohirdetes/elektromos_halaszgep_ 98272.html
Szerintem érdemes megnézni :(
2011. február 25.
Elkezdődött az ívás időszaka:
http://halvedo.blog.hu/2011/02/24/felhivas_megkez dodott_az_ivas_idoszaka
(ha valaki arra járna)
2011. február 25.
Nem érzem hogy akkora nyomásnak lenne kitéve a Balaton ,hogy a halak ne találnák" a helyüket!Főleg novembertől májusig azért elég minimális a létszám a vizen a frekventáltabb helyek kivételével! Na erre az esetre lehetne "alkotni" valamiféle szabályozást!
2011. február 24.
T isztelt steveolson! Nem vitorlás függő a halorzás,főleg az kora téli időszakban! Azt meg elhiheted nekem, hogy a csónakos horgászok szint úgy tarajos sülként néznek ki mint némely vitorlás csak ők megvárják a sötétedést!Amúgy semmivel sem nagyobb az esély vitorlásról ha van megfelelő helyismeret ,tudás és csipetnyi szerencse is a csónakos tarsolyában!Ostobaság azt hinni hogy a meder mértani közepe felé egyenes arányban nő a hal mennyiség és a méret nagyság!Pedig sajnos a Balatonon még mindig ez a nézet az általános ,ebből fakad a vitorlás csónakos ellentét!Az egyedüli érv ami a vitorlás mellett szól az a biztonság érzet és a kényelem!Sokszor van úgy ,hogy a csónakosok 2000-3000 m túl ülnek kockáztatva vizirendészeti eljárást és életüket vitorlás pedig néhány száz méterre a parttól! -és igy is fognak Tisztelt Rebel! jómagam is a ló túloldalától tartok! Sajnos a horgászati kultúránk fejlődése még várat magára(min 1 generáció) addig maradnak a különböző és ellentmondásos horg.rend,etikai szab ,tőrvények.Csak nehogy addig fejlődjenek mig végül a szegre akasztott felszerelést nézhetjük hónapokon keresztűl.ez "jót" tenne az erősödőben lévő horgászturizmusnak is! Ált tilalom:megerősitettél abban ?hogy ha másra nem is, de a dévér és karika keszegre jó volt a tilalom de valljuk meg nem igen veszélyeztetett az állományuk!A harcsára meg ott a faj szerinti!Meddő és továbbra is feleslegesnek találom az újbóli életre hivását!-ennyire azért ne legyünk önkinzók és áldozat vállalók egy okafogyott tilalom felállitásáért.
2011. február 24.
Szép dolog ez a "halvédő...",de ugyan kérdezzétek már meg az Orbánt,hogy mit csinál azzal,aki az ő általa lerakott tartásokon horgászik?( az RSD-én vannak a tartásai,a tököli parkerdőnél,ha valakit érdekel,privátban leírom,hogy hol.Tudtommal a kis-Dunán nem létesíthetsz tartást,és ami fontos,ezeket ÖKÖLJOGGAL nem védheted) nehogy véletlenül egy-két civil zsernyák menjen oda pecálni,mert akkor az egyik "nagy"halvédővel kevesebb lesz az egyesület!
2011. február 24.
Olvasgatom a hozzászólásokat, 90%-ban egyetértek is vele, de vigyázat, a nagy buzgóságban ne essünk át a ló túlsó oldalára. Mire is gondolok? 14-éven keresztül dolgoztam a Balatonon mint hivatásos halőr, a MOHOSZ állományában, tehát szó sincs róla, hogy halászat párti lennék. Sajnos a horgász társadalom nagy része nem tudja, vagy nem akarja tudni, de a balatoni általános tilalom eltörlését a horgászok kérésére hajtották végre. Ebben az ügyben jeleskedtek az intéző bizottságok, és a megszüntetés mellett kardoskodó horgász vezetők. A megszüntetésnek egyetlen érve volt: mivel a ponty ívása erre az időszakra esett,de a kutatások szerint az ivadék nem kelt ki, vagy még elúszás előtt elpusztult a szikzacskós ivadék, eredménytelennek tekintették az ívást. És akkor jött a kérdés, hogy a bőséges keszeg állomány mellett, mi szükség van az általános tilalomra. Jómagam több esetben felszólaltam, hogy legalább 1 hónapra békét kéne hagyni az amúgy agyon zaklatott halaknak, hát elmondom, a legtöbben hülyének tituláltak. Az viszont valóban tény, hogy a Balatonon tényleg nem fog senki itt született kis pontyot De ez természetesen nem lehetett indok, már csak azért sem,mert a parti kövezéseken, a nádban történő keszeg ívást szinte mindenki kihasználta, és bizony nagyok sok feljelentés született a mértéktelen-etikátlan halelvitel miatt. Emlékszem, egy időben még arról is szó volt, hogy eltörlik a fogási naplót....Na akkor mi lett volna. Egy sporttársunk említette, hogy tiltsák be a vitorlásról, csónakból történő horgászatot. Azért ez meredek lenne. Azt még megemésztik az emberek, hogy szigorításokra szükség lenne, de a vízről történő horgászat tiltása mérhetetlenül nagy ellenállást váltana ki, főleg a halvédőkkel szemben, és erre szerintem semmi szükség nincs .A magyar horgászmorál változtatására viszont mindenképpen szükség van, de az ésszerű keretek között. Szigorúan kéne büntetni a több botos horgászatot, a darabszám, és a faj szerinti méretkorlátozás betartását, és a fogási napló elmaradt vezetését, azonkívül az őrizetlenül hagyott horgászbotokkal történő, (automata) horgászatnak semmiképpen nem mondható rapsickodást, amelyet előszeretettel alkalmaznak sokan, az őszi idők beálltával, az elnéptelenedett vitorlás kikötőkben. Ha ezeket az általam említett szabálytalanságokat sikerülne mérsékelni, netán megszüntetni, akkor pár éven belül jelentősen megváltozna a Balaton halállománya.
2011. február 24.
Tisztelt chronos!

