Eszközök
Termékeink
Enterprise Natúr Pop-up takarmánykukorica
Enterprise Natúr Pop-up takarmánykukorica
A nagy felhajtóerővel rendelkező terméskukorica imitáció puha anyagának köszönhetően közvetlenül horogra tűzve, vagy hajszálelőkén is felkínálható. Önmagában lebegtetve is alkalmazható, de egy valódi terméskukorica mellé fűzve kritikusan kiegyensúlyozott csalit készíthetünk. Ellenáll a rákok és a nemkívánatos halfajok (fehérhalak, törpeharcsa) támadásainak, kiállja a hatalmas dobásokat, így a horgász biztos lehet benne, hogy van csali a horgán.

A szemek felhajtóereje eltérhet, de általánosan elmondható, hogy egy szem Pop-up terméskukorica felemel egy 8-as méretű pontyozóhorgot.

TIPP:

„Az Enterprise csali imitációk tökéletes kidolgozottsága nagyon fontos szempont. A felhajtóerő, a szín és a méret teszi a terméskukorica imitációt ennyire fogóssá. A sárga szín tónusa annyira tökéletes, hogy általában önmagában, valódi kukorica nélkül használom, hajszálelőkére fűzve. Gyakran kettévágom, így színében és alakjában tökéletesen utánozza a konzervkukoricát. A félbevágott szemeket gyorsabban átjárja az aroma, amely segít horogvégre csalni az etetésen falatozó pontyokat”

Lewis Reed, Gardner Tackle marketing és fejlesztési menedzser
Termékkód Cikkszám
ENT MaizePp00019635
Az úszóhólyag számos halfajnál nagy szerepet kap a hallásban. A vízben terjedő hanghullámok rezgéseit a bőrön és izomzaton kívül az úszóhólyag is érzékeli és felerősítve továbbítja azokat a belső fülhöz (labirintszerv). A másik nagyon fontos funkciója, hogy a hal vízben történő lebegését, süllyedését, illetve emelkedését is ennek a szervnek a segítségével szabályozza.