Eszközök
Termékeink
Enterprise Mini, Midi és Mega csemegekukorica
Enterprise Mini, Midi és Mega csemegekukorica
A híres Enterprise Tackle Pop-up csemegekukorica Midi (közepes) és Mega (óriás) változatai további alternatívákat kínálnak a megfelelően kiegyensúlyozott csali eléréséhez. A Mega csemegekukorica oldalán található nyílásba súlyt helyezve kritikusan kiegyensúlyozott, vagy akár süllyedő csalit is készíthetünk. Az extra csalogatóhatás érdekében pasztával is megtölthetjük, vagy a hajszálelőke stopperét is elrejthetjük benne.

TIPP:

„Mint tudjátok én az Enterprise gumikukoricák nagy rajongója vagyok, és a világ szinte minden táján sikerült velük gyönyörű halakat fognom. Mivel a horgászok körében a kukorica közkedvelt csalinak számít, ezért arra kell törekednünk, hogy a mi csalink különlegesebb legyen, mint a többieké. Nagyon egyszerűen keverhetünk magunknak saját aromákat, amellyel a csalinkat különlegessé varázsolhatjuk. Vegyünk néhány már jól bevált aromát, és egy lezárható tégelybe öntsünk mondjuk 20 milliliter aromát. Ebben az aromás tégelyben tároljuk a gumicsalikat!

Egy másik fontos dolog az, hogy az észter alapú Enterprise Tackle aromák a legjobbak a plasztik csalikhoz, mivel ezek tökéletesen beleivódnak a gumi szerkezetébe.

Az esszenciális olaj és a szintetikus aroma keverékét is kiváló ajánlom. A hatás nem marad el!”

Frank Warwick
Termékkód Cikkszám Méret Szín
ENT MSW100019659minisárga
ENT MSW200019666midisárga
ENT MSW300019512megasárga
Az első ragasztott nádbotot egy amerikai hegedűkészítő mester alkotta meg 1846-ban.