Elérhetőek a 2024-es balatoni éves jegyek és az aktualizált horgászrendek

A mai naptól megvásárolhatóak a 2024. évre szóló éves balatoni területi horgászjegyek, egyúttal az aktualizált Balatoni Horgászrend és a Behúzós Horgászrend is elérhető.


A balatoni horgászjegyeket megvásárolhatják személyesen a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálatain és a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. szerződött partnereinél, vagy akár online a horgaszjegy.hu rendszerében is.

Fontos hangsúlyozni, hogy a 2024-re szóló éves jegyet csak olyan horgász tud vásárolni, aki már a 2024. évre érvényes állami jeggyel rendelkezik.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. a Balatoni Horgászrendben és a Behúzós Horgászrendben nem tervezett jelentős módosítást, de a szövegtervezetek véglegesítésével meg kellett várniuk a 2013. évi CII. törvény és a végrehajtására kiadott 133/2013. (XII.29.) VM rendelet módosításait, amelyek a két ünnep között jelentek meg. A horgászrendi módosítási terveiket idén is elküldték véleményezésre a Balatonnál érintett horgász szervezeteknek, de ellenvéleményt nem kaptak. 

A véglegesített horgászrendek szövegei az alábbi linkekre kattintva érhetőek el, a változtatásokat pirossal jelölték:  

Balatoni Horgászrend 2024

Behúzós Horgászrend 2024

Ahogy a Balatoni Horgászok már megszokhatták, a teljes horgászrend szövege a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. honlapjának menüjéből érhető el, a megvásárolt egyes területi jegytípusokhoz csak ún. horgászrendi kivonatokat mellékeltek, amelyen csak az adott jegyet váltó horgászra vonatkozó horgászrendi pontokat tüntették fel. A horgászrendi kivonatok ide kattintva is elérhetőek:
https://balatonihal.hu/horgaszrendi-kivonatok-az-egyes-jegytipusokhoz

Forrás & fotó: BHNp Zrt.

Megosztás
Kategória: Hírek