Eszközök
Termékeink
Enterprise Natúr pop-up bojli (10mm)
Enterprise Natúr pop-up bojli (10mm)
Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy egyes horgászok számára nagyon nehéz lépést jelent félretenni a jól bevált és megszokott csalit, és kipróbálni valami merőben újat, ami ráadásul egy imitáció, tehát valaminek a teljesen élethű mása. Ennek a tudatában olyan bojlit kellett elkészítenünk, amely illatában, állagában és külsejében is megegyezik a „valódi” bojlikkal, ám mégis más, különleges, egy olyan valami, aminek minden pontyhorgász ládájában ott a helye.

A brit pontyozás „nagy öregjei” amikor meglátták a csali prototípusait, akkor teljesen meghökkenve álltak az előtt a tény előtt, hogy ezek nem hagyományos alapanyagokból készült golyók.
A készítés során felhasznált adalékok, ízesítő aromák és étvágyfokozók gondos kiválasztásával egy olyan csalit készítettünk, amelyet minden ponty megakar kóstolni!
Amikor 10mm-es bojlira van szüksége a horgásznak, akkor sok erőfeszítés vagy nagy kiadások árán könnyen vásárolhat olyan bojlit, amely hamar megpuhul, elveszti a felhajtóerejét, szétázik, eltörik és így tovább. Az Enterprise Immortal (halhatatlan) bojlik megőrzik felhajtóerejüket, nem romlanak meg, a rákok sem tudják szétdarabolni, és az íze és színe is örökké megmarad, garantálva a mindig maximális csalogató hatást.
Tökéletesek a „hagyományos” bojlikkal együtt felhasználva a „hóember” végszerelék elkészítéséhez.
Termékkód Cikkszám Méret Szín
NatPopupB100001940610mmvegyes
A horgászorsót a III. századi Kínában találták fel. Európában mégis csak a XVIII. század folyamán kezdett elterjedni. A multipikátoros orsót Kentucky állambeli George Snyder órásmester gyártotta le először. Az állódobú orsó műszaki tervét Alfred Holden Illingworth angol úriember készítette el.