A vitorlásokkal eddig csak negatív tapasztalatom volt. Mifelénk nagyon sokan a "vitorlásokat" motoros halorzó eszközként használják, a vitorlázáshoz pedig semmi közük. Úgy tudom a motort csak a kikötő közvetlen elhagyására és megközelítésére lehet használni, hát a legtöbben nem így teszik! Elszomorító a látvány amikor egyettlen horgász 6-8 készséggel horgászik éjszaka a legjobb haltartó helyeken esélyt nem adva a csónakos és parti horgászoknak a süllő fogásra! Mint a sündisznó úgy néznek ki sokszor a hajók! Nekem sajnos csak negatív tapasztalatom volt, de igazad van nem lehet általánosítani és elnézést, ha megsértettelek! Nem hinném egyébként, hogy ezekre az emberekre irígynek kellene lennem!
2011. február 24.
Tisztelt steveolson!A szavaid mögött sajnos kicseng az irigység!nem tudom mi a problémád a vitorlásról való horgászattal?Közel 3x annyiba kerül a területi jegy mint a partmenti! ha arra gondolsz hogy halorzás céljára alkalmasabb,netán arról fosztják ki a Balatont,akkor csak az irigység szagát érzem szavaidban vagy a tudatlanságot,esetleg azt ,hogy elég szűk környezetben mozogsz horgászat terén! Az általános tilalommal kapcsolatban:van valakinek fogalma miért is szüntették meg?gyanitom kevesen tudják!Mert egyetlen halfaj az amit védett az az időszak(ápr20-máj20-ig)a dévérkeszeg ami olyan tömegben van már jelen ,hogy félő az állomány összeomlik,ráadásul teljesen elcsökevényesedett már ami elővetiti a problémát! Nem értem miért is a horgászatot kellene korlátozni halaink védelmében!!!!Gondolom te sem a sufniban szereted nézegetni a felszerelésed hónapokon keresztűl ! A 2010 év 100millió pluszt hozott a nonprofit cégnek!!Talán abból jutna profibb halőrzésre is,úgy eszköz mint ember" állományban" persze ha akarják.Az alsó méretek megemelésével egyet értek a felső mérethatárral nem!(ezt most nem fejteném ki) Tisztelt Admin! egyetértek a honlap állásfoglalásával! mindeki kedvére ott böngésszen, ami tetszik Üdv
2011. február 24.
Természetesen senkinek sem kötelező befizetni pénzt, emellett ezerféleképpen tudjátok segíteni az egyesület munkáját: az is nagy segítség, ha csak a horgász ismerőseiteknek elmondjátok, hogy van egy ilyen egyesület, mik a céljai, stb. A központ e-mail címünkre várjunk mindenkinek az ötleteit, legyen szó akár halőrzésről, akár halászati törvény módosításról - a cél az, hogy mindenkit meghallgassunk, aki építő jellegű ötlettel, javaslattal hozzá tud járulni a cél eléréséhez. Sokat segítenek azok is, akik szimplán bejelölnek minket a Facebookon és 1-1 hírünket like-olnak: a kattintás ingyen van, mégis sok emberhez eljuthatnak ezáltal a hírek. Nagy segítség lenne, ha küldenétek szabálytalanságokról (rapsicokról, orvhalászokról, gereblyésekről stb.) készült felvételeket, képeket, videókat, beszámolókat - minél több ilyet összegyűjtünk, annál hatékonyabban tudunk fellépni ezek ellen. Ebből a pár példából is láthatjátok, hogy nem feltétlenül pénz kell az egyesület céljainak megvalósításához, hanem összefogás, kommunikáció, tenni akarás.
2011. február 23.
Kedves Horgásztársaim!Ti nagyon Hülyék vagytok ha nem veszitek észre,hogy mi folyik itt.Eböl az egészből nem lesz semmi.Ugyanis én ebben nem látok semmi fantáziát csak egy kibontakozóban lévő piramisjátékot.Mi befüzetünk1500ft a működésük fedezetére és ebből az Ebrora járnak horgászni.Gondolkodjatok egy kicsit ha 3000 horgász befizeti az 1500ft akkor hány mázsa halat lehetne venni.Ugyanis már létezett egy hasonló egyesület Rapsic az is megszűnt.Mert szerintem pályázat alapján fenn lehet tartani egy egyesületet.És mi mit kapunk ezért cserébe?Eltelik 3-év és még mindig nem fog történni semmi az egyesület megszűnik mi meg kidobtunk 4500ft.Milyen halászati vagy horgászati törvényt akartok módosítani még mi be füzetünk 25000 addig egy halász 150000.Itt nem a törvénnyel van baj hanem a MOHOSZ-al és a horgászegyesületekkel akik nem képeznek halőröket és nem ellenőriznek holott a befolyt összegből meg tudnák tenni.Előbb szerintem itt kellene rendet rakni.
2011. február 23.
Tisztelt Admin!

