Eszközök
Termékeink
Carp'R'us Spomb, Spomb Mini - etető rakéta
Carp'R'us Spomb, Spomb Mini - etető rakéta
NAGY TÁVOLSÁG A SPOMB aerodinamikai kialakítása a csepphez hasonló mely a jelenlegi ismeretek szerint a legáramvonalasabb test. Leghosszabb mért távolság : 190 yards (173 méter)!

A Mini változat akár feeder bothoz is!

Azonnali nyitás Amikor a SPOMB beér a vízbe azonnal nyit és a víz kimossa az etetőanyagot.

Gyors Aquaplane technikájú visszahúzás A Spomb a vízbeérést követően azonnal úszni kezd a víz tetején. Visszahúzáskor stabilan siklik vissza a víz tetején forgás nélkül még a legerősebb szélben is.

NInCS ETETŐANYAG VESZTESÉG Miután a SPOMB fel lett töltve etetőanyaggal nem szóródhat ki csali tervezésének köszönhetően.

Bármilyen Csali ami belefér a SPOMB belsejébe használható :- pelletek, bojli, kender, kukorica, kenyér,csonti,giliszta, magkeverékek, stb.

Nagy Pontosság szélben A szél alig befolyásolja a SPOMB-ot speciális aerodinamikája miatt. Még nagy keresztszélben is igen pontosan dobható!- Kösse a SPOMB rakétát a főzsinórhoz

- Nyomja meg a piros gombot a rakéta elején.

A piros gomb rekeszét NEM SZABAD FELTÖLTENI!! Töltse fel a rakétát etetőanyaggal majd csukja be , hogy az orrésznél jól záródjon. Nem szabad a rakéta belsejét megtömni!

- Vízbe érkezést követően a rakéta kinyílik és az etetőanyag kimosódik belőle.

- A rakéta azonnal visszahúzható.

- Vissza húzáskor egy egyenletes tempó mellett a rakéta a vízfelszínen úszva könnyedén visszahúzható.

A rakétát nyitva tároljuk.

Ajánlott bot: 4-5lb bot, 45lb dobóelőke, 15lb főzsinór

Önsúly: 60gr,

Teljes töltött tömeg (kukoricával): kb. 180gr
Termékkód Kép Cikkszám
00030005
1834Carp'R'us Spomb, Spomb Mini - etető rakéta - 183400036656
Az amúr (Ctenopharyngodon idella) eredeti elterjedése a Jangce és a Sárga-folyó volt. A XX. században kezdték telepíteni világszerte ennek köszönhetően nemcsak Európába, hanem a tengerentúlra is eljutott. Hazánkban az első regisztrált amúr telepítés 1968-ra datálódik, melynek helyszíne a tatai Cseke tó volt.