Eszközök
Termékeink
Enterprise Pop-up csemegekukorica bojlistopper
Enterprise Pop-up csemegekukorica bojlistopper
A nagy felhajtóerejű csemegekukorica bojlistopper egyesíti az Enterprise Tackle kukorica imitációjának csalogató hatását egy könnyen használható bojlistopper előnyeivel, így alkalmazásával nincs szükség a hagyományos súlyzó alakú stopperekre. Használhatjuk bojlival, pellettel és szemes csalikkal is. Nagy-Britannia legnagyobb horgász szaktekintélyei közül sokan  rendszeresen alkalmazzák. A nagy felhajtóerejének köszönhetően kiegyensúlyozza a csali és a horog tömegét, így a halak könnyebben szippantják azt fel.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

A Csemegekukorica Hair Stop bojlistoppert helyezzük a hajszálelőke végére kötött hurokba ügyelve arra, hogy a bevágott rész felfelé nézzen! Miután a hurkot belehelyeztük a bevágásba, a hajszálelőkét húzzuk meg! Használjuk a hagyományos stopper helyett, mivel vonzóbbá teszi csalinkat!
Termékkód Cikkszám Szín
BojlHairStp00019505sárga
BojlHairStp00019499vegyes
A süllő ívása márciusban, áprilisban történik. Ikráit a fák vízbe nyúló gyökérzetére rakja le, és a hím kikelésig őrzi őket. Gyakran előfordul, hogy ívása a kedvezőtlen víz- és hőmérsékleti viszonyok miatt elhúzódik. Ez jelentős kárt okozhat a leendő állományban, hiszen az akkor már leívott keszegek ivadékai „kinőnek” a süllő szájából, vagyis nincs mivel táplálkoznia.