Még egy dolog! Nem azzal van feltétlenül a baj, hogy egy horgász halat eszik, hiszen az ősi zsákmányszerző ösztön erről szól. Ez minden horgászban megtalálható valamilyen szinten. Csak az elvitt halak mennyiségével, a mérték nélküli rablással és a gusztustalan képekkel meg megnyilvénulásokkal van a baj. Én sem vagyok 100%-ig c&r horgász, de megpróbálok tisztelettel bánni azzal a hallal is, amit végül elfogyasztok. És nem teszek fel külömböző véres-beles, konyhai-előszobai "képnek" nevezett förmedvényeket, hogy másokat provokáljak szándékosan a 28-adik regisztrált nevemmel. Persze izlések és pofonok!

Bocs ez még kijött belőlem.
2011. február 23.
Javaslat:

A Balatonon betiltanám az éjszakai "vitorlázást" vagy a vitorlásról való "horgászatot" szabályoznám, így talán kevesebb süllőt rabolnának el a vízből. Természetes vizeken lecsökkenteni a napi fogható mennyiséget, mind nemes mind az egyébb kategória esetében. Éves, havi és vagy heti kvótát is érdemes lenne megállapítani! A kösüllőt védett halnak nyilvánítanám, legalább addig míg újra el nem tud szaporodni. Általános ragadozóhal tilalom bevezetése a viták elkerülése érdekében február 1- április 30-ig. Süllő csuka alsó mérethatárának megemelése 10 centivel, felső mérethatár megállapítása amerikai, kanadai mintára. Általános tilalom visszaállítása a Balatonon, fokozott halőri jelnlét minden évszakban. Hirtelen ezek jutottak eszembe!

2011. február 23.
Tisztelt Admin!

Köszönöm a gyors és kielégítő válaszodat!

Hajrá Halvédők!

