A TACKLEBAIT SZTORI, CSAK RÖVIDEN

Egyszer volt, hol nem volt, kezdhetnénk a klasszikussal és tulajdonképpen nem is állnánk messze az igazságtól, mert ez valahogy így is kezdődött… Lássunk is neki!

Először is fontos tudni, hogy nálunk a TackleBaitnél, bármilyen szinten is tevékenykedik valaki, legyen szó akár tulajdonosról, az üzletvezetőről vagy a csomagolásért felelős dolgozóról, mindenki valamilyen szinten kötődik a horgászathoz. Ki kisebb, ki a már megszállottság határát súroló szinten, de a közös pont a „peca”! Hazánkban számos, a horgászfelszerelések forgalmazásával foglalkozó webshop található, közülük mégis kevés az, ahol a keresleten és a kínálaton felül fontos szerepet játszik a Vásárló. Mivel mi is sokáig az „asztal másik felén ültünk”, így jól tudjuk, hiszen megtapasztaltuk azokat a negatívumokat, amelyek katalizátorként keltették életre a TackleBait.hu-t.

Nálunk első a Vásárló, köré építettük fel az egész üzletpolitikánkat, nem hiába választottuk ki a szlogenünket is, hogy MINDENT A HORGÁSZOKÉRT! Mi a Vevőket nem csoportba soroljuk, nem általánosítjuk, hanem egyéniesítjük, amelynek köszönhetően a legteljesebb körű kiszolgálást tudjuk nyújtani. Legfőbb célkitűzésünk, hogy a Vevőink visszatérjenek hozzánk! Mi nem egy alkalomban gondolkodunk, hanem egy bizalmi kapcsolatban, ami mindenki számára gyümölcsöző. A webshop mellett ezért hoztuk létre a horgászcentrumot is, hogy ne csak hangzatos szólamok legyenek a fent leírtak, hanem „kézzel foghatóak” is, ezzel bizonyítva az üzletpolitikánk valódiságát. Szentül hisszük, hogy a következetes és hiteles munkánk alapján ez az együttműködés fogja elhozni a WIN-WIN-WIN állapotot, amely számunkra az elsődleges cél!

A tulajdonosi kör fontosnak tartotta, hogy olyan márkák kizárólagos hazai forgalmazása is a portfólió része legyen, melyek említése esetén az első gondolat a minőség és megbízhatóság. A kérdés nem volt egyszerű, de sikerült a Garbolino, Sakura és Prowess termékcsoport kizárólagos hazai forgalmazását elnyerni. Amelyek egyenként és összességében mind-mind a világszínvonalat képviselik, jól csengő márkanév egytől egyig. Elég, ha külön egy kis kitérőt teszünk a Garbolino vetületében. Az Európa-szerte meghatározó Garbolino márka neve ismerősen cseng Magyarországon is. A Garbolino Európában már több mint 70 éve jelen van a piacon. A magas minőségű és színvonalas termékeikkel az átlaghorgászok és a versenyhorgászok igényeit is kielégítik. A Garbolino finomszerelékes horgászati innovációiban a francia elegancia találkozik a precizitással. Egyszóval, aki már használta és megszerette vagy kacsingat a Garbolino felé, nyugodtan adjon egy esélyt a márkának, mert kevés ennyire innovatív, a verseny tapasztalatokat alkalmazó felfogással működő brand található a piacon!

Célunk, hogy itt mindenki megtalálhassa az igényeinek leginkább megfelelő termékeket, bármely márkáról is legyen szó! Kiemelt hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, amely a sikeres kapcsolatok – a szó bármely vetületében – alapja, így készülünk a klasszikus cikkek, írások, ismertetők mellett egy újdonsággal is! Azok számára, akik netán a kiszemelt termékről az információt a modern kor divatjának megfelelően videó formájában keresik, na nekik különösen tetszeni fog az induló YouTube-csatornánk. A TackleBaiten márkafüggetlen, objektív termék-összehasonlításokat olvashatsz és nézhetsz. Zárásként: forduljatok hozzánk bizalommal, ha tetszett amit láttál és kaptál, akkor kérjük, vidd a jó hírünket!

Megosztás
Kategória: Hírek