Karbantartott horgászhelyek a Tisza-tavon

A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a vízpartra érkezőket rendezett és tiszta horgászhelyek fogadják. Ennek érdekében a tározó és a folyó horgászati szempontból fontos partszakaszait folyamatosan figyelemmel kísérik, karbantartják.


Korábban tudósítottak arról, hogy az év elején ismét újabb horgászállásokat létesítettek a Tisza-tó partján. A megújított horgászhelyek természetesen folyamatos karbantartást is igényelnek. A pontytilalom időszaka jó lehetőséget biztosított a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai számára, hogy a meglévő helyeket rendbe téve kulturált körülmények várják a horgászokat.

A felnövő gyalogakácot és az aljnövényzetet folyamatosan vágni, kaszálni kell, ami nem kis munka olyan sok horgászhelyen, amennyit az elmúlt években rendbe tettek.

Figyelemmel követik korábban létesített pallóútjaik állapotát is, ahol szükséges, javítják a keletkezett hibákat.

A Tisza-tó tisztántartásában Ön is segíthet. Fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy a horgászhelyeken szemetet senki ne hagyjon. Tisztelettel kérik a horgászokat, hogy a szemetet vagy vigyék magukkal, vagy sárga színű hulladékgyűjtő zsákban helyezzék a gátkorona szélére.

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. munkatársai traktorral, szárzúzóval és egy többfunkciós munkagéppel folyamatosan azon dolgoznak, hogy a tó körül tiszta és rendezett körülmények fogadják a horgászni vágyókat.

Forrás & fotók: Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft.
(sporthorgasz.eu)

Megosztás
Kategória: Hírek