Elkészültek a legújabb pallóutak a Tisza-tavon

Poroszló térségében, az Ökocentrum kikötőjének két oldalán építettek meg három pallóutat a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai, melyek a vízparti gyékényesen, nádason áthúzódva teszik lehetővé a horgászatot a partszakaszon.

A Tisza-tó védtöltésének a 33-as számú főút és a poroszlói strand közötti szakaszán a helyiek kérésére bővítették a horgászati lehetőségeket. A 25, 35, továbbá 55 méter hosszú és 1 méter széles pallóutak mindegyike egy 10 méter hosszúságú és 2 méter szélességű, lábakon álló stégben végződik. Mindehhez tartós akácfát használtak, így a remények szerint a beruházás sokáig szolgálja majd az ide kiülő horgászokat. Az építkezés a folytonos árhullámok és a hideg miatt nehéz körülmények között zajlott, de mindhárom horgászhely rendben elkészült. A helyeket Bornemisza János, Poroszló polgármestere, és Hegedüs Gábor, a kivitelező Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója adta át a horgászoknak.

A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. bízik benne, hogy az elkészült horgászhelyek sok lehetőséget és örömet fognak nyújtani azoknak, akik itt próbálnak szerencsét.

Forrás, fotó, videó: Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft.

Megosztás
Kategória: Hírek