2011. február 23.
Csatlakozzon mindenki, ahogy Csaba is mondta egységben az erő.Ha az összes tag évente fejenként elcsíp egy rapsicot akkor egész gyorsan "megtisztulnak" a vípartok.
Egy javaslat a törvényhez:Aki a vízparton szemetet hagy maga után nem büntetném meg hanem egy hét vízparti szemétszedésre kötelezném közmunkában...
D.
2011. február 23.
Sziasztok!
Én a kettős körösön horgászom már kb.18 éve de, ami már itt folyik a felháborító és úgy döntöttem, hogy lehet abba is hagyom a körösi pecát. Azért untam bele az egészbe, mert a szanazugban ami folyik az már tűrhetetlen, itt nyáron a motorcsónakoktól nem lehet horgászni, mert némelyik meglátja a horgászt, és direkt ráhúz a hajójával nem mindegyik ilyen de, sajnos a legtöbb ezzel szórakozik. Nagyon sok hajósnak a hajópapírjai, sincsenek meg de, a vízirendőrök ugye haverok és így nem is kell! A szanazug kiskirálya, pedig télen gereblyézéssel tölti a napjait és sajnos eredményesen hiába a bejelentés jó a kapcsolata! Van neki egy mocsárjáró hajója, amit engedély nélkül használ és ugye ezt is megteheti, mert senki nem szól rá! A mocsárjáró hajóval általában ívó helyeken hajókázik, tavaly már utat is csinált a kiöntésben a hajójának, ami fák kivágásával is járt! Amikor mentem ki horgászni akkor láttam meg azt az utat, ami úgy nézett ki mint egy nagyobb bicikli út, és ha egy kicsit följebb jön a víz a körösön, akkor már nekünk horgászoknak az út miatt meg sem lehet közelíteni a helyet. A halvédők hozzá állása nagyon tetszik sok sikert, kívánok nekik! Végül itt egy kis videó a szanazug kiskirályáról!
http://www.youtube.com/watch?v=nvDr9CSmkQI
2011. február 23.
Szervusz steveolson!

A felvetésed jogos és nyilván sok ember fejében megfordult már. A peca.hu indulása óta megpróbáltuk követni azt a vonalat, hogy az oldal cenzúrázatlan portálként üzemeljen és egy olyan összetartó közösség alakuljon ki rajta, mely kitaszítja magából az olyan embereket ("horgászokat"), akik nem a sport szépségéért, a természet szeretetéért járnak ki a vízpartra, hanem a nyereségvágy, pusztítás, felvágás motiválja őket.
Ami a peca.hu magazinjába, híreibe, valamint a PecaTv-be felkerült az elmúlt pár évben, azért bátran vállaljuk a felelősséget, úgy gondoljuk, ami tartalmat ott találtok, az színvonalas, példamutató, szórakoztató. Ami a felhasználók által feltöltött képekhez, valamint a hozzászólásokhoz került, az pedig maga a valóság (majdnem a valóság).

Számos ember van, aki komolyan veszi a halakkal való kíméletes bánásmódot, valamint a C&R filozófiát és persze véleményt nyilvánít a másik oldal is. Úgy gondolom nincs is ezzel baj, senkit sem törölhetünk, vagy ítélhetünk el azért, mert leírja, hogy ő bizony jóízűen megeszi a megfogott halat, vagy mert leírja a negatív véleményét a kíméletes bánásmódról.

Sok esetben tapasztaltuk, hogy aki elsőre igénytelen képet készített a fogott halról, az a hozzászólások hatására a következőt már úgy készítette el, hogy az méltó legyen a zsákmányhoz. Emiatt hagytuk, hagyjuk fent sok estben ezeket a képeket. Sok fiatal csak akkor szembesül azzal, hogyan is kéne bánni a kifogott hallal, amikor a feltöltött képéhez érkezik 10 hozzászólás. Ha 10 ilyen kép gazdája közül csak 3 elgondolkodik a képéhez érkező hozzászólásokon, úgy gondolom már megérte fent hagyni.

