A SUZUKI BEMUTATJA AZ ÚJ DF9.9 BES HAJÓMOTORT!

A hordozható, mechanikus vezérlésű termékcsalád (DF20A / DF15A / DF9.9B / DF9.9A / DF8A / DF6A / DF5A / DF4A / DF2.5) új hajómotor típussal bővült a Suzuki DF9.9 BES kivitel tekintetében. Ez a hajómotor az egyik legkedveltebb típus hazánkban, mely a hordozható sorozat legnagyobb blokkjára, a Suzuki DF20A-ra épül.

Az új Suzuki DF9.9BES termékünk tartalmaz minden olyan hasznos funkciót amit a Suzuki DF15AES és a Suzuki DF20AES termékeink, azaz a kézikar megléte mellett rendelkezik berántós indítási lehetőséggel továbbá elektronikus indítási lehetőséggel is és a teljes akkumulátor töltő szett is benne foglaltatik a felszereltségében!

A Suzuki DF9.9 BES hajómotor is rendelkezik a Suzuki Lean Burn technológiával, fordulatszám-határolóval, alacsony olajnyomásra figyelmeztető rendszerrel és frissvizes beömlőnyílással. A gyöngyfekete burkolatban kapható kivitel természetesen a Suzuki korróziógátló rendszerével is fel van szerelve!

Teljes technikai specifikáció:

AJÁNLOTT HAJTÓMŰHÁZ-MAGASSÁG (MM)S: 381
INDÍTÓRENDSZERElektromos
TÖMEG (KG)*1S: 44 
VEZÉRLÉS TÍPUSAOHC
ÜZEMANYAG-ELLÁTÁSAkkumulátor nélküli, elektronikusan vezérelt, hengerenkénti üzemanyag-befecskendezés
HENGEREK SZÁMA2
HENGERŰRTARTALOM (CM3)327
FURAT X LÖKET (MM)60,4 x 57
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY (KW (LE))7,3 (9,9)
MAXIMÁLIS FORDULATSZÁM (FORD./PERC)4700–5700
KORMÁNYZÁSKormányrúd
FOJTÁS
OLAJSZÜKSÉGLET (LITER)1,0
ÜZEMANYAGKAPACITÁS (LITER)12
GYÚJTÁSRENDSZERDigitális CDI (elektronikus gyújtás)
GENERÁTOR12 V 6 A
MOTORÁLLVÁNYZATEmelőbakos
DÖNTÉS MÓDJAKézi emelőkaros
ÁTTÉTEL2,08:1
VÁLTÓFOKOZATOKF-N-R (előre-üres-hátra)
KIPUFOGÓRENDSZERHajócsavaron keresztüli kipufogó
HAJÓCSAVARTÍPUS (LAPÁTSZÖG)*7”–12”

Élvezze a kikapcsolódást az új, könnyű, egyszerűen használható és biztonságosan hordozható hajómotorral, mely megkönnyíti a vízen töltött időt, legyen szó akár horgásztúráról, vagy akár csak egy kis hajókázásról! A Suzuki DF9.9 BES hajómotort a Suzuki termékeinek közismert megbízhatósága és üzemanyag-hatékonysága jellemzi! Keresse az új Suzuki DF9.9 BES hajómotort a hivatalos hazai Suzuki Marine Márkakereskedésekben!

Fedezze fel a Suzuki nyerő hajómotor kínálatát: www.suzukimarine.hu

A cikk nem minősül ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű! A részletes információkért és az adott típus(ok) pontos specifikációiért, -elérhetőségeiért minden esetben előzetesen érdeklődjön a hazai Suzuki Marine Márkakereskedésekben: www.suzuki.hu/marine/hu/markakereskedok. Az előzetes értesítés nélküli változtatás jogát fenntartjuk. A felhasznált képek illusztrációk! Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk! A hirdetés bármely részének, vagy egészének jogosulatlan használata jogi eljárást von maga után. Minden jog fenntartva. Magyar Suzuki Zrt.

Megosztás
Kategória: Hírek