SUZUKI CLEAN OCEAN PROJECT

A NYERŐ HAJÓMOTOROK gyártójaként a Suzuki Motor Corporation elkötelezett a hajózási élmény kellemesebbé tétele érdekében, és ebben fontos szerepe van az egészséges, tiszta hajózási útvonalaknak is. A vállalat 2010 óta minden évben megrendezi önkéntesek részvételével „Clean up the World” kampányát, amelynek célja a tengeri környezet megtisztítása. Az akcióban eddig több, mint 10.000 önkéntes vett részt.

A rendezvény Japánban a Környezetvédelmi Minisztérium „Okos Műanyagkezelési Kampányának” részeként kerül megrendezésre. A Suzuki Motor Corporation környezetvédelem iránti elkötelezettségének legmagasabb szintű kinyilvánításaként érdemes áttekinteni, mennyire sikerült hozzájárulnia környezetünk és közösségünk védelméhez, és új irányokat mutatnia. A világ számos országára kiterjedő környezetvédelmi kampány mellett fontos, hogy felelős intézkedéseket hozzanak a műanyag hulladék által okozott problémák megoldására.

Ez a törekvés ihlette a Suzuki Motor Corporation új logóját és a kezdeményezés új nevét: „Suzuki Clean Ocean Project”, amely tükrözi a vállalat elkötelezettségét:

  1. „Clean Up the World” kampányt
  2. Kevesebb műanyag csomagolóanyag használatát
  3. A tengervízben lévő mikroműanyagok gyűjtését

A Suzuki Motor Corporation hisz abban, hogy a Suzuki csapatának
kezdeményezése nyomán a világ követi majd példáját a tisztább tengerekért.

03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

Ismerje meg jobban a Suzuki “Clean Ocean” és “Clean Up The World” kampányait:
www.suzukimarine.hu

Megosztás
Kategória: Hírek