Van persze olyan eset is, amikor valaki/valakik abban lelik örömüket, hogy ocsmány képekkel botránkoztatják meg a látogatókat, sőt szándékosan provokálják azokat a hozzászólásaikban. Az elmúlt években közel 600(!!) regisztrációt töröltünk pusztán azért, mert szándékosnak véltük a provokációt. Teljesen megszűrni persze nem lehet ezeket a regisztrációkat, így fordul elő sok esetben, hogy igyekezetünk ellenére fent maradt egy-két nem éppen gusztusos fénykép. Olyan is volt, ami alá annyi hozzászólás érkezett, amely komoly vitát indított el az adott témában. Az ilyen képeket azért nem töröltük, mert az alatta kialakult, egyébként felettébb tanulságos vita is elveszett volna. Ezekkel a képekkel és feltöltőikkel kapcsolatban hozzá kell tenni, hogy meglehetősen kitartó emberekről beszélünk, akik képesek éjszakákat fent maradni azért, hogy hódolhassanak eme beteges szenvedélynek.

Hogy sokan elfordultak az oldaltól, azt nagyon sajnáljuk, hiszen pont ezek az emberek tudtak volna példát mutatni a képeikkel, hozzászólásaikkal. Akik még itt vannak, azoknak ezúton is nagyon köszönjük!

A Halvédős srácok törekvéseivel maximálisan egyet értünk, amiben tudjuk, segítjük a munkájukat. Aki nyíltan vállalja az oldalon, hogy rapsic, sőt ezt képekkel is bizonyítja, az könnyen lehet, hogy ezekkel a megnyilvánulásokkal saját maga ellen cselekszik.

Üdv
2011. február 23.
A peca.hu szerkesztőségét nem teljesen értem. Amellet, hogy kiállnak egy ilyen nemes cél érdekében, engedik, hogy cenzúrálatlanul kerüljenek fel ocsmányabbnál ocsmányabb képek. És mindenféle tudatlan pont a filmben is elhangzó dolgokat semmibe vevő emberek, pocskondiázzák egymást és a jóérzésű horgászokat is a feltett képek alatt.
Azt hiszem nem én vagyok az egyetlen olvasó és regisztrált tag, akit majdnem teljes egészében elvesztett az oldal. Már csak a videók és a pergetős cikekk reményében lépek néha vissza!
2011. február 22.
Ne lehessen horgászcsónakkal vízen tartózkodni a Balatonon (vagy akár egyetlen természetes vízen sem), és a vitorlásokon is tilos legyen bármilyen halfogásra alkalmas eszközt tartani a süllő tilalmi ideje alatt! Az általános tilalom visszaállításáról nem is szólva...
2011. február 22.
csatlakozzon mindenki
2011. február 22.
végre valami elkezdődik! csatlakozzon mindenki aki csak tud!
2011. április 07.
Rablótanyákon 56. rész
Hozzászólások száma:
27
Szavazatok száma:
14
Pontátlag:
5
Megtekintve:
40868
2011. március 29.
Finomszerelékkel az osztrák Dunán
Hozzászólások száma:
1
Szavazatok száma:
8
Pontátlag:
4
Megtekintve:
15798
2011. március 17.
Bajnoklesen - Andy Kinder
Hozzászólások száma:
7
Szavazatok száma:
11
Pontátlag:
5
Megtekintve:
28163
2011. március 03.
Rablótanyákon 55. rész
Hozzászólások száma:
70
Szavazatok száma:
38
Pontátlag:
5
Megtekintve:
32129
2011. február 22.
Halvédők 3. rész
Hozzászólások száma:
46
Szavazatok száma:
7
Pontátlag:
5
Megtekintve:
16038
2011. február 11.
Bajnoklesen - Jamie Masson
Hozzászólások száma:
11
Szavazatok száma:
21
Pontátlag:
5
Megtekintve:
18713
2011. február 03.
Halvédők 2. rész
Hozzászólások száma:
25
Szavazatok száma:
12
Pontátlag:
5
Megtekintve:
15682
2011. január 24.
Halvédők  1. rész
Hozzászólások száma:
38
Szavazatok száma:
30
Pontátlag:
5
Megtekintve:
19386
2011. január 18.
Rablótanyákon 54. rész
Hozzászólások száma:
47
Szavazatok száma:
22
Pontátlag:
5
Megtekintve:
26130
2011. január 07.
Osztrák bajszosok nyomában
Hozzászólások száma:
6
Szavazatok száma:
20
Pontátlag:
4
Megtekintve:
14994
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »