Eszközök
Termékeink
Enterprise Natúr Pop-up takarmánykukorica
Enterprise Natúr Pop-up takarmánykukorica
A nagy felhajtóerővel rendelkező terméskukorica imitáció puha anyagának köszönhetően közvetlenül horogra tűzve, vagy hajszálelőkén is felkínálható. Önmagában lebegtetve is alkalmazható, de egy valódi terméskukorica mellé fűzve kritikusan kiegyensúlyozott csalit készíthetünk. Ellenáll a rákok és a nemkívánatos halfajok (fehérhalak, törpeharcsa) támadásainak, kiállja a hatalmas dobásokat, így a horgász biztos lehet benne, hogy van csali a horgán.

A szemek felhajtóereje eltérhet, de általánosan elmondható, hogy egy szem Pop-up terméskukorica felemel egy 8-as méretű pontyozóhorgot.

TIPP:

„Az Enterprise csali imitációk tökéletes kidolgozottsága nagyon fontos szempont. A felhajtóerő, a szín és a méret teszi a terméskukorica imitációt ennyire fogóssá. A sárga szín tónusa annyira tökéletes, hogy általában önmagában, valódi kukorica nélkül használom, hajszálelőkére fűzve. Gyakran kettévágom, így színében és alakjában tökéletesen utánozza a konzervkukoricát. A félbevágott szemeket gyorsabban átjárja az aroma, amely segít horogvégre csalni az etetésen falatozó pontyokat”

Lewis Reed, Gardner Tackle marketing és fejlesztési menedzser
Termékkód Cikkszám
ENT MaizePp00019635
A NOT-A-KNOT (csomó nélküli kapocs) kapoccsal nagymértékben nő a zsinór valós, szakítószilárdsága, mivel azt nem terheli csomó.