Szívszorító: Gilisztákat keresett horgászathoz, vízbe fulladt – a családja talált rá a holttestre

Tragikus történet.

Gilisztákat keresett a horgászathoz a Bodrogban, de vízbe fulladt egy férfi Olaszliszka közelében. A férfit egy napig hiába keresték a speciális mentők. Egy nappal később a családja talált rá a férfi élettelen testére.

Csónakokkal és kutyákkal is keresték a Bodrogban azt a férfit, aki pénteken tűnt el Olaszliszka közelében. A családja jelentette, hogy a férfi, aki gilisztákat gyűjtött a másnapi horgászathoz, nem ért haza, ám a ruháját, a biciklijét és a felszerelést, ami vele volt, a parton megtalálták.

A bejelentést követő reggelen a speciális mentőszolgálat hét fővel és öt kutyával indult az eltűnt férfi keresésére. A nehéz terep és a helyenként négy méter mély víz viszont nehezítette a mentőcsapatok munkáját, akik egy napi keresést követően sem találtak rá a férfira.

„A kutyák folyamatosan a vízhez vittek minket, innen feltételeztük, hogy a személy bement a vízbe fürdeni vagy megmártózni. Ott valószínűleg vagy rosszul lett vagy görcsöt kapott, és elmerült” – mondta Golej Szabolcs, a Neptun Bulvár Klub elnöke a Tények adásában.

A férfi testét végül a csónakkal a keresésére indult családja találta meg egy nappal később a Bodrogban. Azonnal értesítették a rendőrséget, akik kihúzták a víz felszínén lebegő holttestet.

Kiemelt kép: Pixabay
Forrás: Blikk & propeller.hu

Megosztás
Kategória: Hírek