Több ellenőr a Hajdú-Bihar megyei vizek partjain

A Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége együttműködési megállapodást kötött a Hajdúböszörményi Városüzemeltetési Intézménnyel.

Az együttműködési megállapodás a Hajdúböszörményi Városházán került aláírásra 2022. április 7-én. A megyei Szövetség részéről Márkus Gábor elnök, a Városüzemeltetési Intézmény részéről Vezendi Krisztián intézményvezető látta el kézjegyével az okmányt.

Az aláíráson jelen volt Cserepes Norbert Ernő, a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének ügyvezető elnöke is.

Az együttműködési megállapodás célja a két szervezet között fennálló kapcsolat szorosabbá tétele, szabályozása, e szervezetek tevékenységének összehangolása, a rendszeres információ csere fenntartása, önálló-, illetve közös szolgálatok ellátása a működési területeken.

Márkus Gábor elnök az aláírást követően a megjelent médiák előtt kiemelte, hogy az együttműködési megállapodás alapján több intézkedésre jogosulttal találkozhatnak a horgászok a vizek partjain.

Vezendi Krisztián intézményvezető nyilatkozatában kitért arra, hogy ezzel a megállapodással növekedhet a város működési területén a közbiztonság.

Cserepes Norbert Ernő ügyvezető elnök elmondta, hogy a mezőőri szolgálat halőrzési tevékenysége magasabb szintre kerül a későbbiekben. Ismertette, hogy április 16-án haltelepítéshez kapcsolódóan közös horgász akció kerül végrehajtásra.

Forrás & fotó: Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége

Megosztás
Kategória: Hírek